Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Yvone
    27. Lipanj 2018. 20:32

Je curke, sad sam puno mirnija. Hvala na podršci! Franova, od srece svaki strah bježi 😀😀😀 Bas mi je drago! Nema veće srece nego kad su svi na okupu. mateya super za pregled! Nisam isla u TA natašte, tak da neznam zasto to kaze. A i to bi bilo stvarno katastrofa ak si naručena za 9 ili 10 jer to sve skupa dosta traje. Drzim fige za dobar nalaz!

mateya1993
    27. Lipanj 2018. 20:42

Ma da i meni je to bilo čudno kad je rekla. Budem još jednom ja to provjerila. 😁 Iskreno se nadam da je sve u redu s jetrom,da je u pitanju samo rastezanje kože. Sutra ujutro idem na vađenje krvi tak da čim prije to riješim. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 20:55

mateya1993

Ma da i meni je to bilo čudno kad je rekla. Budem još jednom ja to provjerila. 😁 Iskreno se nadam da je sve u redu s jetrom,da je u pitanju samo rastezanje kože. Sutra ujutro idem na vađenje krvi tak da čim prije to riješim.

A doktorica te narucila u TA il?
    Ja sam se sad okrenula s boka na leđa i uhvatila me kontrakcija kakvu do sad nisam vidla. Donji desni dio trbuha je bilo full prazni, sve gore na lijevu stranu i tvrdo. Al je popustilo za 15,20 sekundi. Ocito bude sad to pocelo jer sam popila jucer 2 magnezija i danas. 600mg plus 40g od novalaca.

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    27. Lipanj 2018. 21:01

Marijaa29

mateya1993

A doktorica te narucila u TA il?
    Ja sam se sad okrenula s boka na leđa i uhvatila me kontrakcija kakvu do sad nisam vidla. Donji desni dio trbuha je bilo full prazni, sve gore na lijevu stranu i tvrdo. Al je popustilo za 15,20 sekundi. Ocito bude sad to pocelo jer sam popila jucer 2 magnezija i danas. 600mg plus 40g od novalaca.

Nije me naručila,rekla je nek samo tamo dođem.Ne naručuje se tamo nego dođeš i čekaš,al se i načekaš pretpostavljam.  

💖 Nikol -12.08.2018💖

Yvone
    27. Lipanj 2018. 21:04

Ma i ja mislim da je rastezanje samo, al opet bolje provjeriti. Ja sam isto od prošlog tj. U stresu zbog tog bila, a zbog praznika nisam mogla obaviti vađenje ranije.Super da ideš sutra da se ne mučiš dugo. Moju frendicu je cijelo tijelo svrbilo. 

Yvone
    27. Lipanj 2018. 21:08

Marija a možda ti je beba tak se izgurala. Moja redovno to radi, i ponekad zna biti jako neugodno čak malo čudno bolno. Meni su doslovno kvrge po trbuhu. Ali najčešće je tak Kak si opisala. Ja znam da je to njena guza koju jako izbaci.

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 21:22

Znam dok se beba namjesti, ovo je bas kontrakcija bila. Unatrag par dana ih imam svaku vecer i to bas pri promjeni polozaja. Bas steze tih dvadesetak sekundi i onda popusti.  A ne mogu stalno biti na boku. Al nema ih previse, to me tjesi. Imam u utorak pregled pa cu cuti. Naravno, po potrebi bi i prije otisla, al nadam se da se nece pojacavati.

26.8. Ivan 💙💙

gagi2
    27. Lipanj 2018. 21:23

CTG uredan,reaktivan,tlak dobar,cerviks 1 članka,tijesno za prst prohodan do ovoja i glavice.
    Sljedeći petak kontrola...

Mene isto zanima jel moj bude imao kosice s obzirom da nemam žgaravice.iako je moja šogorica sa sve tri imala žgaravicu a rodili se sa tri dlake svaki,pa ćemo vidjeti

• NellaM
    27. Lipanj 2018. 21:33

Drage curke samo mah mah od nas, čestitke na bebicama ☺️👶❤️ Mame predivni su vam misici sa tom kosicom, moja curka je imala kao tvoj pahuljice 😍😍 Ma sve bebice su preslatke 😍😍
    Drago mi je za sve dobre nalaze i cure u finalu neka je sretno, brzo i sto ma je bolno!
    Ne znam kad 6xmama ima pregled cerviksa?
    I slabo uspijem pratit ovih dana, ali pročitam bar brzinski svaku večer.. 
    ljubimo vas nas dvoje i neka vam je svima lijepa i mirna noć 😊❤️😘

6xmama
    27. Lipanj 2018. 22:19

Samo da vas pozdravim iz bolnice, kontrakcije se pojacale, otisla na hitnu, cercix u nestajanju, otvorena dobra 2 cm, upravo me pristekali na tokolizu i vec su mi se krenule ruke trest, ne znam kolko cu moc tipkat kasnije. Beba 1300 grama, rekli su 48 sati venski pa me probaju skinut, ak se bolovi ne vrate da onda idem valjda doma lezat... Eto moj cervix me izdao 😥

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.