dan cure
osla ujutro ma previjanje onda zuri kuci,soremaj dorucak za majstore,kave sokovi ovo ono…posto nam spavaca jos nije do kraja gotova odlucih krevetic staviti dolje u prizemlje tu cemo biti koji tjedan…evo i slikica
krevetic sam sama bojala i ljepila leptirice decupage tehnikom prosle godine kada sam bila trudna i uvjerena da nosim djevojcicu…posto smo nju izgubili ovo je mali spomen na nju ❤
Franova prekrasno i baš emotivno. Kad smo kod toga 💕❤️😘
😘😘😘😘
Barbara svaka čast!!!!

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova,kindić je prekrasan .
Ivy i Mia,vi se sad natječete koja bu prva ...možda bute i skupa,box do boxa
.
Confused,uživaj u malenoj srećici...te kontrakcije posle i ja imam užasne,pogotovo prva dva dana.
Pošto ste sve došle sa nekim finim vijestima,čemu kvarit -moj gospon cervix je danas cijelih 2 mm veći,sad je 24,5 mm,al je unutarnje ušće danas T oblika
.Za 2 tjedna ponovo cervikometrija i onda će mi ponovo uzet bris cervixa i moram donest urin bakteriološki za kontrolu,pošto sam sad još par dana na antibiotiku.Eto

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Franova prekrasno izgleda, jako si to lijepo slozila 💞💕
Barbara svaka cast za tablicu/popis, jako je medeno ovako 😍

Franova,kindić je prekrasan.
Ivy i Mia,vi se sad natječete koja bu prva…možda bute i skupa,box do boxa
.
Confused,uživaj u malenoj srećici…te kontrakcije posle i ja imam užasne,pogotovo prva dva dana.
Pošto ste sve došle sa nekim finim vijestima,čemu kvarit-moj gospon cervix je danas cijelih 2 mm veći,sad je 24,5 mm,al je unutarnje ušće danas T oblika
.Za 2 tjedna ponovo cervikometrija i onda će mi ponovo uzet bris cervixa i moram donest urin bakteriološki za kontrolu,pošto sam sad još par dana na antibiotiku.Eto
Odlicne vijesti!! Krenula ti njega i uzgajati!! Odlicno!! 👏👏👏😃😃😃

6xmama bas mi drago za tako dobar nalaz! ☺️❤️ Nek još antibiotik odradi svoje da se riješiš te napasti 🤞🏻

hvala cure 😙
6×mama odlicne vijesti nadam se da ti je sad makar malo lakse 😙😙
a vi u redu prije mene idite roditi dok vas nisam preskocila...nije da se guram ali kontrakcije me sibaju jucer i danas i kad hodam bas mi je pritisak dolje 😯

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Franovamamita divno ❤️
6xmama neka njega, nek raste sad još malo 😁
Barbara tablica je odličnaa 😍 sad vidim da nisam ime napisala, Ian će bit 💙
terminuso prekrasno si nam ti to napravila 😙 moj klinac ce biti Filip ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ivy i Mia super za preglede, neka vas jos ovdje bolje da to ide prirodno 😘😘
6xmama super za cerviks, neka on raste😘😘😘
Franova lijep kutak za bebicu 💞
Barbara svaka čast za tablicu 😍😍, Veronika je znaci prva cura
Confused uziva sa svojom malom curicom🤩😍, cula sam da treci porod vise boli iza kod vracanja maternice, Al i to ce brzo proci
Jedva cekam da mi javis, sve dojmove iz splitskog rodilišta, s obzirom da dole nisam bila 8 godina
Tina super i za tvoj pregled i bebaca, nadam se da Neces morat ostat u bolnici zbog otečenih nogu 😍
Ako sam koga zaboravila, nemojte se ljutiti 😘😘

6Xmamica super za cerviks, još da je i beštija otišla
Ivy i Mia još će bit cimerice
Franova krevetić je super, a priča tjera suze na oči
Barbara tablica je super nama je termin 04.07. cura Marta
Ako.sam.nekog zaboravila sorry moj dvogodišnjak me danas cijeli dan izluđuje

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji