Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 13:37

pharmamma

6xmama držimo fige da te čim prije mogu pustiti doma 🤞
    Tinchyca jesu ti htjeli napraviti uzv?
    Franova držimo fige 🤞
    Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon

Ne, kad sam pitala dr za uzv rekla je da je dovoljno napravit uzv 3x u trudnoći, ni ctg mi nisu radili. Napravila mi je pregled i dalje otvorena 2 prsta. Stigao nalaz za streptokok i uredan je. Srećom bila prije tjedan dana u suncu i obavila i ctg i uzv privatno bilo je sve ok samo mala beba. Htjela sam vidjeti danas jel dobio šta al dobro. Valjda budu mi napravili kad dođem roditi 😂 Idem opet za tjedan dana tad ću već biti u 40 tj. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    28. Lipanj 2018. 13:38

Mateya, lijepaaa ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    28. Lipanj 2018. 13:47

Mateya lijepa buša 😍😘

Yvone
    28. Lipanj 2018. 13:51

6xmama i mamica držite se! Svi smo uz vas pozivom i molitvama 😘😘😘😘 Franova? Jama? Jel krenulo pa vas zato nema!? Rubia sretno na pregledu! Očekujemo dobre vijesti! 
    Barbara meni su kao prvorotkinji rekli krenuti na 5 min. S tim da imam Vise od pol sata do bolnice. Mislim da ne trebaš na 10. Pharma znam Kak je teško čekati satima. Ali gle i ti sitno brojiš, još samo malo i princeza je tu😀
    Majda mislim da je sve ok kod tebe, nažalost ovisimo o tome na kog naletimo i kakav ima pristup . Bezveze su te sad iskomentirali.Mlijecna voda znaci zrelost za porod. Meni je u 1 t. Bila mliječna 4 dana pred porod. Znaci samo da je sve spremno i to je super!Puno je to bolje nego nasilu. Mateya prekrasni vas dvoje!

Mya
    28. Lipanj 2018. 13:54

Ma nema nista novo osim nekog pritiska dolje i sluzni ispada,jucer me donji dio leda bolio,danas ne,nista konkretno..meni je voda odavno mliječna,cista,posteljica razvijena i iscekujemo jos

Yvone
    28. Lipanj 2018. 13:57

Tincyca super da si ti to privat obavila! Super za uredan nalaz. Ja sam pozitivna na streptokok i mislim da cu odmah morati krenuti jer moram dobiti antibiotik. Prvi porod bio brz, pa se nadam da cu stići na vrijeme da stigne djelovati. Svima koji imaju preglede sretno i naravno puse svima koje nisam posebno spominjala 😘😘😘😘😘😘😘

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 14:04

mateya1993

6xmama-drži se,bit će sve u redu
    Mamice-bitno da ste ti i beba dobro
    Ja sam danas obavila vađenje krvi i predala urin. U ponedjeljak idem po nalaze kod svoje doktorice. Evo i slika pošto je sutra puni tjedan a ne obećavam da ću biti ovdje. Šaljem vam pozitivnu vibru 😚❤
    35.tjedan 🍩🐖😀

Bušica 😍😍😍
    Barbara slažem se s yvonne da je na 5 min trudova čist ok za krenut za prvorotku.
    Yvonne onda držimo fige da buš stigla na vrijeme da droga za streptokok taman iscuri. 
    Jama držimo fige da će skoro.😍😍😍 A Katja očito još nije spremna ili joj je lijepo u maminoj bushiki ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    28. Lipanj 2018. 14:08

Hvala Ivy, jel znaš možda koliko treba vremena da iscuri, djeluje??? Ja sam pitala u TA ali mi je samo rekla na to da onda odmah krenem.

Marijaa30
    28. Lipanj 2018. 14:13

Mateya, prava busika... jos malo 😁
    Franova, ak si u rađaoni, sretno!
    Majda, a jesu ti lijepo rekli... bas su utjesni! Bude dobro, normalno da te strah.. mene boli ona kvaca metalna dok mi ju stavi i uopce nisu ugodni. 
    6xmama, daj Boze da izdrzite do kraja 😁
    Meni su danas dosla kolica, bebbeto holland narucene prek malivragci.si... usparala sam 1000 kn jer sam ih u slo narucila i sve stima... kako cemo juriti 😁😁😁

26.8. Ivan 💙💙

28. Lipanj 2018. 14:26

Mateya lijepa 
    Franova sretno ako je krenulo 
    Ja sam maloprije došla doma, sva sam neka njakasta, ne znam. Čekala naravno tamo i dođem na red i gotova za manje od 5 min, ni uzv ni niš. Nikakvih komentara. Još sam ja pitala jesam zatvorena i kaže jesi, sve je dobro. Napravila mi je samo bris za streptokok da ne dolazim opet za 10 dana zbog toga. I sljedeći pregled bi trebao biti za 3 tjedna, ali je ona na godišnjem i još ne zna tko će je mijenjati. Pa kad dođem po nalaze od brisa će mi reć kamo idem dalje i dat mi uputnicu za rodilište. E da, radi ona bris a ja onako malo al malo jauknula. A ona komentira kako me to boli to je štapić, tu mora još i glavica proć 
    I naravno famozni bus pun penzića. Kasnije mi se tek neka nonica od 80 godina dignula jer me nije vidjela prije i komentira da sramota da se nitko ne diže. I kad sam sjela, počele mi se tako ruke trest, odmah vode popila. Nisam ja više za to tramakanje busom. Eto, pojadala sam se, sad mogu dalje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI