Citala sam vas ali nisam stigla pisati i evo sad sam uhvatila vremena dok ne zaspem.
Drago mi je zbog dobrih pregleda i da uskoro krece akcija 😊
Franova super da je i muzek tu :)
Nove bebice, dobro dosle. Blackie i nasdva ceeestitam 😘🎉
Barbara, sto se tice pregleda, nadala sam se da cu srest ovog dr kojeg znam pa ga upitat samo da mi kaze ukratko medjutim covjek uopce nije u gradu narednih dana tako da bi sutra na mail trebao stici nalaz. Bas sam pod stresom i nervozna. I presporo mi prolazi vrijeme. Ova dva dana su vjecnost 😩 Kod tebe su zabiljezeni neki trudici ili sam pomijesala? 🙈

💗Baby E💗
6xmama bas mi je zao 🙁 joj mis mali.. U mislima sam s vama i bas vjerujem da će sve biti dobro 🙏🏻

6×mama, a bas mi je bilo cudno jer se nisi dugo javila, a sutra je trebao biti pregled. Drzim fige da se smire kontrakcije i da izdrzite sto dulje skupa. Vjerujem da se maleni plakao, al sad bar nema skole pa nebude sam, bit ce mu lakse s obitelji. Samo da ste cim duze zajedno!

26.8. Ivan 💙💙
6xmama drži se,uz tebe smo u mislima i vibramo da se kontrakcije smire i da možeš doma na mirovanje 🙏🙏🙏🙏 dan po dan,tjedan po tjedan i sigurna sam da ćete vi dogurati do sigurnih tjedana ❤️❤️😘😘

Drzi se mamuska 🙏🏻 uz ovoliko pozitive i molitvi bit ce sve dobro, a i malac kuci se sigurno smirio! Sad se fokusiraj na vas dvije!
Bejb23 a joj! Mora da je spojio prethodne praznike sa ovim danima! Vjerujem da si i ti pod stresom, ali samo pozitivno! Nema vam druge!! 💗 Kako ostali to podnose?
Ma jesu, ali ocito zanemarivi jer ih dr.nije komentirala! 😚😚😚😚😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat… Eto moj cervix me izdao 😥
Draga moja 6x mama držim fige da sve bude dobro. Šaljem sve moguće pozitivne vibre da malena izdrži što dulje. Vjerujem da te strah i kako nebi. Neizvjesnost je to ali i ti i malena ste borci. Noćas s vama u mislima 😘😘😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
O joj šok! 6xmama stvarno mi je žao! Ali ti si jaka žena, svaka ti čast, tako da ne sumnjam u tebe. Borac si veliki!!! Bit ćeš mi u molitvi.

Drzi se mamuska 🙏🏻 uz ovoliko pozitive i molitvi bit ce sve dobro, a i malac kuci se sigurno smirio! Sad se fokusiraj na vas dvije!
Bejb23 a joj! Mora da je spojio prethodne praznike sa ovim danima! Vjerujem da si i ti pod stresom, ali samo pozitivno! Nema vam druge!! 💗 Kako ostali to podnose?
Ma jesu, ali ocito zanemarivi jer ih dr.nije komentirala! 😚😚😚😚😚
A vjerojatno. Sad je nasao spajati kad meni treba 😂😂😂😂
I nema nam druge 🤗❤
Ostali su ok. Dobro se drze, sale se na taj racun i ne pokazuju toliko nervozu. Makar ne ispred mene. Ona kraljica je u svom filmu i sta bi se reklo s crvima u guzici 😂 Mira minute nema 😂eto, nadamo se najboljem. :)
Moja curka je bila malo tisa danas, al zato sad ima nadoknadu. Bez milosti 😰
Jooooj. Pa uskoro Sebastian stizeeeee 😍😍😍😍😍

💗Baby E💗
Cure moje drage hvala na pozitivi i molitvama i ja se molim dragom Bogu da izdrzimo ovo i da cuva tu malu mrvu 😞... Jebote srce ce mi iskocit na usta van od ove tokolize... Al mi se cini da me manje boli trbuh 😯

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Zablokirala maloprije. Gagi2 super za dobar pregled👍!! Nella mah mah i tebi, bitno da ste dobro😀 Svima ostalima velike puse i laku noć!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji