Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 14:26

Yvone

Tincyca super da si ti to privat obavila! Super za uredan nalaz. Ja sam pozitivna na streptokok i mislim da cu odmah morati krenuti jer moram dobiti antibiotik. Prvi porod bio brz, pa se nadam da cu stići na vrijeme da stigne djelovati. Svima koji imaju preglede sretno i naravno puse svima koje nisam posebno spominjala 😘😘😘😘😘😘😘

Da ti kreni čim osjetiš nekaj jer će drugi porod biti i brži. 
    Mateya prekrasni i ti i buša 😍😍😍

💙30.06.2018 💙 Noa💙

ami25
    28. Lipanj 2018. 14:40

Franova se ne javlja?? 🤔🤔Nadam se da je sve ok
    Mateya bas si slatka 🤗
    Barbara taj tvoj tata je takva pozitiva ajmeee😍
    Cokica joj znam kako ti je ja znam cekat po 4 sata i pregleda me za 2 minute i nista ne kaze pametno, uff. Marija super za kolica, baci sliku kad stignes 😋 i mi htijeli takva al smo na kraju dobili polovna pa cemo iskoristit

💙Bartol💙

baarbaraa29
    28. Lipanj 2018. 14:51

Majda23 joj sto volim takve komentare!! Trebala si reci Pa eto onda necu ni rodit, ja se predomislila!
    Sta sad znaci ako si pred termin ne smijes za nist zajaukat?! Recimo zaboli te zub i sta zubar ima isto pravo reci o pa kako ces ti rodit?! Jooooj! 🙄🙄🙄
    Bitno da je sve dobro, a oni nek takve komentare daju svojim kcerima i sestrama! 
    Mateya1993 lijepa!! I nema potrebe za ovom ikonicom gice 😄
    Yvone zar se antibiotik ne moze dati prije neg porod pocne? Ja stalno mislim da tko je poz.dobije terapiju prije. Ocito sam krivo mislila!
    Cokice i kod tebe glupi komentari! Joj zivote jesu "pametni"!
    Ami25 ma joj mogla bi knjigu napisat s njegovim izjavama i ponasanjima. Sjedne u kolica jer ga vode 2x dnevno tusirat rane i sestra ipak morala nest drugo obavit kaze on nema veze ode ja malo napravit krug po hodniku! Dobio je svoja kolica pa je bitan 😎😂 A inace je bio radnik ajme, ali svedno nema kukanja joj ja sad invalid!
    Ma ja isto mislim da je na 10min.puno prerano, a i imamo svega par minuta o bolnice. Mozda se ona boji jer je malisa vec na samom izlazu.
    Jedino je problem sto je muz to cuo pa kontam da ce me tjerat da idemo😁 Ah probat cu slusat intuiciju pa kako bude. Kod mene nit laznih kontrakcija, nit cepova nit nikakvog jarca! 😒😆

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Majda23
    28. Lipanj 2018. 14:58

Curke hvala na podrsci, bile mi prijateljice na kavi, sad malo odmoriti, ubiti oko ako uspijem. Pocele su neke jace kontrakcije, valjda jer me procackao pa cemo kasnije vidjeti jel vrijeme za bolnicu. 
    I mene su tako pustali da cekam dokt satima da bi mi samo ctg iscitao tako da sam u jednu ruku jako zahvalna sto je bio taj dokt i pregledao me cijelu, inace bi kontrolu imala tek iduci tjedan, ovako imam za 2 dana zbog plodne vode. Barbara za tvog tatu nemam rijeci, stvarno je pozitivan nakon svega sto je prosao, divim mu se i kapa dolje, zelim mu sve najbolje u zivotu, ali od srca to mislim. 
    Franova ili je otisla roditi ili se druzi s dragim 🤔 

04.07. Matija 💜

Rubia
    28. Lipanj 2018. 15:18

Evo naaas... Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!
    Franova nadam se da si u radjaoni i ako jesi drzim 🤞🤞🤞
    Od uzbudjenja sam zaboravila sve osim da sam vidjela slicicu Mateya divna 😍 

ami25
    28. Lipanj 2018. 15:33

Barbara ma sve je u glavi, uvijek sto god se dogodi ili ne dogodi, ljudi previse kukaju a nisu svjesni koliko im je dobro. Bas sam se sjetila neki dan kako si pisala jos pred pola godine to sve kad se izdogađalo jer se točno sjecam i onda bas napises o tome. A kako i vrijeme brzo leti 

💙Bartol💙

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 15:53

Yvone

Hvala Ivy, jel znaš možda koliko treba vremena da iscuri, djeluje??? Ja sam pitala u TA ali mi je samo rekla na to da onda odmah krenem.

Mislim da odmah djeluje a nekako mi stoji info u glavi da mu treba da iscuri 20 min. Moguće da mi je dokica to rekla na drugom porodu jer sam ga i ja imala i kak sam došla na 8 cm nisam znala hoće li stići djelovati i mislim da mi je onda rekla da mu treba 20 min ali sada sve je to relativno jer sam bila u trudovima i ko zna kaj sam ja zapamtila. 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    28. Lipanj 2018. 15:54

Cure, vi oko 32.tjedna, vas boli kaj kicma? Ja malo sjedim duze, vec me leđa rasturaju, iznad trtice dio.

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 15:55

Rubia

Evo naaas… Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!

Super za bebacha, težinu i glavicu prema dolhe 🎉🎉🎉 polako i vi prema finalu.
    Netko je dobio kolica 🎉🎉🎉🎉, žicam sličicu ❤️

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Marijaa30
    28. Lipanj 2018. 15:56

Rubia

Evo naaas… Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!

Super za pregled... lijepa kilaza, prava beba 😁 
    Zna mali da treba mamu malo zezati, al eto okrenuo se kako treba 😁

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI