Jutro 🤗
Franova a misa mu vise, kad netko ne zna radit svoj posao..😬😬 Nadam se da krece na bolje i da ce za cas proci..
Confused, Sunce, Cokica, Rubia prekrasne ste 😍😍😍, divne busice 😍😍😍😍 Valjda nisam koju divnu busu preskocila..
Sretno svima na pregledima danas 😘😘😘
I di je zapelo sa kokicama 🍿🍿?! Mia, Confused, Ivy.. ima jos kokica u finisu.. Ajmoooooo 😃😃😃
Ja danas slavim, usla u zadnje tromjesecje 🎉🎉🎉

Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
Sve curke na slikicama prezgodne😍
Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁
Nemoras na plodnu vodu danas?
Za sutra su me narucili, sta inace mora biti bas na termin?
Kod nas bude bas na dan termina.Ali ocito ne mora biti 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sunce zgodnicka trudnica! ☀️😍
Barbara evo pijem ju upravo, stavi i ti jednu pa pijemo skupa 🤗 nemerem majkemi oci mi ispadaju 😳 Al sad mi palo na pamet, možda bolje otic opet u krevet Confused ionako naručila da ponovim san a meni će dobro doc 🤔😄
Ena kako ste vas dva?
Mia čestitke za termin! 🤗🎉❤️
Aaaa Rubia bas si mi zgodna, lijepi buso 😍🤗
Ja uspjela doći do onog doktora jutros, idući utorak ćemo ic vidjet šta kaže.. moj idealan scenarij je, joj šta ste vi dolazili pa beba se okrenula ja vam radim samo porode na zadak 🤔🙈

Jutro zgodnice…
Franova i Confused nadam se da boljke cim prije prolaze…. 😘
Ivy sretno, javljaj 😘
Mia usla u 40tj… eto bebice ❤️
Evo i nas za puni 🤩
Jako zgodna trudnica 😍
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro svima 😘
Noć s puno buđenja,ali nije ni čudno kad sam i jučer skoro cijeli dan prespavala..a nisam ni danas ništa bolje volje,samo umorna nekako..i već je sad toliko sparno 😩😩 donijela si doručak i kavu u krevet i sad da vas pročitam 😘
Mladenka pitala si za čaj..koprivu sam pila..a za uvin,ne znam u kojim količinama i koliko često ga piješ,ali trebalo bi ga izbjegavati u trudnoći
Ivy nikad vise sex? s takvim stvarima se ne šali 😂😂 sretno danas
Franova e to se zove kuma,bravo za nju 😁 a za ovu neodgovornost,bolje da ne komentiram..tako mučiti bilo koga,a pogotovo trudnicu 😡 nadam se da će se sad napokon smiriti i prestati boljeti
Mina divan ulov 😍😍 i još ljepša bušica ❤️❤️
Proud super da uživate domeka 😘 i čekamo postpartum slike 😉
Confused bas si mi lijepa,stvarno sjajis ❤️😘 nadam se da će bolovi u vratu prestati
Cokica lijepi buško 😍😘
Sunce prekrasni u troje 😍❤️
Rubia isto s prekrasnom busicom ❤️ Samo loptica viri 😁
Sad sam cijeli roman napisala 😂😂😂 Nemojte zamjeriti 😘

Rubia, pa ti si prava, zgodna, sexy mama 😜.
Natar, sutra ti se pridruzujem u slavlju 🎉 step by step,polako prema sigurnijim tjednima ❤️.
Ja odbrojavam po malo-prvo do 28,pa 30,pa 32,34,36 i iza toga dajem dozvolu za izlazak po zelji 😆, samo da se toga dokopamo. Jos 9 tjedana...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dakle Rubia 😍😍😍😍 wow i bušo i ti predicni 😍😍😍.
Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo 😁😁 evo samo kratko javljanje, opet majstor ovdje. Pa da oraspoložim vas kojima je vruće, kod mene isto već vruće plus ovlašteni majstor mi mora pustit centralno u pogon pa su svi radijatori otvoreni na najjače i peć mora grijati barem sat vremena jeiiiii
Rubia, divan trbuščić 😍
Sunce i Rubia, prekrasne ste oba dvije :)
Ivy, ipak ste nekaj pokrenuli... može to začas :)
Znači, čekamo sad dalje prvu bebicu.... Mia, Confused, Ivy....

26.8. Ivan 💙💙
Dakle Rubia 😍😍😍😍 wow i bušo i ti predicni 😍😍😍.
Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.
Vidis, nisam to znala, cula sam da je to bas dosta neugodan pregled.
Super za tvoj pregled, znaci nesto se dogadja:) ja se nadam da ce meni sutra reci bar koji cm vise:D
Jel ti bio dr.Pavlovic, cula sam da je on super?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji