Pahuljicaaa , kakvu predivnu kosicu imate 😍😍 i ja sam tak slično imala , a od žgaravice se neznam kako vise braniti i živiti , spavam svaku noć sjedećKi , bas me zanima dal će moja curica imati na kraju Kosice .
A evo kažu od nedjelje da nam stiže lijepo vrijeme pa se ZT😍😍
I mene žgaravica pere od početka trudnoće. Sad pogotovo, od jutra do mraka. Pomaže mi, i to svugdje piše, da spavaš na lijevom boku, na malom povišenom jastuku, i stavi si jedan jastuk između nogu. Meni tako nestane u roku par sekundi. Ako se slučajno okrenem na desni bok, odmah se vrati, pa opet na lijevi pa prestane Tako da sam cijelu noć kao gica na ražnju
Pahuljice koja divna kosica 😍😍
I ja se rodila čupava,pričala mi mama kako su mi sestre u rodilištu frizurice radile heheheh a dragi rođen bez kose..vidjet ćemo kako će bebica 😁
Ajme koliko lijepih novosti danas! Blackie također cestitke na curicama. Hvala Bogu izgurale ste stvarno odlično!!! Uživajte zajedno!!! Franova tako mi je drago da ćete biti kompletni kad beba dođe! Sad ćeš i porod odraditi puno mirnija i jos sretnija!!! Nasdva bebica je preeeekrasna, počešljana štrucica😘
Pahuljica prekrasni ste😘😘😘Tako je i moj sinči imao kosicu, tako da i kod Curke očekujem😘Bez ijedne žgaravice. Skoro zaboravila, novim curkama želim dobrodošlicu!!! Netko je pitao za leđa. Mene zadnjih par dana bole.Danas rasturaju! Nije mi tak bilo u 1. T. Nivami- znam to razočarenje, ali probaj se strpiti, bas mi je zao. Sunce- blago ti se!!!Uzivaj i za nas! Photoartgirl- želim vam brzo ozdravljenje.Ena nisam iskomentirala tvog predivnog frajera😘😘😘Bas je divan veliki dečko!!! Svim ostalim mamama pusice!!!!Neznam jesam kog izostavila nemojte zamjeriti! A sad moj izvještaj o osipu-dakle dobila nalaze krvi, jetrene probe uredne čak GGT snižen. Mene dok.upozorila da se javim ako su vrijednosti povišene. sve ostalo uredno.Hvala dragom Bogu!!!Veli frendica sin joj ima osip po stopalima i dlanovima, to je neka dječija bolest- usta, šaka, stopalo.. to moje je identično izgledalo i ljušti mi se koza sad i peklo je.Ma isto potpuno! Nisam doktor da mogu tvrdit ali eto. Inace vrlo rijetko je kod odraslih. Sad i ja mogu dalje mirnija.
Ajme koliko lijepih novosti danas! Blackie također cestitke na curicama. Hvala Bogu izgurale ste stvarno odlično!!! Uživajte zajedno!!! Franova tako mi je drago da ćete biti kompletni kad beba dođe! Sad ćeš i porod odraditi puno mirnija i jos sretnija!!! Nasdva bebica je preeeekrasna, počešljana štrucica😘
Pahuljica prekrasni ste😘😘😘Tako je i moj sinči imao kosicu, tako da i kod Curke očekujem😘Bez ijedne žgaravice. Skoro zaboravila, novim curkama želim dobrodošlicu!!! Netko je pitao za leđa. Mene zadnjih par dana bole.Danas rasturaju! Nije mi tak bilo u 1. T. Nivami- znam to razočarenje, ali probaj se strpiti, bas mi je zao. Sunce- blago ti se!!!Uzivaj i za nas! Photoartgirl- želim vam brzo ozdravljenje.Ena nisam iskomentirala tvog predivnog frajera😘😘😘Bas je divan veliki dečko!!! Svim ostalim mamama pusice!!!!Neznam jesam kog izostavila nemojte zamjeriti! A sad moj izvještaj o osipu-dakle dobila nalaze krvi, jetrene probe uredne čak GGT snižen. Mene dok.upozorila da se javim ako su vrijednosti povišene. sve ostalo uredno.Hvala dragom Bogu!!!Veli frendica sin joj ima osip po stopalima i dlanovima, to je neka dječija bolest- usta, šaka, stopalo.. to moje je identično izgledalo i ljušti mi se koza sad i peklo je.Ma isto potpuno! Nisam doktor da mogu tvrdit ali eto. Inace vrlo rijetko je kod odraslih. Sad i ja mogu dalje mirnija.
