Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    28. Lipanj 2018. 08:05

Jutro
    Mamica držim fige da nije ništa 
    Franova a da odeš možda u bolnicu da provjere, bolje da te pošalju kući jer nije krenulo nego da rodiš putem, oprosti ako je savjet možda glup ali kako mi je prvo prva trudnoća ne znam bas ocjeniti kada se ide u bolnicu jer je nešto krenulo 
    6xmama kako je stanje? Jel se smirilo malo?
    Svima koje imaju preglede danas sretno 😘😘

nasdva
    28. Lipanj 2018. 08:09

6xmama nadam se da će uz Božju pomoć biti sve ok. Samo pozitivno i hrabro. Puno pusa i pozitivnih vibrica ti šaljemo.😘

mamica1985
    28. Lipanj 2018. 08:10

Hvala vam curke 😘, zasad svi nalazi dobri, nije im jasno kaj se desilo. Nadam se da me najkasnije sutra pustaju doma.
    Franova - ajde ti lagano prema bolnici za svaki slucaj, da ne bi putem radjala, nije prvo 😘
    Dok sam lezala na hitnoj danas, tri bebice se rodile svakih pol sata 😍 samo cujes disanje i navijanje babice i doktora i onda onaj najljepsi plac 😍

Rubia
    28. Lipanj 2018. 08:12

6xmama bas mi je zao, nadam se da ste jutros vec bolje i molimo se da sve bude kako treba i da cete dogurati u sigurne ❤️
    Mamica isto tako, super da si otisla, bolje da drze pod kontrolom ❤️
    Franova ni ja nemam iskustva ali sa takvim bi sigurno vec otisla 😊
    Sretno na pregledima danas, mi imamo dejt u 14h 😘

nivami
    28. Lipanj 2018. 08:15

Jutro 
    6xmama s tobom sam u mislima, drzi se, ti si hrabra i tvoja mala mrvica u tebi 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Mamica nadam se da je sad bolje, Saljemo i tebi pozitivne 🤞🤞🤞🤞🤞🤞da nije nista i da sto prije dodes kuci 
    Meni svaki pregled bude 140/90, dodem kuci bude normalan i tako do iduce kontrole 

28. Lipanj 2018. 08:16

A joj Mamica, i ti u bolnici. Ali isto bolje da si pod nadzorom pa da te vrate doma. Šaljem 😘😘😘 iz hladne Rijeke
    6xmama nadam se da će ići na bolje 😘😘
    Franovamamita ne znam ići ili ne ići. Možda onaj savjet još od Proud, probat zaspat pa ako ne boli i ako zaspeš, ne još ići. Ali nisam ni sama pametna, isto mi prva trudnoća pa ne znam to još. 😘😘😘 I tebi da izdržiš i ako je to to, da bude brzo i bezbolno. 
    Ja odoh osušit kosu i na pregled. Mislim da mi nikad brže nije proletilo mjesec dana između pregleda. A kod nas kiša, još zahladilo, najradije bi ostala spavat 
    Sretno ako još netko ima pregled i da nas dočekaju ljepše vijesti ❤️❤️

6xmama
    28. Lipanj 2018. 08:27

Mamica, i ti zaglavila u bolnici... Nadam se da nije nis i da je bila samo epizoda visokog tlaka... 
    Mene tu i tam malo zaboli, mozda jedno 5,6 puta kroz cijelu noc, al ni približno ko jucer... Curka tolko divlja po trbuhu, valjda ju sad maternica vise ne steze ko ovih dana... Srce lupeta bar stotku i pod Atenololom al mogu podnijet... Bar nemam tu tresavicu kaj su mi rekli da je nuspojava...
    Svima koje su danas na pregledima, sretno! I donesite lijepe vijesti ❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

28. Lipanj 2018. 08:29

mamica1985

6xmama - bas mi je zao sto ti se to dogadja, drzim fige i nadam se da cete dogurati do sigurnih tjedana i da je ovo samo jedan popikanac po putu 😘😘😘
    Mene probudilo lose i pritisak u glavi i gusenje, odem u boravak, mjerim tlak, 160/110 i otkucaji 90 - premrla sam od straha, u zivotu mi nije isao preko 130/80 i to na dan poroda prvog bilo. Evo sad se spusta, ali mislim da cu ujutro na Merkur

Draga baš mi je žao da ti je loše ,nadam se da si sad već puno bolje,drži se❤️,uz tebe smo u mislima i molitvama ❤️❤️,bit će sve ok🤞

28. Lipanj 2018. 08:32

Nadam se da ste dobro drage moje, Franovamamita samo hrabro i nemoj dugo čekati da nebi stvarno doma rodila 🙂🙂,ljubim vas sve,sretno s pregledima i ako koja bebica odluči izaći neka bude brzo,lako i čim manje bolno🤗🤗😍😍😘😘

Tinchyca
    28. Lipanj 2018. 08:38

Mene nije bilo par dana i kad ono lose vijesti.. 🙄
    6xmama Jake ste vas 2 curke i sigurna sam da ćete izdržati i vratiti cerviks na staro. Ipak si ti mama lavica 😊❤
    Mamica držim fige da i kod tebe sve bude ok i da nije ništa! ❤
    Blackie i Nasdva čestitam na bebicama! 😊🤩🤗😻🤗❤
    Mi upravo čekamo u TA red za pregled. Nisu mi radili u TA 5 tjedana uzv zadnji put sa 33tj . Mislite da ak ih pitam da će htjet danas?

💙30.06.2018 💙 Noa💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI