Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat… Eto moj cervix me izdao 😥
Ajme draga,nemogu vjerovati ...molim za tebe i bebicu🙏🙏,bit će sve ok,jaka si ti i hrabra,i bebica isto,šaljem pozitivne vibre i puno zagrljaja i poljubaca za vas dvije🙏🙏😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Cure moje drage hvala na pozitivi i molitvama i ja se molim dragom Bogu da izdrzimo ovo i da cuva tu malu mrvu 😞… Jebote srce ce mi iskocit na usta van od ove tokolize… Al mi se cini da me manje boli trbuh 😯
Draga uz tebe sam.Vjerujem da ce sve bit u redu.Drzi se 😘😘😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
6×mama zao mi je jako 😔 al sve ce to biti u redu. Molit cemo se za to 🤗🙏 drzite se vas dvije 💜💜💜💜

All of God’s grace in one tiny face 💟
6xmama nadam se da će sve ispast ok i da ćeš doma na čuvanje 😘😘 šaljemo svi pozitivu i uz tebe smo ❤️❤️❤️❤️
Meni isto bilo čudno da se ne javljaš, a zapamtila sam da imaš sutra pregled, kad i ja. Sad se probaj čim više smiriti zbog svoje cure u buši i izdržat ćete vi to 😘😘
Za ostale dobre preglede, super, i nek tako i ostane
I dobrodošla nova mama 🙂😘
I da, što se tiče tog tvrdog trbuha, ja to tako već neko vrijeme, rekla sam gineko i prošli put, al nisam bila ni otvorena ni ništa pa je rekla da je sve ok. U zadnje vrijeme mi je kao malo češće, al bude par sekundi i ne boli ni ništa ali vidim da je tvrdo. Vidjet ćemo sutra na pregledu.
Amy žao mi je za prstenje, ali svo zlo s tim. Vratit će se oni na prste novi i osvježeni.
Oprostite koga sam zaboravila, čitala jesam ali sam ostala na 6xmama s mislima 😘😘
Cokica bas tako, svo zlo s tim!!! Joj da bas i ja gledam da 6xmama nista ne pise ajme ovo je bas sok, ja se nadam da ce biti sve ok i molim se za dobar ishod, sve ce curka izdrzatiii...drzimo fige i molimo se!!!

💙Bartol💙
Drz se 6xmama! Svasta ste dosad izgurali pa tako cete i ovo! Molim za vas

Dobila jos popit Apaurin i Atenolol da se srce smiri...trbuh mi se cini manje boli

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Od sutra Dexici za pluca dva dana... I moram dat urinokulturu ujutro, nalaz urina ni dobar

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama držim fige da sve dobro prođe. Točno znam kako ti je, ista stvar je bila i meni, samo prst manje otvorena. Mene su nakon 9 dana pustili doma iz bolnice. Samo sam ja dobila 4 inekcije za pluća, bila sam 1 prst otvorena. Svi nalazi dobri, još čekam samo bris.
Šaljem pozitivne vibre!! 🙏💕💕

dodem skicnuti sta ima i doceka me to...uh...😔 6xmama vjerujemo svi u tebe i tvoju malenu da cete uspijeti dogurati do sigurnijih tjedana i da ce na kraju sve biti u najboljem redu💪❤ a za malenog kuzim da ti je bilo tesko,steglo mi se oko srca samo kad sam procitala...ali sve ces ti to izdrzati ti si zena zmaj 😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji