E nisam se jos vagala, jer nemam vagu doma 😁.
Bas sam jucer zicala susjedu da mi posudi pa cu se danas vagat, javim vam kaj kaze.
Ja racunam da mi nije bas sve otislo, da imam jos koju kilicu za izgubit.
Hvala vam cure 😘

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
evo meeee
obsvila previjanje radio neki balavac tehnicar nista samo prebrisao natopio gazu jodom i zaljepio na dupe,ali barem sam antibiotik dobila amoksicilin od 1000mg..rana mi je danas curila prilicno...i kontam da je to ok bolje nego da se zatvorilo pa da nema gdje van...
sve procitala al mozak mi u kurcu nemojte zamjeriti 😉
cestitke svima na novim tjednima 😙
ivy duso daleko je cetvrtak ode ti i prije 😂😂😂😂
confused ajoj zao mi je za baku nadam se ds ce se oporaviti 😯
terminuso lijepo od tebe sto spremas za svog muzica samo se volite divno je to 😙
mia sts ti cekas ? jos si tu? 😂😂😂
jama gdje si nems teeee ?☺
mladamamica kako ste danas?
pahuljica vi?
ena nema te zeno ?
proud aj nemoj se zezati s tim nestomakom😂😂😂 😙
rubia,mateya,marija,nivami,6xmama,majda 😙😙😙 pusa za sve vas i one koje nisam nabrojala ne mogu sve vas upamtiti 😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Cure sve redom prekrasne..ivy bravo za pregled,to je to,blizu siiiii..confused zao mi je,ali drzimo fige za baku i najbolji ishod..nella okrenut ce se,bez brige😊🤗kod mene zgaravica od jutra,ctg danas uredan,nakon njega poceli rokat tako da narucena za četvrtak ako nas prije sta ne iznenadi
pharma kako si ti ? neka prehlada te mucila ne?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Rubia sexy mama! Zgodna wow!
Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂
Sutra gospodnu coeku mom rodjendan i godisnjica braka, a zena jos uvijek vise staticna nego aktivna i sta's, nest moram! 12 razloga zasto ga voljam, 12 jokera, ALI đe ce kod mene bit normalno pa ima i 1 TAN! TAN! TAAAAN! Bankrot!!
Ja odo malo ucit, a veceras opet ono sjedenje na lopti 🙄 al danas idemo s muskicima pa bi moglo bit zanimljivo!
Ljubi vas ludaca 🤓😚
Morat cu probati vjezbu 😉 i sretna vam sutra godisnjica braka i muzu rodendan. I ja sam vise za uradi sam, to me opusta a ujedno i vise znaci kad sama napravim nesta 😊
Nella drzim fige 😘😘😘
Proud gdje je taj stomak? Kao da nisi ni bila trudna 😱 da bar i kod mene bude tako
Confused samo polako, nemoj se brinuti, bit ce baka dobro, moras misliti na sebe i bebu 😚

04.07. Matija 💜
Zaboravila vas pitati, kako spavate ja prakticiram lijevi bok, iako se cesto nadem ma desnom, cak mi i na leda odgovara Al citam da se zadnje tromjesečje ne smije na leda

Proud, fakat super izgledas, kao da bisi rodila😍
Barbara, sretna godisnjicaaa, iducu slavite u troje❤
Franova, jos sam tu😂😂😂 sve se nadam da bi me sutra mogli ostaviti, iako jos nemam nikakvih naznaka🙈
Confused, zao mi je za baku, nadam se da ce sve biti ok🤞🏻
Svim ostalim curkama pusa❤

hvala vam divne moje 😙😙😙
nego nisam vam ni rekla da sam i danas nakom tog previjanja i svegs isla u pevec kupiti vrata prozor i tako to 😂😂😂😂
terminusoza sta su te vjezbe?

nivami ja ti se rostiljam cijelu noc ne mogu samo na lijevom boku biti,bude tu jednako i desni i nekad se probudim na ledima jbg

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji