Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    28. Lipanj 2018. 08:15

Jutro 
    6xmama s tobom sam u mislima, drzi se, ti si hrabra i tvoja mala mrvica u tebi 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Mamica nadam se da je sad bolje, Saljemo i tebi pozitivne 🤞🤞🤞🤞🤞🤞da nije nista i da sto prije dodes kuci 
    Meni svaki pregled bude 140/90, dodem kuci bude normalan i tako do iduce kontrole 

28. Lipanj 2018. 08:16

A joj Mamica, i ti u bolnici. Ali isto bolje da si pod nadzorom pa da te vrate doma. Šaljem 😘😘😘 iz hladne Rijeke
    6xmama nadam se da će ići na bolje 😘😘
    Franovamamita ne znam ići ili ne ići. Možda onaj savjet još od Proud, probat zaspat pa ako ne boli i ako zaspeš, ne još ići. Ali nisam ni sama pametna, isto mi prva trudnoća pa ne znam to još. 😘😘😘 I tebi da izdržiš i ako je to to, da bude brzo i bezbolno. 
    Ja odoh osušit kosu i na pregled. Mislim da mi nikad brže nije proletilo mjesec dana između pregleda. A kod nas kiša, još zahladilo, najradije bi ostala spavat 
    Sretno ako još netko ima pregled i da nas dočekaju ljepše vijesti ❤️❤️

6xmama
    28. Lipanj 2018. 08:27

Mamica, i ti zaglavila u bolnici... Nadam se da nije nis i da je bila samo epizoda visokog tlaka... 
    Mene tu i tam malo zaboli, mozda jedno 5,6 puta kroz cijelu noc, al ni približno ko jucer... Curka tolko divlja po trbuhu, valjda ju sad maternica vise ne steze ko ovih dana... Srce lupeta bar stotku i pod Atenololom al mogu podnijet... Bar nemam tu tresavicu kaj su mi rekli da je nuspojava...
    Svima koje su danas na pregledima, sretno! I donesite lijepe vijesti ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

28. Lipanj 2018. 08:29

mamica1985

6xmama - bas mi je zao sto ti se to dogadja, drzim fige i nadam se da cete dogurati do sigurnih tjedana i da je ovo samo jedan popikanac po putu 😘😘😘
    Mene probudilo lose i pritisak u glavi i gusenje, odem u boravak, mjerim tlak, 160/110 i otkucaji 90 - premrla sam od straha, u zivotu mi nije isao preko 130/80 i to na dan poroda prvog bilo. Evo sad se spusta, ali mislim da cu ujutro na Merkur

Draga baš mi je žao da ti je loše ,nadam se da si sad već puno bolje,drži se❤️,uz tebe smo u mislima i molitvama ❤️❤️,bit će sve ok🤞

28. Lipanj 2018. 08:32

Nadam se da ste dobro drage moje, Franovamamita samo hrabro i nemoj dugo čekati da nebi stvarno doma rodila 🙂🙂,ljubim vas sve,sretno s pregledima i ako koja bebica odluči izaći neka bude brzo,lako i čim manje bolno🤗🤗😍😍😘😘

Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 08:38

Mene nije bilo par dana i kad ono lose vijesti.. 🙄
    6xmama Jake ste vas 2 curke i sigurna sam da ćete izdržati i vratiti cerviks na staro. Ipak si ti mama lavica 😊❤
    Mamica držim fige da i kod tebe sve bude ok i da nije ništa! ❤
    Blackie i Nasdva čestitam na bebicama! 😊🤩🤗😻🤗❤
    Mi upravo čekamo u TA red za pregled. Nisu mi radili u TA 5 tjedana uzv zadnji put sa 33tj . Mislite da ak ih pitam da će htjet danas?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

6xmama
    28. Lipanj 2018. 09:34

Eto prosla vizita, danas krecu Dexici za pluca, infuzija bude 48 sati a dalje bumo vidli... Skinu pa onda valjda zavisno od situacije. Rekli mi "tu ste dok se ne stabilizirate" 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    28. Lipanj 2018. 09:59

Nasdva i Blackie čestitam od srca i brz oporavak vam želim, a curkama velika dobrodošlica 
    6xmama držim fige da sve dobro prođe, vjerujem da će na kraju sve biti u najboljem redu 
    Svima sretno na pregledima !

ami25
    28. Lipanj 2018. 10:05

Joj mamica i taj glupi tlak, nadam se da je to sve od losih vijesti i da ce odsad bit sve super🙏 6xmama znam da sigurno nije lako zbog djece doma ali sad ste ti i beba najbitnije, sigurno se neko dobro brine o njima, tako da bolje u bolnici pod nadzorom njihovim bit😘😘drzimo fige i dalje da sve bude ok!!!
    Cokica sretno na pregledu i javi sta kazu😘

💙Bartol💙

ivymicek
    28. Lipanj 2018. 10:12

6xmama držte se, ja vibram dok ne dodete domeka! Samo hrabro.
    Mamica držte se... Uf taj tlak je zeznut. Bitno da je sada bolje.😘😘😘😘
    Tinchyca pitaj nemaš što za izgubiti 😊.
    Sretno svima na pregledima.
    Franova nadam se da već tiskaš 🤞. Jer moji trudovi nikad nisu bili redoviti 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.