Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    27. Lipanj 2018. 20:08

Večer curke. Evo i ja obavila pregled popodne. Beba ima 2600g sve je uredu, ja zatvorena. Krvna slika mi je dobra jedino mi je željezo palo i leukociti su povišeni u urinu. Napomenula sam doktorici da me svrbi trbuh pa moram na vađenje krvi da nisu slučajno jetra u pitanju i naravno opet moram urin nositi na analizu da se vidi da nije slučajno kakva upala. Mada je danas urin uredu. Danas mi je uzela i onaj bris rodnice na streptokok ( valjda sam dobro napisala) i to je to. Sad dalje moram u TA na preglede,uzv i ctg. Moram biti tamo 13.7 u 7:30 i rekla je natašte. Vi isto idete natašte?
    Dobila sam tablete za željezo koje sad moram piti do kraja trudnoće i kasnije. Nadam se da se bude to normaliziralo. Nisam nikad imala problema sa željezom.  
    Što se tiče kilaže na 86,2kg sam.  
    Nadam se da ste sve dobro. Vidim da ima i novih bebica,pa čestitam! 

💖 Nikol -12.08.2018💖

pharmamma
    27. Lipanj 2018. 20:20

Yvone super za nalaz..to ti je onda onaj virusni osip,prošlo bude za par dana..al je neugodno 
    Mateya bravo za bebicu i pregled 😊

franovamamita
    27. Lipanj 2018. 20:20

yvone super za nalaz.moguce da je onda ta djecja bolest bila u pitanju ☺
    mateya super da ste i ti i beba dobro a vjerujem ds je svrbez uzrokovan samo rastezanjem koze..☺ a prvi puta cujem da treba doci u TA nataste cak znam da kazu pojesti nesto prije ctg-a...
    ja pravim veceru dragome i druzim se s kontrakcijama 😜...nekako me manje strah kad me lovi tjekom dana nemam pojma zasto...😞

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 20:32

mateya1993

Večer curke. Evo i ja obavila pregled popodne. Beba ima 2600g sve je uredu, ja zatvorena. Krvna slika mi je dobra jedino mi je željezo palo i leukociti su povišeni u urinu. Napomenula sam doktorici da me svrbi trbuh pa moram na vađenje krvi da nisu slučajno jetra u pitanju i naravno opet moram urin nositi na analizu da se vidi da nije slučajno kakva upala. Mada je danas urin uredu. Danas mi je uzela i onaj bris rodnice na streptokok ( valjda sam dobro napisala) i to je to. Sad dalje moram u TA na preglede,uzv i ctg. Moram biti tamo 13.7 u 7:30 i rekla je natašte. Vi isto idete natašte?
    Dobila sam tablete za željezo koje sad moram piti do kraja trudnoće i kasnije. Nadam se da se bude to normaliziralo. Nisam nikad imala problema sa željezom.
    Što se tiče kilaže na 86,2kg sam.
    Nadam se da ste sve dobro. Vidim da ima i novih bebica,pa čestitam!

Super za pregled... nadam se da te koza svrbi jer se koza rasteze. Mene isto trbuh svrbi, ne stalno, al zna... meni je isto doktorica rekla da ce provjeriti jos jednom zeljezo pa cu mozda morati jos tablete llkorstiti. Prosli put mi je hemoglobin bio 107, a od 119 je normalno. A ovo za nataste ne znam, pa mislim da bu beba aktivnija ak si nekaj pojedes.

26.8. Ivan 💙💙

Yvone
    27. Lipanj 2018. 20:32

Je curke, sad sam puno mirnija. Hvala na podršci! Franova, od srece svaki strah bježi 😀😀😀 Bas mi je drago! Nema veće srece nego kad su svi na okupu. mateya super za pregled! Nisam isla u TA natašte, tak da neznam zasto to kaze. A i to bi bilo stvarno katastrofa ak si naručena za 9 ili 10 jer to sve skupa dosta traje. Drzim fige za dobar nalaz!

mateya1993
    27. Lipanj 2018. 20:42

Ma da i meni je to bilo čudno kad je rekla. Budem još jednom ja to provjerila. 😁 Iskreno se nadam da je sve u redu s jetrom,da je u pitanju samo rastezanje kože. Sutra ujutro idem na vađenje krvi tak da čim prije to riješim. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Marijaa30
    27. Lipanj 2018. 20:55

mateya1993

Ma da i meni je to bilo čudno kad je rekla. Budem još jednom ja to provjerila. 😁 Iskreno se nadam da je sve u redu s jetrom,da je u pitanju samo rastezanje kože. Sutra ujutro idem na vađenje krvi tak da čim prije to riješim.

A doktorica te narucila u TA il?
    Ja sam se sad okrenula s boka na leđa i uhvatila me kontrakcija kakvu do sad nisam vidla. Donji desni dio trbuha je bilo full prazni, sve gore na lijevu stranu i tvrdo. Al je popustilo za 15,20 sekundi. Ocito bude sad to pocelo jer sam popila jucer 2 magnezija i danas. 600mg plus 40g od novalaca.

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    27. Lipanj 2018. 21:01

Marijaa29

mateya1993

A doktorica te narucila u TA il?
    Ja sam se sad okrenula s boka na leđa i uhvatila me kontrakcija kakvu do sad nisam vidla. Donji desni dio trbuha je bilo full prazni, sve gore na lijevu stranu i tvrdo. Al je popustilo za 15,20 sekundi. Ocito bude sad to pocelo jer sam popila jucer 2 magnezija i danas. 600mg plus 40g od novalaca.

Nije me naručila,rekla je nek samo tamo dođem.Ne naručuje se tamo nego dođeš i čekaš,al se i načekaš pretpostavljam.  

💖 Nikol -12.08.2018💖

Yvone
    27. Lipanj 2018. 21:04

Ma i ja mislim da je rastezanje samo, al opet bolje provjeriti. Ja sam isto od prošlog tj. U stresu zbog tog bila, a zbog praznika nisam mogla obaviti vađenje ranije.Super da ideš sutra da se ne mučiš dugo. Moju frendicu je cijelo tijelo svrbilo. 

Yvone
    27. Lipanj 2018. 21:08

Marija a možda ti je beba tak se izgurala. Moja redovno to radi, i ponekad zna biti jako neugodno čak malo čudno bolno. Meni su doslovno kvrge po trbuhu. Ali najčešće je tak Kak si opisala. Ja znam da je to njena guza koju jako izbaci.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI