Mamica dobro da si ipak isla na hitnu..bolje da oni to prekontroliraju i drže pod nadzorom..šaljem pozitivne vibre i mislim na tebe kao i na 6xmama 🙏🙏🙏🙏
Sve se nešto loše vijesti zaredale,nadam se da odsad slijede samo dobre 🙏
Sretno svima na pregledima danas 😘❤️
Hvala 😘 najgore mi je radi starije curke jer sam tak naglo usred noci otisla dok je spavala, a jos je sinoc zaspala s povisenom temp pa sam zbog nje u brizi, iako znam da doma ima cijelo pleme za brinuti o njoj. Jedva cekam posjete danas da je vidim.
Sad mi je tlak normalan, 120/80, ali moraju me pratiti. Sumnjaju na secer pa ce mi raditi guk profile sad da me prate.
Jutro! Uh Mamica i ti u bolnici. Znam da je teško ostaviti dijete doma, to svima uvijek najteže pada. Ali mi moramo biti dobro radi njih i zato je dobro da si reagirala. Ma bit ce to sve ok, samo treba izdržati. Neka oni tebe pregledaju, sto je sigurno, sigurno. Drži se!
6xmama nadam se da si ok koliko možeš biti. Znam da je i tebi zbog malenog najgore. Drzim fige da se sve smiri i da ideš doma uskoro. ako netko ima pregled danas -sretno!! 😘😘😘😘
jutro...jebene kontrakcije cijelu noc spavala sad od 5do 7 ...nepravilne su i nema, pojms sta napraviti...budu na 10 min pa 7 pa 5 pa 10...bas sam sad umorna...cep ispada isto po malo....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mamica bolje da si tamo nego da ti nesto bude...izdrzat ces draga bas zbog malene kuci 😙😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama , znam da je teško ali budi hrabra i misli na svoju Ljubav i brzo ćete vi uci i dogurati do sigurnijih tjedana pa će biti lakše .
Mamica1985- nadam se da nije ništa strašno i da vas vec danas puštaju doma .
U molitvama ste mi .
21.08.💞🎀
Jutro
Mamica držim fige da nije ništa
Franova a da odeš možda u bolnicu da provjere, bolje da te pošalju kući jer nije krenulo nego da rodiš putem, oprosti ako je savjet možda glup ali kako mi je prvo prva trudnoća ne znam bas ocjeniti kada se ide u bolnicu jer je nešto krenulo
6xmama kako je stanje? Jel se smirilo malo?
Svima koje imaju preglede danas sretno 😘😘
6xmama nadam se da će uz Božju pomoć biti sve ok. Samo pozitivno i hrabro. Puno pusa i pozitivnih vibrica ti šaljemo.😘
Hvala vam curke 😘, zasad svi nalazi dobri, nije im jasno kaj se desilo. Nadam se da me najkasnije sutra pustaju doma.
Franova - ajde ti lagano prema bolnici za svaki slucaj, da ne bi putem radjala, nije prvo 😘
Dok sam lezala na hitnoj danas, tri bebice se rodile svakih pol sata 😍 samo cujes disanje i navijanje babice i doktora i onda onaj najljepsi plac 😍
6xmama bas mi je zao, nadam se da ste jutros vec bolje i molimo se da sve bude kako treba i da cete dogurati u sigurne ❤️
Mamica isto tako, super da si otisla, bolje da drze pod kontrolom ❤️
Franova ni ja nemam iskustva ali sa takvim bi sigurno vec otisla 😊
Sretno na pregledima danas, mi imamo dejt u 14h 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji