Ivy preeeedivno jekako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
ako ništa, imam 2 mjeseca da mi uspije
Enabaš baš jemed medeni
Cokica nisam ja, ja sam samo hvalila Tinchycin uradak 😊…
Rubia baš mid je fora ime.
Jama bitno da je dobar CTG na kraju ako te tješi svaki CTG sa mojom curkom u drugoj trudnoći je bio graničan. Svaki put dva puta mjerenje i šetanje između i panika i svašta nešto. No eto očito mirnija beba 😊.
Eto moj mozakdanas sam dvaput išla u ljekarnu jer se nisam mogla sjetit što mi je još trebalo
Cokica ja danas za ručak spekla meso, skuhala krumpir za pire i zelenu salatu. Uzmem mlijeko i umjesto u krumpir ulijem ga u salatu 🤣
Hvala ti. Imaš u hobby art dućanima za kupit slova. Ja sam ova kupila u king crossu. Ja sam ih obojala akrilnom bojom i dodala ukrasne trakice 😊
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ivy preeeedivno jekako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
ako ništa, imam 2 mjeseca da mi uspije
Enabaš baš jemed medeni
Cokica nisam ja, ja sam samo hvalila Tinchycin uradak 😊…
Rubia baš mid je fora ime.
Jama bitno da je dobar CTG na kraju ako te tješi svaki CTG sa mojom curkom u drugoj trudnoći je bio graničan. Svaki put dva puta mjerenje i šetanje između i panika i svašta nešto. No eto očito mirnija beba 😊.
Eto moj mozakdanas sam dvaput išla u ljekarnu jer se nisam mogla sjetit što mi je još trebalo
Cokica ja danas za ručak spekla meso, skuhala krumpir za pire i zelenu salatu. Uzmem mlijeko i umjesto u krumpir ulijem ga u salatu 🤣
Hvala ti. Imaš u hobby art dućanima za kupit slova. Ja sam ova kupila u king crossu. Ja sam ih obojala akrilnom bojom i dodala ukrasne trakice 😊
😂😂😂 Novi preljev za salatu
Hvala, pogledam u Rijeci ako ima šta. A sve si razmišljam i da si uposlim kumu, ona je ful kreativna. Al mi se tek za mjesec dana vraća iz Amerike 😣
Ena - Mihael je secerni secer! 😍😍😍
6xmama - jeeeej za cervix, samo neka ide u + 🎉
Franova - koliko mi je ovo za bebaca preslatko 😍, toliko me rastuzila pozadina price 😭 Evo ti velika 😘
Jama - drago mi je da je sve ok, finalistice se skupljaju.
Mladenka - normalno je i pozeljno ici na ctg od 37.tjedna da prate bebu 👍 a kaj se poroda tice, kak su i curke vec rekle, to ce u TA procijeniti mozes li ili ne roditi vaginalno, nemoj se unaprijed zabrinjavati, najbitnije je da ste ti i beba dobro, a izaci ce iz tebe ovak ili onak 👍😁
Ja sam se danas bome nasetala jer sam odlucila dosta toga obaviti kad nije vise ona odvratna sparina, ali zato me sad stidna kost i donji dio ledja sijeku da mi oci ispadaju od bolova, kaj mi je to trebalo 😭😭😭
Kod njiih možete naručiti drvena slova koja se mogu ili ne moraju bojati https://m.facebook.com/StolarijaMarosanDoo/photos/a.375962852448517.89642.355757104469092/1410207382357387/?type=3&theater
Cure super za preglede! 6xmama drago mi je za cerviks nek se drzi 😁
Ena mali je premedeni! Joj jedva cekam rodit nis me nije strah samo od te zelje da sto prije dodje! Barbara super je tablica- kad ju vidim ima jos puno do mene 😂
Super ideja za slova nisam ni mislila da bi bilo u hobby ducanima bas si odem i ja pogledat pa dok ce bit vrucine u 7 mj da imam kaj radit.
Ajme lijepih imena!!
Mina04 jel ime po Sv. Riti mozda? 😇
Franova 😍 Nisam znala da ste izgubili bebicu. Zao mi je 😔 i ovo je bas lijepa uspomena na malu andjelicu! ⭐
6xmama bravo! Vis kak se moze!! 😎
Evo nam i Ene i naseg malog divica! Ljubav lijepa!
Jesi ti mama bolje??
Mladenka nemoj se toliko bedirat. Mozda i bolje tako nego da ako je beba velika, a ti niska da se napatite i ti i on i svejedno zavrsite na carskom. U svemu gledaj nesto pozitivno!!
Bejb23 jesam! 😂 Ali sad cu ispravit. Nazivcirala me ona na kompu kak ju ne mogu fino stavit ovdje..ne vide se ni nijanse ni sjencenja, a ja se uzivim haha i onda samo picila s prepisivanjem!
U majke ti pocele se i puske djelit! Neka te Yvone, mir! Sve se moze rjesit razgovorom! 😳🤣
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Joj sve dobre vijesti😄
Taman sam danas mislila o Eni i eto vidim slikicu, predivan je Mihael😍 nadam se da ste se vec uhodali i da uzivate😊
6xmama super za cervix😎
💙 A.L.
Barbara nas mali je Aron Lukas, 3670g i 50cm😊 i svaka cast na divnoj tablici i evidenciji😎😊
💙 A.L.
Sortiraj odgovore
Najstariji