Jutro svima 😘
Noć s puno buđenja,ali nije ni čudno kad sam i jučer skoro cijeli dan prespavala..a nisam ni danas ništa bolje volje,samo umorna nekako..i već je sad toliko sparno 😩😩 donijela si doručak i kavu u krevet i sad da vas pročitam 😘
Mladenka pitala si za čaj..koprivu sam pila..a za uvin,ne znam u kojim količinama i koliko često ga piješ,ali trebalo bi ga izbjegavati u trudnoći
Ivy nikad vise sex? s takvim stvarima se ne šali 😂😂 sretno danas
Franova e to se zove kuma,bravo za nju 😁 a za ovu neodgovornost,bolje da ne komentiram..tako mučiti bilo koga,a pogotovo trudnicu 😡 nadam se da će se sad napokon smiriti i prestati boljeti
Mina divan ulov 😍😍 i još ljepša bušica ❤️❤️
Proud super da uživate domeka 😘 i čekamo postpartum slike 😉
Confused bas si mi lijepa,stvarno sjajis ❤️😘 nadam se da će bolovi u vratu prestati
Cokica lijepi buško 😍😘
Sunce prekrasni u troje 😍❤️
Rubia isto s prekrasnom busicom ❤️ Samo loptica viri 😁
Sad sam cijeli roman napisala 😂😂😂 Nemojte zamjeriti 😘
Rubia, pa ti si prava, zgodna, sexy mama 😜.
Natar, sutra ti se pridruzujem u slavlju 🎉 step by step,polako prema sigurnijim tjednima ❤️.
Ja odbrojavam po malo-prvo do 28,pa 30,pa 32,34,36 i iza toga dajem dozvolu za izlazak po zelji 😆, samo da se toga dokopamo. Jos 9 tjedana...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dakle Rubia 😍😍😍😍 wow i bušo i ti predicni 😍😍😍.
Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo 😁😁 evo samo kratko javljanje, opet majstor ovdje. Pa da oraspoložim vas kojima je vruće, kod mene isto već vruće plus ovlašteni majstor mi mora pustit centralno u pogon pa su svi radijatori otvoreni na najjače i peć mora grijati barem sat vremena jeiiiii
Rubia, divan trbuščić 😍
Sunce i Rubia, prekrasne ste oba dvije :)
Ivy, ipak ste nekaj pokrenuli... može to začas :)
Znači, čekamo sad dalje prvu bebicu.... Mia, Confused, Ivy....
26.8. Ivan 💙💙
Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.
Vidis, nisam to znala, cula sam da je to bas dosta neugodan pregled.
Super za tvoj pregled, znaci nesto se dogadja:) ja se nadam da ce meni sutra reci bar koji cm vise:D
Jel ti bio dr.Pavlovic, cula sam da je on super?
Ivy, odlican nalaz 😀ipak eto koristi od keksanja 😉... Joooj ja sam 3 cm tjednima otvorena-citaj u zadnjoj trudnoci od 32 tjedna...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Super,znaci pitanje dana samo,ipak je seksic ucinio svoje 😁
Meni isto pregled u cetvrtak...
Sad su me toliko uznemirili,zva me muz da mu baba umire,strka ziva,zovi svekrvu,pa zovi hitnu,on ko musko izbezumljen ne zna se snac...uzas.Baba na selu u pripizdini,pitanje oce hitna stic uopce na vrijeme 😥
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Rubia, pa ti si prava, zgodna, sexy mama 😜.
Natar, sutra ti se pridruzujem u slavlju 🎉 step by step,polako prema sigurnijim tjednima ❤️.
Ja odbrojavam po malo-prvo do 28,pa 30,pa 32,34,36 i iza toga dajem dozvolu za izlazak po zelji 😆, samo da se toga dokopamo. Jos 9 tjedana…
Ti imas fetis na parne tjedne 😂😂😂 Svidja mi se 😀
Ja svaki tjedan kazem jos jedan blize 😅😅
I ja ih pustam s 36, ma oprostila bi im i sa 35, al prije toga drzim kljuc u bravi 😆
Rekla sam da ih ne pustam do 5.8., za moju trudnocu je to Dan pobjede, Dan svih mogucih zahvalnosti 😂😂 i tad otkljucavam bravu!!
Ivy super za pregled..sad kad te muzic zaskoči danas 😁😁😂
Confused nadam se da će stići na vrijeme i da će sve biti dobro..🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji