Barbara svaka cast za popis. Samo ako se ne varam Eni je Mihael a ne Mihel 😂 Mora da si gladna pisala tablicu kad si slovo pojela 😂
Dalje nis nisam popamtila osim da sam vidjela tog slatkog mornara koji je bas za izgnjaviti 😍 Presladak je Ena 😊
E da, moja princeza je Ema 😊 Nisam se izborila jos za puno ime 😂

💗Baby E💗
Tinchyca i Tinanema super za preglede!!!
Barbara sto reći nego nemam riječi za trud, svaka čast 👏 Tabela je predivna!
Franova sve ti je prekrasno, samo sam se rastužila sto si to pripremala za curku..😢 Ali ajmo se veseliti ovom dečku koji ce uskoro doći! 6xmama ma suuuperr nalaz jeee👍😀👍😀 Ena sinči ti je pravi momak 😘 Sve je vrijedilo proći za njega, presladak!!! Jama super za pregled, spremne ste! Mladenka neznam koliko si visoka i kolika je bebica. Ako je prekrupna za tvoju gradu bolje da bude carski nego da se naplatiš pa da nakon 10-15 sati ideš na hitan carski. Ja sam 158 visoka, a prvo dijete bilo 3620 i 51 cm. Porod bez problema . Puške svima😘😘😘😘

A 152cm..sestra je veca od mene za mozda 3cm i isti nam je doktor a njoj nista nije rekao za carski.. a beba je u 33.tjednu procijenjena na 2150g..a sad sam u 37.tjednu..sad bi trebala dobiti uputnicu za novi uzv...strah me je samo da me ne ostave jako rano u bolnici..😑
Mladenka pa mislim da neće biti to bas Vrlika velika beba. Koliko sam skužila to ti je rekao tvoj ginekolog. Ali pusti ti njega. Kad dođeš u TA oni o tome odlučuju. Tako da nemoj to uzimat zdravo za gotovo. Mogu ti samo reci da se moja šogorica oporavila 100 puta brže i nakon 1 i nakon 2 carskog nego ja nakon prirodnog jer sigurno 2-3 tjedna nisam mogla nikako sjesti od hrpe šavova. Odmah je mogla i sjediti i rez ju je bolio samo 2,3 dana. Odmah je profunkcionirala, sjedeći dojila.

Ivy preeeedivno je kako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
ako ništa, imam 2 mjeseca da mi uspije
Ena baš baš je med medeni
6xmama bravo za Mr. C... samo neka raste i bestija ce uskoro iš iš... 😁
Ena i njen slatkis 😘😘
Jama ce nam uskoro 😍
Franova i Tincyca jako kreativno i slatko 😍
Barbara svaka cast za tabelu 👏👏 Moj bebac ce se zvati Fedor...
puse svima

Rubia,svaka čast na imenu ...volim neuobičajena i rijetka imena

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Super za preglede :) sada nam je svaki dan iscekivanje koja ce 😊😊
Ja sutra imam ctg i pregled , i nikako mi se neda , panika me sad vec hvata ..od muke danas cijeli dan malo malo idem na wc ..kontrakcije me uzasne sibaju 🤦🏻♀️🤦🏻♀️

Ivy preeeedivno jekako si to radila? Ja sam užasno nekreativna al ime je kratko pa bi uspjela možda nešto takvo izvest
ako ništa, imam 2 mjeseca da mi uspije
Enabaš baš jemed medeni
Cokica nisam ja, ja sam samo hvalila Tinchycin uradak 😊...
Rubia baš mid je fora ime.
Jama bitno da je dobar CTG na kraju ako te tješi svaki CTG sa mojom curkom u drugoj trudnoći je bio graničan. Svaki put dva puta mjerenje i šetanje između i panika i svašta nešto. No eto očito mirnija beba 😊.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji