6xmama držimo fige da te čim prije mogu pustiti doma 🤞
Tinchyca jesu ti htjeli napraviti uzv?
Franova držimo fige 🤞
Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon
Ne, kad sam pitala dr za uzv rekla je da je dovoljno napravit uzv 3x u trudnoći, ni ctg mi nisu radili. Napravila mi je pregled i dalje otvorena 2 prsta. Stigao nalaz za streptokok i uredan je. Srećom bila prije tjedan dana u suncu i obavila i ctg i uzv privatno bilo je sve ok samo mala beba. Htjela sam vidjeti danas jel dobio šta al dobro. Valjda budu mi napravili kad dođem roditi 😂 Idem opet za tjedan dana tad ću već biti u 40 tj.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Mateya, lijepaaa ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama i mamica držite se! Svi smo uz vas pozivom i molitvama 😘😘😘😘 Franova? Jama? Jel krenulo pa vas zato nema!? Rubia sretno na pregledu! Očekujemo dobre vijesti!
Barbara meni su kao prvorotkinji rekli krenuti na 5 min. S tim da imam Vise od pol sata do bolnice. Mislim da ne trebaš na 10. Pharma znam Kak je teško čekati satima. Ali gle i ti sitno brojiš, još samo malo i princeza je tu😀
Majda mislim da je sve ok kod tebe, nažalost ovisimo o tome na kog naletimo i kakav ima pristup . Bezveze su te sad iskomentirali.Mlijecna voda znaci zrelost za porod. Meni je u 1 t. Bila mliječna 4 dana pred porod. Znaci samo da je sve spremno i to je super!Puno je to bolje nego nasilu. Mateya prekrasni vas dvoje!

Ma nema nista novo osim nekog pritiska dolje i sluzni ispada,jucer me donji dio leda bolio,danas ne,nista konkretno..meni je voda odavno mliječna,cista,posteljica razvijena i iscekujemo jos
Tincyca super da si ti to privat obavila! Super za uredan nalaz. Ja sam pozitivna na streptokok i mislim da cu odmah morati krenuti jer moram dobiti antibiotik. Prvi porod bio brz, pa se nadam da cu stići na vrijeme da stigne djelovati. Svima koji imaju preglede sretno i naravno puse svima koje nisam posebno spominjala 😘😘😘😘😘😘😘

6xmama-drži se,bit će sve u redu
Mamice-bitno da ste ti i beba dobro
Ja sam danas obavila vađenje krvi i predala urin. U ponedjeljak idem po nalaze kod svoje doktorice. Evo i slika pošto je sutra puni tjedan a ne obećavam da ću biti ovdje. Šaljem vam pozitivnu vibru 😚❤
35.tjedan 🍩🐖😀
Bušica 😍😍😍
Barbara slažem se s yvonne da je na 5 min trudova čist ok za krenut za prvorotku.
Yvonne onda držimo fige da buš stigla na vrijeme da droga za streptokok taman iscuri.
Jama držimo fige da će skoro.😍😍😍 A Katja očito još nije spremna ili joj je lijepo u maminoj bushiki ❤️

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala Ivy, jel znaš možda koliko treba vremena da iscuri, djeluje??? Ja sam pitala u TA ali mi je samo rekla na to da onda odmah krenem.

Mateya, prava busika... jos malo 😁
Franova, ak si u rađaoni, sretno!
Majda, a jesu ti lijepo rekli... bas su utjesni! Bude dobro, normalno da te strah.. mene boli ona kvaca metalna dok mi ju stavi i uopce nisu ugodni.
6xmama, daj Boze da izdrzite do kraja 😁
Meni su danas dosla kolica, bebbeto holland narucene prek malivragci.si... usparala sam 1000 kn jer sam ih u slo narucila i sve stima... kako cemo juriti 😁😁😁

26.8. Ivan 💙💙
Mateya lijepa
Franova sretno ako je krenulo
Ja sam maloprije došla doma, sva sam neka njakasta, ne znam. Čekala naravno tamo i dođem na red i gotova za manje od 5 min, ni uzv ni niš. Nikakvih komentara. Još sam ja pitala jesam zatvorena i kaže jesi, sve je dobro. Napravila mi je samo bris za streptokok da ne dolazim opet za 10 dana zbog toga. I sljedeći pregled bi trebao biti za 3 tjedna, ali je ona na godišnjem i još ne zna tko će je mijenjati. Pa kad dođem po nalaze od brisa će mi reć kamo idem dalje i dat mi uputnicu za rodilište. E da, radi ona bris a ja onako malo al malo jauknula. A ona komentira kako me to boli to je štapić, tu mora još i glavica proć
I naravno famozni bus pun penzića. Kasnije mi se tek neka nonica od 80 godina dignula jer me nije vidjela prije i komentira da sramota da se nitko ne diže. I kad sam sjela, počele mi se tako ruke trest, odmah vode popila. Nisam ja više za to tramakanje busom. Eto, pojadala sam se, sad mogu dalje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji