Ivy preeeedivno jekako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
ako ništa, imam 2 mjeseca da mi uspije
Enabaš baš jemed medeni
Cokica nisam ja, ja sam samo hvalila Tinchycin uradak 😊…
Rubia baš mid je fora ime.
Jama bitno da je dobar CTG na kraju ako te tješi svaki CTG sa mojom curkom u drugoj trudnoći je bio graničan. Svaki put dva puta mjerenje i šetanje između i panika i svašta nešto. No eto očito mirnija beba 😊.
Eto moj mozak danas sam dvaput išla u ljekarnu jer se nisam mogla sjetit što mi je još trebalo
Ivy preeeedivno jekako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
Enabaš baš jemed medeni
Jama bitno da je dobar CTG na kraju ako te tješi svaki CTG sa mojom curkom u drugoj trudnoći je bio graničan. Svaki put dva puta mjerenje i šetanje između i panika i svašta nešto. No eto očito mirnija beba 😊.
Ovo danas prvi put,uvijek luduje i pojedem bas ono na kaj znam da ce reagirati,ali ocito i njoj ovo zahlađenje sjelo pa odmarala☺ bitno da je sve na kraju ispalo super i ja otisla doma.svu mirnocu nadoknaduje uz te kontakc.koje sad sibaju
Barabara odlicno si tablicu napravila..nasa princeza je Rita 😊
Ena Mihael je secer secer 😍
Franova prekrasan krevetic.
6xmama odlicno sto je narastao, nela samo tak ostane il se cak opet poveca 🤞

All of God’s grace in one tiny face 💟
Ena Mihael je presladak, kako slatki obrascici, kako bi ih stipnula 😍🤩😘
Tinchy super izgledaju slova 🤩🔝

Enabaš baš jemed medeni
Eto moj mozakdanas sam dvaput išla u ljekarnu jer se nisam mogla sjetit što mi je još trebalo
Cokica ja danas za ručak spekla meso, skuhala krumpir za pire i zelenu salatu. Uzmem mlijeko i umjesto u krumpir ulijem ga u salatu 🤣
Hvala ti. Imaš u hobby art dućanima za kupit slova. Ja sam ova kupila u king crossu. Ja sam ih obojala akrilnom bojom i dodala ukrasne trakice 😊

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Enabaš baš jemed medeni
Eto moj mozakdanas sam dvaput išla u ljekarnu jer se nisam mogla sjetit što mi je još trebalo
Cokica ja danas za ručak spekla meso, skuhala krumpir za pire i zelenu salatu. Uzmem mlijeko i umjesto u krumpir ulijem ga u salatu 🤣
Hvala ti. Imaš u hobby art dućanima za kupit slova. Ja sam ova kupila u king crossu. Ja sam ih obojala akrilnom bojom i dodala ukrasne trakice 😊
😂😂😂 Novi preljev za salatu
Hvala, pogledam u Rijeci ako ima šta. A sve si razmišljam i da si uposlim kumu, ona je ful kreativna. Al mi se tek za mjesec dana vraća iz Amerike 😣
Ena - Mihael je secerni secer! 😍😍😍
6xmama - jeeeej za cervix, samo neka ide u + 🎉
Franova - koliko mi je ovo za bebaca preslatko 😍, toliko me rastuzila pozadina price 😭 Evo ti velika 😘
Jama - drago mi je da je sve ok, finalistice se skupljaju.
Mladenka - normalno je i pozeljno ici na ctg od 37.tjedna da prate bebu 👍 a kaj se poroda tice, kak su i curke vec rekle, to ce u TA procijeniti mozes li ili ne roditi vaginalno, nemoj se unaprijed zabrinjavati, najbitnije je da ste ti i beba dobro, a izaci ce iz tebe ovak ili onak 👍😁
Ja sam se danas bome nasetala jer sam odlucila dosta toga obaviti kad nije vise ona odvratna sparina, ali zato me sad stidna kost i donji dio ledja sijeku da mi oci ispadaju od bolova, kaj mi je to trebalo 😭😭😭

Kod njiih možete naručiti drvena slova koja se mogu ili ne moraju bojati https://m.facebook.com/StolarijaMarosanDoo/photos/a.375962852448517.89642.355757104469092/1410207382357387/?type=3&theater

Cure super za preglede! 6xmama drago mi je za cerviks nek se drzi 😁
Ena mali je premedeni! Joj jedva cekam rodit nis me nije strah samo od te zelje da sto prije dodje! Barbara super je tablica- kad ju vidim ima jos puno do mene 😂
Super ideja za slova nisam ni mislila da bi bilo u hobby ducanima bas si odem i ja pogledat pa dok ce bit vrucine u 7 mj da imam kaj radit.

Ajme lijepih imena!!
Mina04 jel ime po Sv. Riti mozda? 😇
Franova 😍 Nisam znala da ste izgubili bebicu. Zao mi je 😔 i ovo je bas lijepa uspomena na malu andjelicu! ⭐
6xmama bravo! Vis kak se moze!! 😎
Evo nam i Ene i naseg malog divica! Ljubav lijepa!
Jesi ti mama bolje??
Mladenka nemoj se toliko bedirat. Mozda i bolje tako nego da ako je beba velika, a ti niska da se napatite i ti i on i svejedno zavrsite na carskom. U svemu gledaj nesto pozitivno!!
Bejb23 jesam! 😂 Ali sad cu ispravit. Nazivcirala me ona na kompu kak ju ne mogu fino stavit ovdje..ne vide se ni nijanse ni sjencenja, a ja se uzivim haha i onda samo picila s prepisivanjem!
U majke ti pocele se i puske djelit! Neka te Yvone, mir! Sve se moze rjesit razgovorom! 😳🤣

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji