Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    28. Lipanj 2018. 19:13

Sve smo sad ko racike 😂🦆🦆
    Franova, nadam se da si dobro.. i ti i beba! Mislimo na tebe 💕💕

26.8. Ivan 💙💙

28. Lipanj 2018. 19:19

Franovamamita mislim na tebe,nek sve bude ok 😍😍😘😘🤗🤗🤞🤞🤞🙏🙏🙏

• Maja82
    28. Lipanj 2018. 19:26

Cure u bolnici drzite se!
    Super za dobre preglede, Rubia super i tezina i polozaj!
    Mene zna zaboliti malo ugl desno od trtice, par puta mi je kao sijevnula bol, ali vise me boli zdjelica kad stojim il hodam duze.

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 19:27

Franova 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    28. Lipanj 2018. 19:30

Marija ovo za trticu mislim da je sasvim normalno, bitno da nemas bol u leđima a kako kaze moj doktor to je drugo stanje njemu je sve normalno😁😂

💙Bartol💙

PhotoArtGirl
    28. Lipanj 2018. 19:44

Marijaa29 - boljela me križa do prije neki dan, kako god bih sjela ili legla .. a sad je bole prešla baš na kralježnicu, malo više. Niti mogu sjediti, niti ležati. Kako god legnem boli.

gagi2
    28. Lipanj 2018. 20:14

Cijeli dan skoro prespavala poslje ručka,ovo kišno vrijeme me umrtvilo.
    Cure u bolnicama držim fige da sve prodje dobro
    Mene opet hvata neki strah što se više bliži,ne znam šta mi je došlo opet...
    Franova  ako je krenulo neka sve prodje najbolje

baarbaraa29
    28. Lipanj 2018. 20:29

Majda23 🤗😚😚😚
    Kleopatra stavim popis kad se Franova javi, moze?
    Sad kad se legica javi sa E ja bila u Pevecu, Emmezeti.. 😆
    Rubia super za pregled i bebelog malca! 😊
    Ami25 ja se bas trudim zivjet po onome da treba bit zahvalan i ne uzimat nikoga i nista zdravo za gotovo, a ne zalit kad izgubis. Je klisej, je tesko, je da se zaboravi na to u svakodnevici, ali je ljepse tako i lakse je bit sretniji, a pogotovo nakon tog svega ❣️
    Mamica1985 nam je dobro😘..6xmama ti??
    Ivy jesi skontala sta Vidu smeta pa ga frce?
    Bojana kako vas dvije?
    Ena😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Yvone
    28. Lipanj 2018. 20:38

Ivy hvala na infu za antibiotik. Marija super za kolica👍😀!!! Cokica, totalno te kužim vezano za javni prijevoz. Trudnice su kao Casper potpuno nevidljive 😀 Neznam trebale bi mi to nekako iskoristiti😀 Barbara neznam uopće kakva je praksa, nisam se susrela do sad s tom beštijom. Možda je kao najsigurnije njima to dati na porodu. Ti samo slušaj intuiciju kad dođe vrijeme. Meni su u 1. T. Odmah trudovi bili na 5 min. Za nekih 2 sata na 1 min. Isto kao ni ti nisam imala nikakve kontrakcije, čepove, ma niš. Odjednom puko vodenjak i akcija😀Rubia super vijesti s pregleda! Neka tako i ostane👍😀

Yvone
    28. Lipanj 2018. 20:44

Svi smo u iščekivanju Franove! Vibram da je sve ok😘😘😘. Sto se tiče leđa, mene do sad nisu boljela ali zadnjih 2,3 dana križa mi se raspadaju. Nikad to nisam osjetila. Pritisak i kao da imam metlu zabijenu u zdjelicu. Isto tak i hodam😂Kao da imam 100 god.😂😂😂 Ali eto tješim se, jos samo malo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.