Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    28. Lipanj 2018. 11:39

Nema me cijeli dan i sok, 6xmama samo nam se drzi, ti si zena zmaj, bit ce to sve dobro, drzim ti fige. Mamice dobro pa si otisla, bitno da ste ti i beba dobro, ubrzo ces i ti kuci. Franova jesi otisla u bolnicu? Eto i mene s pregleda, ctg dobar, a na uzv-u ustanovili da mi je plodna voda mlijecna, pa su me pregledali, gurali ono metalno, bolilo ko sam vrag, pitaju me kako cu roditi kad me to boli 😖 malo sam se preplasila, i te boli, bas su me procackali, jos su rekli da mi je termin krivi, da sam ga prosla. Pregled za 2 dana ako ne rodim do tad. A kako je krenilo moglo bi i kreniti. Bas me nekako trta nakon svega.

04.07. Matija 💜

pharmamma
    28. Lipanj 2018. 11:54

ivymicek

pharmamma

6xmama držimo fige da te čim prije mogu pustiti doma 🤞
    Tinchyca jesu ti htjeli napraviti uzv?
    Franova držimo fige 🤞
    Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon

Ma budu ti u pon sve obavili. Što manje čačkaju dolje to bolje a znam da ti češće trebaju raditi uzv ali ponedjeljak je iza ugla. Bitno da je ostalo sve uredno 😊.

Ma zapravo me naživciralo ovo čekanje 2 sata da mi ona samo lupi žig 🙈 uzv su mi ionak radili i prije 3 dana i prošli tjedan,valjda imam uzv pregleda u ova 2 i pol mj vise nego većina cijelu trudnoću 😱 a čačkanje mi uopće ne fali, nisu gledali skoro mjesec i pol 😂

Majda držim fige da kad krene bude čim brže i bezbolnije 🤞🤞

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 12:09

Majda23

Nema me cijeli dan i sok, 6xmama samo nam se drzi, ti si zena zmaj, bit ce to sve dobro, drzim ti fige. Mamice dobro pa si otisla, bitno da ste ti i beba dobro, ubrzo ces i ti kuci. Franova jesi otisla u bolnicu? Eto i mene s pregleda, ctg dobar, a na uzv-u ustanovili da mi je plodna voda mlijecna, pa su me pregledali, gurali ono metalno, bolilo ko sam vrag, pitaju me kako cu roditi kad me to boli 😖 malo sam se preplasila, i te boli, bas su me procackali, jos su rekli da mi je termin krivi, da sam ga prosla. Pregled za 2 dana ako ne rodim do tad. A kako je krenilo moglo bi i kreniti. Bas me nekako trta nakon svega.

Ma joj nemoj se sekirati oko toga njima je lako jer njih ništa ne boli. Takve komentare ne volim. Znaju i sami da je dolje osjetljivo i da naravno da boli. Otvaranje boli i ako nisu to sami prošli nemaju pojma. Barem su školu završili pa bi trebali znati da niti jedan porod nije bezbolan  uf što su me sada razljutili.
    Btw ne znam kak znajunda si prošla termin po vodi ali ok, nisam doktor ne znam. Samo polako i hrabro, ti to možeš jer je tijelo stvoreno za porod. Bolno je ali opet nije ubitačno. Pogledaj ja rodila troje a nisam luda. 😂.
    Tako da vjeruj unsebe i ne slušaj bezobrazne soktore, valjda mu je bio težak dan.. 
    😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 12:10

pharmamma

ivymicek

pharmamma

Franova držimo fige 🤞
    Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon

Ma budu ti u pon sve obavili. Što manje čačkaju dolje to bolje a znam da ti češće trebaju raditi uzv ali ponedjeljak je iza ugla. Bitno da je ostalo sve uredno 😊.

Ma zapravo me naživciralo ovo čekanje 2 sata da mi ona samo lupi žig 🙈 uzv su mi ionak radili i prije 3 dana i prošli tjedan,valjda imam uzv pregleda u ova 2 i pol mj vise nego većina cijelu trudnoću 😱 a čačkanje mi uopće ne fali, nisu gledali skoro mjesec i pol 😂

Majda držim fige da kad krene bude čim brže i bezbolnije 🤞🤞

Ooo da vjerujem... Bezveze čekanje a komotno su te mogli pogurati preko reda. Još malo i to bu gotovo i budeš uživala sa svojom princezom 😍

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    28. Lipanj 2018. 12:45

Di nam je Franovamamita?
    Mamice1985 nadam se da ce s tlakom bit sve ok i da ces brzo kuci.
    Jama kakvo je stanje kod tebe?
    Majda probaj blokirat strah,on ti je najveci neprijatelj.Sve te ruzne komentare zanemari,na jedno unutra,na drugo van 😉
    Barbara meni je gin.rekla da idem kad trudovi budu na svakih 10 min,ali ja sam bila trecerotka,mislim da prvorotke ne moraju toliko zurit ipak...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mateya1993
    28. Lipanj 2018. 12:47

6xmama-drži se,bit će sve u redu
    Mamice-bitno da ste ti i beba dobro
    Ja sam danas obavila vađenje krvi i predala urin. U ponedjeljak idem po nalaze kod svoje doktorice. Evo i slika pošto je sutra puni tjedan a ne obećavam da ću biti ovdje. Šaljem vam pozitivnu vibru 😚❤
    35.tjedan 🍩🐖😀

💖 Nikol -12.08.2018💖

Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 13:37

pharmamma

Franova držimo fige 🤞

Ne, kad sam pitala dr za uzv rekla je da je dovoljno napravit uzv 3x u trudnoći, ni ctg mi nisu radili. Napravila mi je pregled i dalje otvorena 2 prsta. Stigao nalaz za streptokok i uredan je. Srećom bila prije tjedan dana u suncu i obavila i ctg i uzv privatno bilo je sve ok samo mala beba. Htjela sam vidjeti danas jel dobio šta al dobro. Valjda budu mi napravili kad dođem roditi 😂 Idem opet za tjedan dana tad ću već biti u 40 tj. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    28. Lipanj 2018. 13:38

Mateya, lijepaaa ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    28. Lipanj 2018. 13:47

Mateya lijepa buša 😍😘

Yvone
    28. Lipanj 2018. 13:51

6xmama i mamica držite se! Svi smo uz vas pozivom i molitvama 😘😘😘😘 Franova? Jama? Jel krenulo pa vas zato nema!? Rubia sretno na pregledu! Očekujemo dobre vijesti! 
    Barbara meni su kao prvorotkinji rekli krenuti na 5 min. S tim da imam Vise od pol sata do bolnice. Mislim da ne trebaš na 10. Pharma znam Kak je teško čekati satima. Ali gle i ti sitno brojiš, još samo malo i princeza je tu😀
    Majda mislim da je sve ok kod tebe, nažalost ovisimo o tome na kog naletimo i kakav ima pristup . Bezveze su te sad iskomentirali.Mlijecna voda znaci zrelost za porod. Meni je u 1 t. Bila mliječna 4 dana pred porod. Znaci samo da je sve spremno i to je super!Puno je to bolje nego nasilu. Mateya prekrasni vas dvoje!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.