Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    11. Lipanj 2018. 09:53

Jutro svima 😘
    Noć s puno buđenja,ali nije ni čudno kad sam i jučer skoro cijeli dan prespavala..a nisam ni danas ništa bolje volje,samo umorna nekako..i već je sad toliko sparno 😩😩 donijela si doručak i kavu u krevet i sad da vas pročitam 😘
    Mladenka pitala si za čaj..koprivu sam pila..a za uvin,ne znam u kojim količinama i koliko često ga piješ,ali trebalo bi ga izbjegavati u trudnoći 
    Ivy nikad vise sex? s takvim stvarima se ne šali 😂😂 sretno danas
    Franova e to se zove kuma,bravo za nju 😁 a za ovu neodgovornost,bolje da ne komentiram..tako mučiti bilo koga,a pogotovo trudnicu 😡 nadam se da će se sad napokon smiriti i prestati boljeti
    Mina divan ulov 😍😍 i još ljepša bušica ❤️❤️
    Proud super da uživate domeka 😘 i čekamo postpartum slike 😉
    Confused bas si mi lijepa,stvarno sjajis ❤️😘 nadam se da će bolovi u vratu prestati
    Cokica lijepi buško 😍😘
    Sunce prekrasni u troje 😍❤️
    Rubia isto s prekrasnom busicom ❤️ Samo loptica viri 😁
    Sad sam cijeli roman napisala 😂😂😂 Nemojte zamjeriti 😘

6xmama
    11. Lipanj 2018. 09:54

Rubia, pa ti si prava, zgodna,  sexy mama 😜. 
    Natar, sutra ti se pridruzujem u slavlju 🎉 step by step,polako prema sigurnijim tjednima ❤️. 
    Ja odbrojavam po malo-prvo do 28,pa 30,pa 32,34,36 i iza toga dajem dozvolu za izlazak po zelji 😆, samo da se toga dokopamo. Jos 9 tjedana... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    11. Lipanj 2018. 09:59

Dakle Rubia 😍😍😍😍 wow i bušo i ti predicni 😍😍😍.
    Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
    Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
    Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

11. Lipanj 2018. 10:03

Jutroo 😁😁 evo samo kratko javljanje, opet majstor ovdje. Pa da oraspoložim vas kojima je vruće, kod mene isto već vruće plus ovlašteni majstor mi mora pustit centralno u pogon pa su svi radijatori otvoreni na najjače i peć mora grijati barem sat vremena jeiiiii
    Rubia, divan trbuščić 😍

Marijaa30
    11. Lipanj 2018. 10:06

Sunce i Rubia, prekrasne ste oba dvije :)
    Ivy, ipak ste nekaj pokrenuli... može to začas :)
    Znači, čekamo sad dalje prvu bebicu.... Mia, Confused, Ivy....

26.8. Ivan 💙💙

• Mia789
    11. Lipanj 2018. 10:07

ivymicek

Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
    Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
    Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.

Vidis, nisam to znala, cula sam da je to bas dosta neugodan pregled. 
    Super za tvoj pregled, znaci nesto se dogadja:) ja se nadam da ce meni sutra reci bar koji cm vise:D
    Jel ti bio dr.Pavlovic, cula sam da je on super?

6xmama
    11. Lipanj 2018. 10:11

Ivy, odlican nalaz 😀ipak eto koristi od keksanja 😉... Joooj ja sam 3 cm tjednima otvorena-citaj u zadnjoj trudnoci od 32 tjedna... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Confused
    11. Lipanj 2018. 10:12

ivymicek

Super,znaci pitanje dana samo,ipak je seksic ucinio svoje 😁
    Meni isto pregled u cetvrtak...
    Sad su me toliko uznemirili,zva me muz da mu baba umire,strka ziva,zovi svekrvu,pa zovi hitnu,on ko musko izbezumljen ne zna se snac...uzas.Baba na selu u pripizdini,pitanje oce hitna stic uopce na vrijeme 😥

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

natar
    11. Lipanj 2018. 10:17

6xmama

Rubia, pa ti si prava, zgodna, sexy mama 😜.
    Natar, sutra ti se pridruzujem u slavlju 🎉 step by step,polako prema sigurnijim tjednima ❤️.
    Ja odbrojavam po malo-prvo do 28,pa 30,pa 32,34,36 i iza toga dajem dozvolu za izlazak po zelji 😆, samo da se toga dokopamo. Jos 9 tjedana…

Ti imas fetis na parne tjedne 😂😂😂 Svidja mi se 😀
    Ja svaki tjedan kazem jos jedan blize 😅😅
    I ja ih pustam s 36, ma oprostila bi im i sa 35, al prije toga drzim kljuc u bravi 😆
    Rekla sam da ih ne pustam do 5.8., za moju trudnocu je to Dan pobjede, Dan svih mogucih zahvalnosti 😂😂 i tad otkljucavam bravu!!

pharmamma
    11. Lipanj 2018. 10:18

Ivy super za pregled..sad kad te muzic zaskoči danas 😁😁😂
    Confused nadam se da će stići na vrijeme i da će sve biti dobro..🙏🙏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.