Dakle Rubia 😍😍😍😍 wow i bušo i ti predicni 😍😍😍.
Mia na sv Duhu ne gledaju plodnu vodu (barem meni nisu a ja zadnji put prenjela i rosila 41+1).
Eto info sa pregleda cerviksa nema, 3 cm otvorena može krenut bilo kad. Kaže da vam sad prokinem vodenjak rodite do 3 😂 ali kao nećemo ništa forsirati mogu ovak hodat do 41+3 😂.
Nema kontrakcija na CTGu. Plodne vode ima 😊. Kontrola u četvrtak ako ne rodim prije a kak ovaj vozač vozi mogla bih ja u busu.Eto ja sretna. Osim što mi vruće i jedva došla do busa.
Super Ivy, jos koji keksic eto te! 😃😃
Ivy odlične vijesti s pregleda, bas mi drago 🤗☀️🎉
Cokica fino oni to zamislili, bas će ti biti ugodno taman za trudnicu 😆
Confused zao mi je... nadam se da će stići na vrijeme i da će baka biti dobro..
Mia bila mi je dr. Akšemija Gović (tak mi je svaki ponedjeljak ona) divna divn divna žena i doktorica. Toliko nježna i utješna i sve objasni i sve ispriča i sve kaže. Niš ne moram pitati samo ako treba posebno naglasiti. Vidjet ćemo tko će biti u četvrtak ali se nekako nadam da tko god bude da me ne induciraju.
Confused onda se tipkamo s pregleda ja opet ujutro.
Nadam se da bu baka dobro i da ćw hitna stići na vrijeme.
Ljubim vas. Idem u dućan po lazanje da stavim nešto kuhat jer mi se niš.drugo i neda 😂.
Rekla je doktorica da ne treba keksić.😂. Valjda zbog infekcija... Nemam pojma...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ona mi jos nije bila:) znas li mozda tko je sutra? :)
Ma ja ti iskreno drzim fige da samo krene do cetvrtka. Iako mi je jucer frendica rodila, inducirani porod i kaze da je bas zadovoljna. U 7 joj dali drip i epiduralnu u 14 je vec rodila, tako da ni to nuzno ne mora biti lose ;)
Ma ja ti iskreno drzim fige da samo krene do cetvrtka. Iako mi je jucer frendica rodila, inducirani porod i kaze da je bas zadovoljna. U 7 joj dali drip i epiduralnu u 14 je vec rodila, tako da ni to nuzno ne mora biti lose ;)
Opet sam zaboravila uslikati raspored. Stoji na vratima TA. Kad sam bila gotova začas.
Ma moj prvi porod je induciran. Došla sam na pola otvorena i to pola sam se otvarala 14h 😂. Ali ajde to je prvi porod beba u nepravilnom položaju. Sva sreća na epi 😂.
Lijepo mi je bilo prirodno rodit
Odradim doma koji trud tamo dok odradim pregled i dok dodem u box mogu tiskat. E to mi je ideal 😊.
Uopće nisam zahtjevna 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
dan lijepe klokanice,
Čekamo sljedeću bebicu..Ivy, MIa i Confused.. držimo fige da bude sto bezbolnije
Rubia, Sunce, top of the top, fit trudnice
Cokica nas mami sa mora, ali i mi ćemo sljedeći tjedan i jedva čekam more..
Ostalima trudnicama veliki pozdrav i sretno na pregledima tko ima...
Opet sam zaboravila uslikati raspored. Stoji na vratima TA. Kad sam bila gotova začas.
Ma moj prvi porod je induciran. Došla sam na pola otvorena i to pola sam se otvarala 14h 😂. Ali ajde to je prvi porod beba u nepravilnom položaju. Sva sreća na epi 😂.
Lijepo mi je bilo prirodno rodit
Odradim doma koji trud tamo dok odradim pregled i dok dodem u box mogu tiskat. E to mi je ideal 😊.
Uopće nisam zahtjevna 😂
Tako bi i ja nekako😂 fino doma lagani trudovi, otusiram se, pripremim, lagano u bolnicu i super😁 a vidjet cemo, samo neka sve sto brze i bezbolnije prodje:)
Ivy - pa to moze svaki cas 😃😃😃 Sad se jos malo na muzeka baciti i ajmoooo 🎉
Jutroooo
Franova - jos odes po antibiotik i bude to dobro, drzim fige da sto prije prode
Proud - cekamo sliku 😊
Confused - mozda pomogne da muz malo izmasira pa mozda pokrene jos nesta 😂😂😂 valjda ce hitna stici, drzim fige
Cokica, Rubia, Sunce preslatke buse 😍
6xmama - dobro si to iskombinirala, brzo ce proci tih 9 tj, hop hop i vec u terminu 😊
Ivy - lijepe vijesti, jos malo i stize beba 🎉🎉
Cokica - ne bih ti bila u kozi, dovoljno je vruce i bez centralnog 😥
Mi pijemo caj i jedemo mafine. Sve me boli, u sub smo napokon sredili spavacu i od tad sam na mukama. Svaka kost me boli, a najvise prepone i leda, hodam kao pingvin 😂 🐧
04.07. Matija 💜
Ma bit će kako će biti... Samo treba to hrabro od disati i sve bude lakše. Najvažnije ih je slušati.
Danas mi svi pišu bebica će još malo a ja ko tuka cmoljim jer kao tek sad mi je narastao trbuh i tek sad je postalo stvarno 😂.
6xmama s tobom odbrojavamo i mantramo za što brži prolazak tjedana.
Franova neka je bolje i neka antibiotila hebate baš kaj veliš trebaš rodit a onda tw ovak zeznu... Uf uf barem će na vrijeme zarast ❤️💕😘.
Ena ako nas čitaš znaj da mislimo na tebe i tvog smotuljka sreće 💕.
Ljubim i idem kuhat ručak aka stavit lazanne od lidla u pečnicu 😂...
Ljubim
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji