WinnieThePooh, kak ste vi?
Bilo je sve ok i onda jutros opet trudovi na ctg-u pa sam dobila spazmex na infuziju. Jos se čekaju nalazi briseva pa ćemo vidjeti što će biti dalje.

Evo me ❤️ U 9:06 stigla Lucija , 3420 i 50 cm 😁 mama je dobro samo naravno rez boli , kateter smeta , zednaaaa kao graba 😅
Koja curka, slatkis mali 😍😍😍 zelim ti sto brzi oporavak, a curica nek bude zdrava i sretna 😁
Kad bus mogla, opisi malo kak je dugo trajalo pa to...
Hvala cure na komentarima, dobila sam par cm u bokovima i nogama, ostalo je trbuh.. bas me zanima kak bu do kraja. A linea negra se fakat vidi 😎

26.8. Ivan 💙💙
Honeyhoney i tebi iskrene cestitke na maloj princezi! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Bilo je sve ok i onda jutros opet trudovi na ctg-u pa sam dobila spazmex na infuziju. Jos se čekaju nalazi briseva pa ćemo vidjeti što će biti dalje.
A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je... daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
6xmama, obavezno slikica 😁

26.8. Ivan 💙💙
A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je… daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
Bila sam otvorena jedan prst kad sam došla u četvrtak, poslije me nisu vaginalno gledali.

A ti si trenutno i otvorena? Zaboravim, puno nas je… daj Boze da cim duze izdrzite zajedno!
Bila sam otvorena jedan prst kad sam došla u četvrtak, poslije me nisu vaginalno gledali.
Samo da cim duze izdrzite!

26.8. Ivan 💙💙
Bojana cestitke na curici,tebi sto brzi oporavak..ivy uzivajte,doma ce sve biti lakse i ugodnije,profilna je preslatka😊
Ivy drago mi je da idete kuci, sad cete svi uzivati s bebicom 😊
Marija rastete 😊😊
Winnie drzim fige da sve bude dobro
I ja bih trebala objaviti sliku dok smo jos u busi. Snimala sam kako me mali udara i pocela plakati jer ce mi faliti busa, hjooj ti hormoni 😢

04.07. Matija 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji