Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 21:22

Znam dok se beba namjesti, ovo je bas kontrakcija bila. Unatrag par dana ih imam svaku vecer i to bas pri promjeni polozaja. Bas steze tih dvadesetak sekundi i onda popusti.  A ne mogu stalno biti na boku. Al nema ih previse, to me tjesi. Imam u utorak pregled pa cu cuti. Naravno, po potrebi bi i prije otisla, al nadam se da se nece pojacavati.

26.8. Ivan 💙💙

gagi2
    27. Lipanj 2018. 21:23

CTG uredan,reaktivan,tlak dobar,cerviks 1 članka,tijesno za prst prohodan do ovoja i glavice.
    Sljedeći petak kontrola...

Mene isto zanima jel moj bude imao kosice s obzirom da nemam žgaravice.iako je moja šogorica sa sve tri imala žgaravicu a rodili se sa tri dlake svaki,pa ćemo vidjeti

• NellaM
    27. Lipanj 2018. 21:33

Drage curke samo mah mah od nas, čestitke na bebicama ☺️👶❤️ Mame predivni su vam misici sa tom kosicom, moja curka je imala kao tvoj pahuljice 😍😍 Ma sve bebice su preslatke 😍😍
    Drago mi je za sve dobre nalaze i cure u finalu neka je sretno, brzo i sto ma je bolno!
    Ne znam kad 6xmama ima pregled cerviksa?
    I slabo uspijem pratit ovih dana, ali pročitam bar brzinski svaku večer.. 
    ljubimo vas nas dvoje i neka vam je svima lijepa i mirna noć 😊❤️😘

6xmama
    27. Lipanj 2018. 22:19

Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat... Eto moj cervix me izdao 😥

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    27. Lipanj 2018. 22:25

O zivote taman krenila pisat po redu (cure super za nalaze i dobre preglede!) i Nelli (mah mah 😚)  da si ti sutra na pregledu i da se danas nesto nisi javljala kad gle!! 😳Ajme bas mi je zao, sigurno si grozno pod stresom, al vjerovat cemo svi, zajedno s tobom da se kontrakcije stati!!! Probaj se sto vise smirit, velike ste i jake obje curke! Beati poseban 😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Mya
    27. Lipanj 2018. 22:29

Ja ne vjerujem..drzim fige da stanu,sve se stabilizira i puste te doma na lezanje i čuvanje..drzi se koliko mozes,bez potonuca🙏

bejb23
    27. Lipanj 2018. 22:31

Jooooj. 
    6xmama drzim palceve da kontrakcije stanu i da doguras do sigurnog tjedna. U molitvi si mi 😘

💗Baby E💗

6xmama
    27. Lipanj 2018. 22:32

Rekli su mi da ce i vidjet sad nalaze da je mozda opet to sve glupa eserihija napravila 😧povadili sve krvi i eto... Rukice se treskaju, ne strasno, malo mi i srce lupa, vele da je to od tokolize. Tak da mi mozda sljeduje i antibiotik 😑
    Place mi se vise od svega, najvise zbog malca doma, tak se jako plakal kad sam otisla 😢

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    27. Lipanj 2018. 22:34

6xmama baš mi je žao i držim ti fige da kontrakcije prestanu i da se ipak sve dobro završi i da doguraš do sigurnih tjedana

Mya
    27. Lipanj 2018. 22:37

6xmama

Rekli su mi da ce i vidjet sad nalaze da je mozda opet to sve glupa eserihija napravila 😧povadili sve krvi i eto… Rukice se treskaju, ne strasno, malo mi i srce lupa, vele da je to od tokolize. Tak da mi mozda sljeduje i antibiotik 😑
    Place mi se vise od svega, najvise zbog malca doma, tak se jako plakal kad sam otisla 😢

Joj uzas,sigurno se prepao za tebe..😩vjerujem u najbolji ishod za sve vas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI