Jutroo!!! JAAAA imam danas kontrolu,baš sam uzbuđena!! Nadam se da je sve ok!!!
Bit će sve super!!! Weee jedva čekamo super vijesti, možda i lijepu slikicu...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Happyseal tnx ns objasnjenju, to mene isto ceka! Jeste vidjele do koliko sati se moze doci tamo na vadenje krvi?
Mislim da ti laboratorij radi do 11. Imaš na njihovom webu. Brzo ide, ja došla u 8:10, bila gotova u 8:35.
za slikicu ću obavezno pitati ,jer je nisam dobila na prvom pregledu i ako mi je sad ne isprinta ,gutiti ću je tamo al ju neču moći staviti tu,jer se nemogu prijaviti preko mob na klokanicu ,neznam zašto
I još da dodam, što se tiče tog vađenja antitijela, tamo piše da trudnice trebaju doći između 10. i 16.tt, sve ranije može dati lažne rezultate. Pa nemojte žuriti nego gledajte da to odradite u tom periodu, nekad u sredini.
Happyseal tnx ns objasnjenju, to mene isto ceka! Jeste vidjele do koliko sati se moze doci tamo na vadenje krvi?
Od 7.30, a navodno knjižice zaprimaju do 10.30 (pročitala na nekom forumu i ima mi smisla). Svaki radni dan. Bez naručivanja. Možete normalno jesti ujutro.
27.6. 💙
Meni je rekla gin da idem oko 12. tjedna pa cu vidjeti - ili cu iduci ili onaj poslije. Nadam se da tamo ne izvade hrpu epruveta krvi 😁😁
Pozdrav curke...sretno vama koje imate preglede danas, vratite nam se s lijepim vjestima
mare27 sretno
meni su zabranjrni odnosi i bas me to ubija,hormoni divljuju i luda sam
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mare27 sretno
meni su zabranjrni odnosi i bas me to ubija,hormoni divljuju i luda sam
Tako i meni, nisam nikada bila u ovakvoj apstinenciji 😭😭😭
Sortiraj odgovore
Najstariji