Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    27. Lipanj 2018. 22:25

O zivote taman krenila pisat po redu (cure super za nalaze i dobre preglede!) i Nelli (mah mah 😚)  da si ti sutra na pregledu i da se danas nesto nisi javljala kad gle!! 😳Ajme bas mi je zao, sigurno si grozno pod stresom, al vjerovat cemo svi, zajedno s tobom da se kontrakcije stati!!! Probaj se sto vise smirit, velike ste i jake obje curke! Beati poseban 😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    27. Lipanj 2018. 22:29

Ja ne vjerujem..drzim fige da stanu,sve se stabilizira i puste te doma na lezanje i čuvanje..drzi se koliko mozes,bez potonuca🙏

bejb23
    27. Lipanj 2018. 22:31

Jooooj. 
    6xmama drzim palceve da kontrakcije stanu i da doguras do sigurnog tjedna. U molitvi si mi 😘

💗Baby E💗

6xmama
    27. Lipanj 2018. 22:32

Rekli su mi da ce i vidjet sad nalaze da je mozda opet to sve glupa eserihija napravila 😧povadili sve krvi i eto... Rukice se treskaju, ne strasno, malo mi i srce lupa, vele da je to od tokolize. Tak da mi mozda sljeduje i antibiotik 😑
    Place mi se vise od svega, najvise zbog malca doma, tak se jako plakal kad sam otisla 😢

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    27. Lipanj 2018. 22:34

6xmama baš mi je žao i držim ti fige da kontrakcije prestanu i da se ipak sve dobro završi i da doguraš do sigurnih tjedana

Mya
    27. Lipanj 2018. 22:37

6xmama

Rekli su mi da ce i vidjet sad nalaze da je mozda opet to sve glupa eserihija napravila 😧povadili sve krvi i eto… Rukice se treskaju, ne strasno, malo mi i srce lupa, vele da je to od tokolize. Tak da mi mozda sljeduje i antibiotik 😑
    Place mi se vise od svega, najvise zbog malca doma, tak se jako plakal kad sam otisla 😢

Joj uzas,sigurno se prepao za tebe..😩vjerujem u najbolji ishod za sve vas

bejb23
    27. Lipanj 2018. 22:40

Citala sam vas ali nisam stigla pisati i evo sad sam uhvatila vremena dok ne zaspem. 
    Drago mi je zbog dobrih pregleda i da uskoro krece akcija 😊 
    Franova super da je i muzek tu :)
    Nove bebice, dobro dosle. Blackie i nasdva ceeestitam 😘🎉
    Barbara, sto se tice pregleda, nadala sam se da cu srest ovog dr kojeg znam pa ga upitat samo da mi kaze ukratko medjutim covjek uopce nije u gradu narednih dana tako da bi sutra na mail trebao stici nalaz. Bas sam pod stresom i nervozna. I presporo mi prolazi vrijeme. Ova dva dana su vjecnost 😩 Kod tebe su zabiljezeni neki trudici ili sam pomijesala? 🙈

💗Baby E💗

• NellaM
    27. Lipanj 2018. 22:46

6xmama bas mi je zao 🙁 joj mis mali.. U mislima sam s vama i bas vjerujem da će sve biti dobro 🙏🏻  

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 22:46

6×mama, a bas mi je bilo cudno jer se nisi dugo javila, a sutra je trebao biti pregled. Drzim fige da se smire kontrakcije i da izdrzite sto dulje skupa. Vjerujem da se maleni plakao, al sad bar nema skole pa nebude sam, bit ce mu lakse s obitelji. Samo da ste cim duze zajedno!

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    27. Lipanj 2018. 22:48

6xmama drži se,uz tebe smo u mislima i vibramo da se kontrakcije smire i da možeš doma na mirovanje 🙏🙏🙏🙏 dan po dan,tjedan po tjedan i sigurna sam da ćete vi dogurati do sigurnih tjedana ❤️❤️😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.