Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mya
    11. Lipanj 2018. 13:22

Franova ti zena zmaj😁💪samo da te konacno prestane bolit

Majda23
    11. Lipanj 2018. 13:22

baarbaraa29

Rubia sexy mama! Zgodna wow!
    Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
    NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
    Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
    Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
    Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
    Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂
    Sutra gospodnu coeku mom rodjendan i godisnjica braka, a zena jos uvijek vise staticna nego aktivna i sta's, nest moram! 12 razloga zasto ga voljam, 12 jokera, ALI đe ce kod mene bit normalno pa ima i 1 TAN! TAN! TAAAAN! Bankrot!!
    Ja odo malo ucit, a veceras opet ono sjedenje na lopti 🙄 al danas idemo s muskicima pa bi moglo bit zanimljivo!
    Ljubi vas ludaca 🤓😚

Morat cu probati vjezbu 😉 i sretna vam sutra godisnjica braka i muzu rodendan. I ja sam vise za uradi sam, to me opusta a ujedno i vise znaci kad sama napravim nesta 😊
    Nella drzim fige 😘😘😘 
    Proud gdje je taj stomak? Kao da nisi ni bila trudna 😱 da bar i kod mene bude tako 
    Confused samo polako, nemoj se brinuti, bit ce baka dobro, moras misliti na sebe i bebu 😚 

04.07. Matija 💜

nivami
    11. Lipanj 2018. 13:28

Zaboravila vas pitati, kako spavate ja prakticiram lijevi bok, iako se cesto nadem ma desnom, cak mi i na leda odgovara Al citam da se zadnje tromjesečje ne smije na leda

• Mia789
    11. Lipanj 2018. 13:30

Proud, fakat super izgledas, kao da bisi rodila😍
    Barbara, sretna godisnjicaaa, iducu slavite u troje❤
    Franova, jos sam tu😂😂😂 sve se nadam da bi me sutra mogli ostaviti, iako jos nemam nikakvih naznaka🙈
    Confused, zao mi je za baku, nadam se da ce sve biti ok🤞🏻
    Svim ostalim curkama pusa❤

franovamamita
    11. Lipanj 2018. 13:33

hvala vam divne moje 😙😙😙
    nego nisam vam ni rekla da sam i danas nakom tog previjanja i svegs isla u pevec kupiti vrata prozor i tako to 😂😂😂😂 
    terminusoza sta su te vjezbe?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

franovamamita
    11. Lipanj 2018. 13:34

nivami ja ti se rostiljam cijelu noc ne mogu samo na lijevom boku biti,bude tu jednako i desni i nekad se probudim na ledima jbg 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    11. Lipanj 2018. 13:34

Umrla je 🙁😢

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    11. Lipanj 2018. 13:35

Confused

Umrla je 🙁😢

moja iskrena sucut draga 😢

11. Lipanj 2018. 13:38

Confused moja najiskrenija sucut! Jako mi je zao. Drzi se! 😘😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    11. Lipanj 2018. 13:40

Nivami ja strogo lijevi bok od zadnjeg tromjesečja i naviknula..confused,iskrena sućut😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.