WinnieThePooh, kak ste vi?
Bilo je sve ok i onda jutros opet trudovi na ctg-u pa sam dobila spazmex na infuziju. Jos se čekaju nalazi briseva pa ćemo vidjeti što će biti dalje.
A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je... daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
6xmama, obavezno slikica 😁
26.8. Ivan 💙💙
Bilo je sve ok i onda jutros opet trudovi na ctg-u pa sam dobila spazmex na infuziju. Jos se čekaju nalazi briseva pa ćemo vidjeti što će biti dalje.
A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je… daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
Bila sam otvorena jedan prst kad sam došla u četvrtak, poslije me nisu vaginalno gledali.
A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je… daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
Bila sam otvorena jedan prst kad sam došla u četvrtak, poslije me nisu vaginalno gledali.
Samo da cim duze izdrzite!
26.8. Ivan 💙💙
Bojana cestitke na curici,tebi sto brzi oporavak..ivy uzivajte,doma ce sve biti lakse i ugodnije,profilna je preslatka😊
Ivy drago mi je da idete kuci, sad cete svi uzivati s bebicom 😊
Marija rastete 😊😊
Winnie drzim fige da sve bude dobro
I ja bih trebala objaviti sliku dok smo jos u busi. Snimala sam kako me mali udara i pocela plakati jer ce mi faliti busa, hjooj ti hormoni 😢
04.07. Matija 💜
Bojana čestitke i ovdje ☺️😘
Ivy super za odlazak doma 😁 uživajte ❤️
Marija lijepi buško ❤️ I meni se vidi linea skroz iznad pupka,ali mi se čini da je tanja 😁
Bojana čestitam, brz oporavak malena je bonbon
Ivy stižete vi nama u Zaprešić, uživajte s bracom i sekom
Bojana 😊🤩😍 Cestitke na princezici!!!
Cokice sretan rodjos!
Terminuso, Franova đe si ti??
Ena, Proud vi ste nam vec "stare" 😁 mame, jeste se sad totalno ufurali? Ena ti se oporavila bar kolko tolko? I ostalim mamama 😚.......
Ivy sad uzivancija 🤗
WinniethePooh 🙏🏻 da kontrakcije stanu! Iš, iš!!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji