Sve smo sad ko racike 😂🦆🦆
Franova, nadam se da si dobro.. i ti i beba! Mislimo na tebe 💕💕
26.8. Ivan 💙💙
Cure u bolnici drzite se!
Super za dobre preglede, Rubia super i tezina i polozaj!
Mene zna zaboliti malo ugl desno od trtice, par puta mi je kao sijevnula bol, ali vise me boli zdjelica kad stojim il hodam duze.
Marija ovo za trticu mislim da je sasvim normalno, bitno da nemas bol u leđima a kako kaze moj doktor to je drugo stanje njemu je sve normalno😁😂
💙Bartol💙
Marijaa29 - boljela me križa do prije neki dan, kako god bih sjela ili legla .. a sad je bole prešla baš na kralježnicu, malo više. Niti mogu sjediti, niti ležati. Kako god legnem boli.
Cijeli dan skoro prespavala poslje ručka,ovo kišno vrijeme me umrtvilo.
Cure u bolnicama držim fige da sve prodje dobro
Mene opet hvata neki strah što se više bliži,ne znam šta mi je došlo opet...
Franova ako je krenulo neka sve prodje najbolje
Majda23 🤗😚😚😚
Kleopatra stavim popis kad se Franova javi, moze?
Sad kad se legica javi sa E ja bila u Pevecu, Emmezeti.. 😆
Rubia super za pregled i bebelog malca! 😊
Ami25 ja se bas trudim zivjet po onome da treba bit zahvalan i ne uzimat nikoga i nista zdravo za gotovo, a ne zalit kad izgubis. Je klisej, je tesko, je da se zaboravi na to u svakodnevici, ali je ljepse tako i lakse je bit sretniji, a pogotovo nakon tog svega ❣️
Mamica1985 nam je dobro😘..6xmama ti??
Ivy jesi skontala sta Vidu smeta pa ga frce?
Bojana kako vas dvije?
Ena😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ivy hvala na infu za antibiotik. Marija super za kolica👍😀!!! Cokica, totalno te kužim vezano za javni prijevoz. Trudnice su kao Casper potpuno nevidljive 😀 Neznam trebale bi mi to nekako iskoristiti😀 Barbara neznam uopće kakva je praksa, nisam se susrela do sad s tom beštijom. Možda je kao najsigurnije njima to dati na porodu. Ti samo slušaj intuiciju kad dođe vrijeme. Meni su u 1. T. Odmah trudovi bili na 5 min. Za nekih 2 sata na 1 min. Isto kao ni ti nisam imala nikakve kontrakcije, čepove, ma niš. Odjednom puko vodenjak i akcija😀Rubia super vijesti s pregleda! Neka tako i ostane👍😀
Svi smo u iščekivanju Franove! Vibram da je sve ok😘😘😘. Sto se tiče leđa, mene do sad nisu boljela ali zadnjih 2,3 dana križa mi se raspadaju. Nikad to nisam osjetila. Pritisak i kao da imam metlu zabijenu u zdjelicu. Isto tak i hodam😂Kao da imam 100 god.😂😂😂 Ali eto tješim se, jos samo malo.
Sortiraj odgovore
Najstariji