Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Lipanj 2018. 17:40

Joj Duplicke moje kokicaste nemojte toliko hvalit! 🤗
    Pa moramo imati evidenciju, glete kolko nas ima!
    Kolko nas iiiiima! Kolko nas ima! 🤰🏻🍿🐣
    Eo vam 😚 puta kolko nas ima! 😎

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mimmyx
    14. Lipanj 2018. 17:51

Hej curke, čestitam na predivnim bebicama i držim fige za one kojima se bliži terminček... Inače ja sam novaTermin mi je 7.9. i očekujem dečkića Samuela.  Imam nekih mali briga sa bebicom koja ima samo malo više od pola kile u 6-om skoro sedmom mjesecu... Neznam jer bi se trebala brinuti..Inače ja sam dobila već sad 9 kila , kažu malo previše...

14. Lipanj 2018. 17:55

6xmama super za cerviks! Bas mi je drago da ide na bolje!
    Ena maleni ti je divan 😍😍😍😍😍
    Mladenka carski nije najgora stvar na svijetu,  ali dobro cure kazu,  to ce u bolnici procjeniti! A ctg od punih 37tt nije nista alarmantno,  naprotiv,  skroz je normalna praksa.
    Franova divno! 😍😍😍😍
    Mladamamica i Noah su domeka,  ne znam tko je pitao!
    Puse vam saljemo Aleks i ja. 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

6xmama
    14. Lipanj 2018. 18:19

Evo i Proud, nase seper hendlerice 😀💞... 
    Ma puse i svima vama, lakse je ovo lezanje uz vas.😘. 
    Mimmyx, dobro nam dosla i ime za bebaca je isto bas osvjezavajuce.A kaj se tice tezine, mislim da ste jos uvijek u gabaritima za te tjedne, mozda je samo sitnija bebica.U biti gledam ti ticker i ne stimaju mi dani ak velis da ti je termin 7.9.🙄. Meni je 11.9.,pa sam 27+2 😳. 
    Kad si to bila na uzv? To su procjene, nije to 100 % tocno, koliki ste ti i muz? Moja je sa 24 tjedna bila 600 grama i to je ok bilo. 
    Alaj sam se raspisala, morala malo odspavat skupa s malcem sad dok je spavo, umorila se od odlaska dr ko da sam bila ne znam di 😂. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Rubia
    14. Lipanj 2018. 18:24

Ovako to izgleda kada tata ode u shopping 😂😂😂😂

Marijaa30
    14. Lipanj 2018. 18:45

Rubia, jesi je kupil za izgovor 😂😂
    Slatka oblekica 😁
    Proud, puse i vama 😘
    6xmama, samo se odmori... ja sam uvijek isto posle pregleda ko da sam kopala 🤣
    Mimmyx, dobrodosla... meni isto ne stima racunica... imas kalkulatore trudnoce na netu pa ukucaj prvi dan zadnje menge i izbacit ce ti koliko si tocno trudna. Budem ti link stavila.

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    14. Lipanj 2018. 18:46

Rubia

Ovako to izgleda kada tata ode u shopping 😂😂😂😂

😂😂😂😂 Zakon.
    Nova mamica dobro došla i ne brini potpisujem sve kaj 6xmama kaže. A i možda ti je kao i meni bila kasnija ovulacija.
    Ja bila na roditeljskom od sat i pol (preveć za trudnicu)
    Iiiiiii prijavljujem ispadanje sukrvičastog sluznog čepa 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
    Kmeeeeeeeeeeeeeeeeee

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    14. Lipanj 2018. 18:48

barbara pa da pisala sam o tome vec,proslo ljeto u 17tt sam morala prekinuti trudnocu...zato i jesam u ovoj od potetka u nekom strahu al bit ce sve super ako Bog da 😊😙😙
    mimmyx dobro nam dosla,a mozda samomimste sitniju bebu sve je to ok vidjet ces ☺
    rubia ahahahahahah predobro imala sam isti za prvog ali se negdje u posudbi zagubilo 😃imala sam par tih s natpisima ☺
    6×mama neka si ti zeno malo ubila oko i treba ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    14. Lipanj 2018. 18:48

https://www.hipp.hr/trudnoca/savjeti/kalkulator-za-trudnice/
    Ovdje je jedan primjer, ima ih jos...
    Ivy, pa to je dobro! I vi cete se maziti uskoro 😁

26.8. Ivan 💙💙

franovamamita
    14. Lipanj 2018. 18:52

ivy super za cep mozda se nesto napokon i pokrene 😁😁😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.