Evo naaas... Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!
Franova nadam se da si u radjaoni i ako jesi drzim 🤞🤞🤞
Od uzbudjenja sam zaboravila sve osim da sam vidjela slicicu Mateya divna 😍
Barbara ma sve je u glavi, uvijek sto god se dogodi ili ne dogodi, ljudi previse kukaju a nisu svjesni koliko im je dobro. Bas sam se sjetila neki dan kako si pisala jos pred pola godine to sve kad se izdogađalo jer se točno sjecam i onda bas napises o tome. A kako i vrijeme brzo leti
💙Bartol💙
Hvala Ivy, jel znaš možda koliko treba vremena da iscuri, djeluje??? Ja sam pitala u TA ali mi je samo rekla na to da onda odmah krenem.
Mislim da odmah djeluje a nekako mi stoji info u glavi da mu treba da iscuri 20 min. Moguće da mi je dokica to rekla na drugom porodu jer sam ga i ja imala i kak sam došla na 8 cm nisam znala hoće li stići djelovati i mislim da mi je onda rekla da mu treba 20 min ali sada sve je to relativno jer sam bila u trudovima i ko zna kaj sam ja zapamtila.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure, vi oko 32.tjedna, vas boli kaj kicma? Ja malo sjedim duze, vec me leđa rasturaju, iznad trtice dio.
26.8. Ivan 💙💙
Evo naaas… Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!
Super za bebacha, težinu i glavicu prema dolhe 🎉🎉🎉 polako i vi prema finalu.
Netko je dobio kolica 🎉🎉🎉🎉, žicam sličicu ❤️
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo naaas… Super je prosao pregled, idealno je sve, konacno se frajer okrenuo glavicom tako da smo i tu muku skinuli s vrata, debela beba od 2900gr 😂😁 Mama sretna!!!
Super za pregled... lijepa kilaza, prava beba 😁
Zna mali da treba mamu malo zezati, al eto okrenuo se kako treba 😁
26.8. Ivan 💙💙
Rubia super za pregled 😁😁
Marijaa29 mene ne baš, osim ujutro kad se probudim jer ne znam više kako bi ležala.
A meni je dan baš ni za što. Ne znam bi spavala, bi napokon spakirala sad već ex radnu sobu do kraja ili otišla u šoping. A i za čistit imam. Jaooo 😪🤮
Super za sve dobre vijesti s pregleda,nekako nam se finale velikom dijelu približava 😁😁
Mateya divna 😍😍
Marija mene su ti leđa ubijala u 14 tt, znaci toliko da nisam mogla hodat, trtica i taj dio a ravna ko daska i onda opet negdje oko 20 i sad nista, al zna mi onako skljocat u preponama sada i to cesto kao da krivo stanem
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji