Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    27. Lipanj 2018. 22:51

Drzi se mamuska 🙏🏻 uz ovoliko pozitive i molitvi bit ce sve dobro, a i malac kuci se sigurno smirio! Sad se fokusiraj na vas dvije!
    Bejb23 a joj! Mora da je spojio prethodne praznike sa ovim danima! Vjerujem da si i ti pod stresom, ali samo pozitivno! Nema vam druge!! 💗 Kako ostali to podnose? 
    Ma jesu, ali ocito zanemarivi jer ih dr.nije komentirala! 😚😚😚😚😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ivymicek
    27. Lipanj 2018. 22:52

6xmama

Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat… Eto moj cervix me izdao 😥

Draga moja 6x mama držim fige da sve bude dobro. Šaljem sve moguće pozitivne vibre da malena izdrži što dulje. Vjerujem da te strah i kako nebi. Neizvjesnost je to ali i ti i malena ste borci. Noćas s vama u mislima 😘😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    27. Lipanj 2018. 22:57

O joj šok! 6xmama stvarno mi je žao! Ali ti si jaka žena, svaka ti čast, tako da ne sumnjam u tebe. Borac si veliki!!! Bit ćeš mi u molitvi. 

bejb23
    27. Lipanj 2018. 23:03

baarbaraa29

Drzi se mamuska 🙏🏻 uz ovoliko pozitive i molitvi bit ce sve dobro, a i malac kuci se sigurno smirio! Sad se fokusiraj na vas dvije!
    Bejb23 a joj! Mora da je spojio prethodne praznike sa ovim danima! Vjerujem da si i ti pod stresom, ali samo pozitivno! Nema vam druge!! 💗 Kako ostali to podnose?
    Ma jesu, ali ocito zanemarivi jer ih dr.nije komentirala! 😚😚😚😚😚

A vjerojatno. Sad je nasao spajati kad meni treba 😂😂😂😂 
    I nema nam druge 🤗❤
    Ostali su ok. Dobro se drze, sale se na taj racun i ne pokazuju toliko nervozu. Makar ne ispred mene. Ona kraljica je u svom filmu i sta bi se reklo s crvima u guzici 😂 Mira minute nema 😂eto, nadamo se najboljem. :) 

Moja curka je bila malo tisa danas, al zato sad ima nadoknadu. Bez milosti 😰

Jooooj. Pa uskoro Sebastian stizeeeee 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗

6xmama
    27. Lipanj 2018. 23:08

Cure moje drage hvala na pozitivi i molitvama i ja se molim dragom Bogu da izdrzimo ovo i da cuva tu malu mrvu 😞... Jebote srce ce mi iskocit na usta van od ove tokolize... Al mi se cini da me manje boli trbuh 😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Yvone
    27. Lipanj 2018. 23:10

Zablokirala maloprije. Gagi2 super za dobar pregled👍!! Nella mah mah i tebi, bitno da ste dobro😀 Svima ostalima velike puse i laku noć!

27. Lipanj 2018. 23:14

6xmama

Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat… Eto moj cervix me izdao 😥

Ajme draga,nemogu vjerovati ...molim za tebe i bebicu🙏🙏,bit će sve ok,jaka si ti i hrabra,i bebica isto,šaljem pozitivne vibre i puno zagrljaja i poljubaca za vas dvije🙏🙏😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Confused
    27. Lipanj 2018. 23:18

6xmama

Cure moje drage hvala na pozitivi i molitvama i ja se molim dragom Bogu da izdrzimo ovo i da cuva tu malu mrvu 😞… Jebote srce ce mi iskocit na usta van od ove tokolize… Al mi se cini da me manje boli trbuh 😯

Draga uz tebe sam.Vjerujem da ce sve bit u redu.Drzi se 😘😘😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mina04
    27. Lipanj 2018. 23:21

6×mama zao mi je jako 😔 al sve ce to biti u redu. Molit cemo se za to 🤗🙏 drzite se vas dvije 💜💜💜💜

All of God’s grace in one tiny face 💟

27. Lipanj 2018. 23:21

6xmama nadam se da će sve ispast ok i da ćeš doma na čuvanje 😘😘 šaljemo svi pozitivu i uz tebe smo ❤️❤️❤️❤️
    Meni isto bilo čudno da se ne javljaš, a zapamtila sam da imaš sutra pregled, kad i ja. Sad se probaj čim više smiriti zbog svoje cure u buši i izdržat ćete vi to 😘😘
    Za ostale dobre preglede, super, i nek tako i ostane
    I dobrodošla nova mama 🙂😘
    I da, što se tiče tog tvrdog trbuha, ja to tako već neko vrijeme, rekla sam gineko i prošli put, al nisam bila ni otvorena ni ništa pa je rekla da je sve ok. U zadnje vrijeme mi je kao malo češće, al bude par sekundi i ne boli ni ništa ali vidim da je tvrdo. Vidjet ćemo sutra na pregledu. 
    Amy žao mi je za prstenje, ali svo zlo s tim. Vratit će se oni na prste novi i osvježeni. 
    Oprostite koga sam zaboravila, čitala jesam ali sam ostala na 6xmama s mislima 😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.