Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    28. Lipanj 2018. 13:54

Ma nema nista novo osim nekog pritiska dolje i sluzni ispada,jucer me donji dio leda bolio,danas ne,nista konkretno..meni je voda odavno mliječna,cista,posteljica razvijena i iscekujemo jos

Yvone
    28. Lipanj 2018. 13:57

Tincyca super da si ti to privat obavila! Super za uredan nalaz. Ja sam pozitivna na streptokok i mislim da cu odmah morati krenuti jer moram dobiti antibiotik. Prvi porod bio brz, pa se nadam da cu stići na vrijeme da stigne djelovati. Svima koji imaju preglede sretno i naravno puse svima koje nisam posebno spominjala 😘😘😘😘😘😘😘

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 14:04

mateya1993

6xmama-drži se,bit će sve u redu
    Mamice-bitno da ste ti i beba dobro
    Ja sam danas obavila vađenje krvi i predala urin. U ponedjeljak idem po nalaze kod svoje doktorice. Evo i slika pošto je sutra puni tjedan a ne obećavam da ću biti ovdje. Šaljem vam pozitivnu vibru 😚❤
    35.tjedan 🍩🐖😀

Bušica 😍😍😍
    Barbara slažem se s yvonne da je na 5 min trudova čist ok za krenut za prvorotku.
    Yvonne onda držimo fige da buš stigla na vrijeme da droga za streptokok taman iscuri. 
    Jama držimo fige da će skoro.😍😍😍 A Katja očito još nije spremna ili joj je lijepo u maminoj bushiki ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    28. Lipanj 2018. 14:08

Hvala Ivy, jel znaš možda koliko treba vremena da iscuri, djeluje??? Ja sam pitala u TA ali mi je samo rekla na to da onda odmah krenem.

Marijaa30
    28. Lipanj 2018. 14:13

Mateya, prava busika... jos malo 😁
    Franova, ak si u rađaoni, sretno!
    Majda, a jesu ti lijepo rekli... bas su utjesni! Bude dobro, normalno da te strah.. mene boli ona kvaca metalna dok mi ju stavi i uopce nisu ugodni. 
    6xmama, daj Boze da izdrzite do kraja 😁
    Meni su danas dosla kolica, bebbeto holland narucene prek malivragci.si... usparala sam 1000 kn jer sam ih u slo narucila i sve stima... kako cemo juriti 😁😁😁

26.8. Ivan 💙💙

28. Lipanj 2018. 14:26

Mateya lijepa 
    Franova sretno ako je krenulo 
    Ja sam maloprije došla doma, sva sam neka njakasta, ne znam. Čekala naravno tamo i dođem na red i gotova za manje od 5 min, ni uzv ni niš. Nikakvih komentara. Još sam ja pitala jesam zatvorena i kaže jesi, sve je dobro. Napravila mi je samo bris za streptokok da ne dolazim opet za 10 dana zbog toga. I sljedeći pregled bi trebao biti za 3 tjedna, ali je ona na godišnjem i još ne zna tko će je mijenjati. Pa kad dođem po nalaze od brisa će mi reć kamo idem dalje i dat mi uputnicu za rodilište. E da, radi ona bris a ja onako malo al malo jauknula. A ona komentira kako me to boli to je štapić, tu mora još i glavica proć 
    I naravno famozni bus pun penzića. Kasnije mi se tek neka nonica od 80 godina dignula jer me nije vidjela prije i komentira da sramota da se nitko ne diže. I kad sam sjela, počele mi se tako ruke trest, odmah vode popila. Nisam ja više za to tramakanje busom. Eto, pojadala sam se, sad mogu dalje 

Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 14:26

Yvone

Tincyca super da si ti to privat obavila! Super za uredan nalaz. Ja sam pozitivna na streptokok i mislim da cu odmah morati krenuti jer moram dobiti antibiotik. Prvi porod bio brz, pa se nadam da cu stići na vrijeme da stigne djelovati. Svima koji imaju preglede sretno i naravno puse svima koje nisam posebno spominjala 😘😘😘😘😘😘😘

Da ti kreni čim osjetiš nekaj jer će drugi porod biti i brži. 
    Mateya prekrasni i ti i buša 😍😍😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ami25
    28. Lipanj 2018. 14:40

Franova se ne javlja?? 🤔🤔Nadam se da je sve ok
    Mateya bas si slatka 🤗
    Barbara taj tvoj tata je takva pozitiva ajmeee😍
    Cokica joj znam kako ti je ja znam cekat po 4 sata i pregleda me za 2 minute i nista ne kaze pametno, uff. Marija super za kolica, baci sliku kad stignes 😋 i mi htijeli takva al smo na kraju dobili polovna pa cemo iskoristit

💙Bartol💙

baarbaraa29
    28. Lipanj 2018. 14:51

Majda23 joj sto volim takve komentare!! Trebala si reci Pa eto onda necu ni rodit, ja se predomislila!
    Sta sad znaci ako si pred termin ne smijes za nist zajaukat?! Recimo zaboli te zub i sta zubar ima isto pravo reci o pa kako ces ti rodit?! Jooooj! 🙄🙄🙄
    Bitno da je sve dobro, a oni nek takve komentare daju svojim kcerima i sestrama! 
    Mateya1993 lijepa!! I nema potrebe za ovom ikonicom gice 😄
    Yvone zar se antibiotik ne moze dati prije neg porod pocne? Ja stalno mislim da tko je poz.dobije terapiju prije. Ocito sam krivo mislila!
    Cokice i kod tebe glupi komentari! Joj zivote jesu "pametni"!
    Ami25 ma joj mogla bi knjigu napisat s njegovim izjavama i ponasanjima. Sjedne u kolica jer ga vode 2x dnevno tusirat rane i sestra ipak morala nest drugo obavit kaze on nema veze ode ja malo napravit krug po hodniku! Dobio je svoja kolica pa je bitan 😎😂 A inace je bio radnik ajme, ali svedno nema kukanja joj ja sad invalid!
    Ma ja isto mislim da je na 10min.puno prerano, a i imamo svega par minuta o bolnice. Mozda se ona boji jer je malisa vec na samom izlazu.
    Jedino je problem sto je muz to cuo pa kontam da ce me tjerat da idemo😁 Ah probat cu slusat intuiciju pa kako bude. Kod mene nit laznih kontrakcija, nit cepova nit nikakvog jarca! 😒😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    28. Lipanj 2018. 14:58

Curke hvala na podrsci, bile mi prijateljice na kavi, sad malo odmoriti, ubiti oko ako uspijem. Pocele su neke jace kontrakcije, valjda jer me procackao pa cemo kasnije vidjeti jel vrijeme za bolnicu. 
    I mene su tako pustali da cekam dokt satima da bi mi samo ctg iscitao tako da sam u jednu ruku jako zahvalna sto je bio taj dokt i pregledao me cijelu, inace bi kontrolu imala tek iduci tjedan, ovako imam za 2 dana zbog plodne vode. Barbara za tvog tatu nemam rijeci, stvarno je pozitivan nakon svega sto je prosao, divim mu se i kapa dolje, zelim mu sve najbolje u zivotu, ali od srca to mislim. 
    Franova ili je otisla roditi ili se druzi s dragim 🤔 

04.07. Matija 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.