Ajme samo neke lose vijesti!
6xmama drzite se! Jake ste vi, bit ce sve ok! Puse vam saljemo i mislimo na vas.
Mamica i ti mi se drzi! Stabilizirat ce se tlak! 😘
Franova odi nek te pogledaju, za svaki slucaj!
Ljubim vas sve!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bejb23 osjeti mrva sve, ali zato oni uvijek nadoknade! 😊 Suoer da je takva atmosfera, lakse se nosit sa svime jer nekako jedni druge guraju! Tatin dr.je isto sve spojio do 1.,a on ce ti na to Pa dobro, mora se i on covjek odmorit! A 24.kaze dodji na pola torte. Ja si mislim..kad kaze pa pola je godine da sam u bolnici 🤦🏻♀️😂
Javi cim sta saznate! 🙏🏻
A S. jos malo, da! Muz navija za sutra jer mu je tati godisnjica pa da dodamo ljepotu u taj dan!
O 6xmama i Mamica1985, bolesnice nase, drzite nam se! Svi mislimo na vas..jel osjetite? 🤗💗😚😚
Rubia i Cokica sretno na Dejtu! 😉
Franova se opasno usutila.. ☺️ cekamo post "dobar dan svijete, stigao i ja.."
Meni je dr.rekla da odem u bolnicu kad budu na 10 min. Jel to nije prerano?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
6xmama držimo fige da te čim prije mogu pustiti doma 🤞
Tinchyca jesu ti htjeli napraviti uzv?
Franova držimo fige 🤞
Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon
Franova držimo fige 🤞
Obavila i ja TA,na ctg došla na red u roku 15 min i onda čekala 2 sata da mi ga gin očita 😡 nisu mi radili ni pregled ni uzv..tlak dobar,vidimo se ponovno u pon
Valjda gužva u rađaoni 😏 pa trči gore stalno ...super za tlak..a uzv ti meni tam nisu radili od 38do41tjedna...
Franova držimo fige 🤞
Valjda gužva u rađaoni 😏 pa trči gore stalno …super za tlak..a uzv ti meni tam nisu radili od 38do41tjedna…
Meni moraju pratiti protoke zbog one dijagnoze zastoja u rastu..i u nalaz je čak napisala da budu u pon pregled i uzv...a za čekanje, dosta je kasno došla u ambulantu,pa je par žena uzela ovak jer je imala dog s njima očito i ode vrijeme..
Šaljem pozitivne misli, i u molitvama ste mi sve mame! Da svakoj od nas prođe sve dobro i da naši mališani dođu na ovaj svijet živi i zdravi!
Jutro i od nas
Cure u bolnicama drzite se! Budite jake za svoje malene borce ❤️.
Jel moze netko podijeliti post sa terminima jer nekim curama ne pise pa da znam otprilike. Hvala
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Franova držimo fige 🤞
Ma budu ti u pon sve obavili. Što manje čačkaju dolje to bolje a znam da ti češće trebaju raditi uzv ali ponedjeljak je iza ugla. Bitno da je ostalo sve uredno 😊.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Evo me sa uzv, neke protoke su mjerili i kolicinu plodne vode i ovaj je sad reko da je 1360grama i reko mi je da kad me skinu s ovoga budu malo promatrali kak bu se ponasala maternica i da on vjeruje da bum izgurala do kraja 😏
Da nije ni dobro da sam dugo na ovom lijeku kaj u venu dobivam jer da ima brdo nuspojava i za mamu i za bebu
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Curke, hvala vam na lijepim zeljama 💖💖, tlak i secer zasad u idealnim granicama, ctg dobar, jedino curka dosta dosta mirna pa tresem trbuh malo malo da mi se javi jer me brine. Jos ne znaju zakaj mi se to desilo, sigurno jednu noc ostajem da vide kakav je nocni tlak.
6xmama - ma ja isto vjerujem da ides do termina s princezom 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji