Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    04. Srpanj 2018. 10:11

Jutro kloke, Marija drzi se za obiteljsku situaciju bas citam sta se desava i Barbarina iskustva i ne vjerujem, dobro kaze Maja svaka obitelj ima nekih ludih situacija,bit ce sve ok, a tu se nama izjadaj za sta god treba, nece niko od cura sigurna sam špotati 
    Confused Majda se ne javlja jos,nadam se da je sve ok!

💙Bartol💙

pharmamma
    04. Srpanj 2018. 11:06

Jutro drage moje 😘 tj,već je i dobar dan heheheh izgleda da smo sve uspavane nekako..nisam uspjela puno popamtiti,ali vidjela sam lijepe bušice ❤️😘 drago mi je da su sve bebice dobro i da nam lijepo rastu ❤️ Marija,sretno kod endokrinologa,vjerujem da će sve biti dobro 😘
    Sretno na pregledima ako tko ima danas 🤞🤞
    6xmama kako ste ti i Beata?u mislima ste stalno 🙏
    Nadam se da je Majda dobro i da se ne stigne javiti jer se mazi sa svojom srećicom ☺️
    Evo,nama bi danas bio termin po ZM 😁 vrijeme je tako brzo prošlo,ne mogu vjerovati da su sad već polako dani u pitanju 😁 

• aknes
    04. Srpanj 2018. 11:24

čitam, ali ne pišem- uživam u moru. sve vas ljubim. držite se. moja beba stize za 40 dana <3

🧔37👧39
    👫2008
    🤵‍♂️👰3.2018.
    👨‍👩‍👧 8.2018. ❤ R ❤
    9.2023. spontani :(
    + 20.4.2024.

Marijaa30
    04. Srpanj 2018. 11:41

Jutro :)
    dugo sam spavala jer nisam mogla po noći... i sad ne znam, išla sam na wc i kak još uvijek gledam papir kad s obrišem (od krvarenja u 6tt) sam vidla da s iscjedkom (bijelo žućkasti) ima i par crvenih crta sluzavih... nekakva krv, a jučer sam bila na pregledu i bilo je dobro. možda mi je doktorica malo oštetila što slučajno? pratit ću dalje situaciju.
    Pharma i dalje prekrasna, fit trudnica :) :) brzo vrijeme ide :) ja znam kad sam si ja razmišljala kak bum izgledala s 30 tjedana itd :P
    aknes, prekrasna trudnica i morska fotka :)

26.8. Ivan 💙💙

04. Srpanj 2018. 11:43

Pozdrav duplićke što bi naša Barbara rekla😍😘🤗, Barbara i Marija držite se,ima tih obiteljskih situacija svagdje i teško je,vjerujte znam..
    Al najbitnije ste trenutno bi i vaše bebice,ostale ko fućka 😘😘😍😍. Ne stignem sve čitati ali nadam se da ste ok, bližite se danu D laganini😘😘🤗🤗😍😍. Svima vam ugodan dan bez boljki ,sretno na pregledima i ako koja bebuška hoće vidjeti danas kakvo je vrijeme vani nek prođe što brže i bezbolnije. 😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗Svima. Sve slikice su divne ,i buškice i mamice..i provokacije s mora😂😂😍😍😘🤗

mateya1993
    04. Srpanj 2018. 11:46

Dobar dan :) ne stignem vas puno pratiti. Nadam se da ste sve dobro. Evo mi smo krenuli u ponedjeljak na trudnički tečaj u Čakovečku bolnicu. Odma su nam dali do znanja da nemožemo dobiti epiduralnu jer nema dovoljno anesteziologa i općenito im fali doktora i osoblja. Mladi specijalizant ginekolog nam je odmah objasnio kako stvari stoje. Koma
    Zasada je zanimljivo na tečaju mada ima stvari koje razvlače na dugo i široko al ok. 
    Marija29-  znaš kak vele, svaka hiža ima križa. Nažalost i ja sam se dosta sa stresom susretala sad kroz trudnoću jer eto svekrva se ne razgovara sa sestrom već dobre 4 godine a živimo jedni pored drugih, pa sam se naslušala svađa preko ograde,urlanja,mislila sam da ću popizdit. Došlo mi je da sve steram u rodno mjesto,a i mojemu je dopizdilo. Situacija se hvala Bogu smirila ali opet je pitanje kak dugo bude mir. Znaš da mi ponekad bude žao što nismo ja i moj otišli na stan da nikoga ne vidim i ne čujem,nego eto potkrovlje smo si sredili,a svekrva je u prizemlju. Nekad mi se čini da bez obzira što smo za sebe gore da nemamo svu slobodu i privatnost. 

Nego htjela sam vas pitat dal ćete dati dijete u jaslice nakon što navrši godinu dana ili ćete imati baka servis? Oprostite možda je prerano za takvo pitanje ali zanima me jer se jako dvoumim već sad. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    04. Srpanj 2018. 11:47

aknes

čitam, ali ne pišem- uživam u moru. sve vas ljubim. držite se. moja beba stize za 40 dana &lt;3

Lijepa  vrlo rado bi ti se pridružila 

💖 Nikol -12.08.2018💖

mateya1993
    04. Srpanj 2018. 11:54

pharmamma

Jutro drage moje 😘 tj,već je i dobar dan heheheh izgleda da smo sve uspavane nekako..nisam uspjela puno popamtiti,ali vidjela sam lijepe bušice ❤️😘 drago mi je da su sve bebice dobro i da nam lijepo rastu ❤️ Marija,sretno kod endokrinologa,vjerujem da će sve biti dobro 😘
    Sretno na pregledima ako tko ima danas 🤞🤞
    6xmama kako ste ti i Beata?u mislima ste stalno 🙏
    Nadam se da je Majda dobro i da se ne stigne javiti jer se mazi sa svojom srećicom ☺️
    Evo,nama bi danas bio termin po ZM 😁 vrijeme je tako brzo prošlo,ne mogu vjerovati da su sad već polako dani u pitanju 😁
    A jučer odem na kavu s frendicom,a ona mi se pojavi s fotićem 😁😁 pa smo imale amaterski photo session hehehe bas me zanima kakve su slike 😁

Zgodna fit trudnica,svaka čast 😍😍 

💖 Nikol -12.08.2018💖

04. Srpanj 2018. 11:55

Marijaa29

Jutro :)
    dugo sam spavala jer nisam mogla po noći… i sad ne znam, išla sam na wc i kak još uvijek gledam papir kad s obrišem (od krvarenja u 6tt) sam vidla da s iscjedkom (bijelo žućkasti) ima i par crvenih crta sluzavih… nekakva krv, a jučer sam bila na pregledu i bilo je dobro. možda mi je doktorica malo oštetila što slučajno? pratit ću dalje situaciju.
    Pharma i dalje prekrasna, fit trudnica :) :) brzo vrijeme ide :) ja znam kad sam si ja razmišljala kak bum izgledala s 30 tjedana itd :P
    aknes, prekrasna trudnica i morska fotka :)

Zna biti nakon pregleda,pošto je sve više prokrvljeno i osjetljivo,prati ko što veliš pa ćeš vidjeti ,ako će te umiriti nazovi doktoricu i pitaj..vjerujem da je od pregleda.

• mandrina
    04. Srpanj 2018. 12:06

Danas sam se baš naspavala. Osim onog dijela kad me probudila grmljavina, pa sam išla skinut veš sa štrika.
    Ja svoju curku planiram dat u jaslice. Obje bake su dosta vitalne i ne bi im smetalo čuvat prvu unuku, ali ne želim im tu obavezu nametat. A i kak idu ove priče o obiteljima, sve može savršeno funkcionirat 6 mjeseci ili duže, a što ako se neš dogodi, a onda nemam kud sa djetetom. Nek mala ide u jaslice, a za bake (i dede) znam da će uskočit kad/ako zatreba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.