Super za nalaz... mozes biti mirna do kraja 😁
26.8. Ivan 💙💙
Yvone bitno da su nalazi ok 💪💪💪💪 osip se moze dobiti i prođe bez posljedica! 🙏 Sad laganini uzivat i tebi de blizi termin😘
💙Bartol💙
Yvone super za nalaz 😘😘😘😘, vjerojatno je nesto prolazno
Pahuljice mali maneken ima tako lijepu frizuru🤩🤩🤩
Večer curke. Evo i ja obavila pregled popodne. Beba ima 2600g sve je uredu, ja zatvorena. Krvna slika mi je dobra jedino mi je željezo palo i leukociti su povišeni u urinu. Napomenula sam doktorici da me svrbi trbuh pa moram na vađenje krvi da nisu slučajno jetra u pitanju i naravno opet moram urin nositi na analizu da se vidi da nije slučajno kakva upala. Mada je danas urin uredu. Danas mi je uzela i onaj bris rodnice na streptokok ( valjda sam dobro napisala) i to je to. Sad dalje moram u TA na preglede,uzv i ctg. Moram biti tamo 13.7 u 7:30 i rekla je natašte. Vi isto idete natašte?
Dobila sam tablete za željezo koje sad moram piti do kraja trudnoće i kasnije. Nadam se da se bude to normaliziralo. Nisam nikad imala problema sa željezom.
Što se tiče kilaže na 86,2kg sam.
Nadam se da ste sve dobro. Vidim da ima i novih bebica,pa čestitam!
💖 Nikol -12.08.2018💖
Yvone super za nalaz..to ti je onda onaj virusni osip,prošlo bude za par dana..al je neugodno
Mateya bravo za bebicu i pregled 😊
yvone super za nalaz.moguce da je onda ta djecja bolest bila u pitanju ☺
mateya super da ste i ti i beba dobro a vjerujem ds je svrbez uzrokovan samo rastezanjem koze..☺ a prvi puta cujem da treba doci u TA nataste cak znam da kazu pojesti nesto prije ctg-a...
ja pravim veceru dragome i druzim se s kontrakcijama 😜...nekako me manje strah kad me lovi tjekom dana nemam pojma zasto...😞
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Večer curke. Evo i ja obavila pregled popodne. Beba ima 2600g sve je uredu, ja zatvorena. Krvna slika mi je dobra jedino mi je željezo palo i leukociti su povišeni u urinu. Napomenula sam doktorici da me svrbi trbuh pa moram na vađenje krvi da nisu slučajno jetra u pitanju i naravno opet moram urin nositi na analizu da se vidi da nije slučajno kakva upala. Mada je danas urin uredu. Danas mi je uzela i onaj bris rodnice na streptokok ( valjda sam dobro napisala) i to je to. Sad dalje moram u TA na preglede,uzv i ctg. Moram biti tamo 13.7 u 7:30 i rekla je natašte. Vi isto idete natašte?
Dobila sam tablete za željezo koje sad moram piti do kraja trudnoće i kasnije. Nadam se da se bude to normaliziralo. Nisam nikad imala problema sa željezom.
Što se tiče kilaže na 86,2kg sam.
Nadam se da ste sve dobro. Vidim da ima i novih bebica,pa čestitam!
Super za pregled... nadam se da te koza svrbi jer se koza rasteze. Mene isto trbuh svrbi, ne stalno, al zna... meni je isto doktorica rekla da ce provjeriti jos jednom zeljezo pa cu mozda morati jos tablete llkorstiti. Prosli put mi je hemoglobin bio 107, a od 119 je normalno. A ovo za nataste ne znam, pa mislim da bu beba aktivnija ak si nekaj pojedes.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji