Lijepi trbuscici,robica,more...joj jedva ga cekam.proud se vidim ufurala,ene nam nema,franova tebi drzimo fige i sretno,bas ti se zaredalo,vrijeme je da svima boljke vise stanu🙏i te prehlade issssss..
Evo me,taman dosli s rodendana i evo slikice da ne ostanem duzna za punih 39 😉
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
I ispod prve slike je trebalo pisat-evo jedna kamuflazna 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
cure nisam cotals sad cu prvo ds vam se javim...opet me rezali na zivo...naci nemam rijeci pukls sam vise psihicki...bas mi je tesko...kaze da mi se prerano rana zatvorila a to jer mi ova na previjanju nije dren dobro stavila nego tek toliko gazu maltene naslonila ili je rez bio premal svakako sutra cu se poklati...dobila i antibiotike sutrs moram po to...zelim vjerovati ds ce ovaj puta ipak biti dobro....
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Evo me,taman dosli s rodendana i evo slikice da ne ostanem duzna za punih 39 😉
Confused wow zeno ti blistaš!!! Fakat ti trudnoća stoji 😍😍😍😍...
Nadam se da ste uživali na ročkasu!
Franova 😘😘😘.
Proud😘😘
Počela me glavurda bubati pa idem leć. Javim se sutra nakon TA.
U utorak i Mia ide na pregled tak da vas je četiri 😝.
Ljubim.
Noćica 😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
cure nisam cotals sad cu prvo ds vam se javim…opet me rezali na zivo…naci nemam rijeci pukls sam vise psihicki…bas mi je tesko…kaze da mi se prerano rana zatvorila a to jer mi ova na previjanju nije dren dobro stavila nego tek toliko gazu maltene naslonila ili je rez bio premal svakako sutra cu se poklati…dobila i antibiotike sutrs moram po to…zelim vjerovati ds ce ovaj puta ipak biti dobro….
Joj zeno draga,muka mi samo sto sam procitala.Joj sto bi im se mamice najebala,tj.toj kravi koja to nije odradila kako treba.Nadam se da ce ovaj put bit sve u redu 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
Ajme Franova, ne mogu si ni zamisliti kako ti je. Sigurna sam da je neugodno, da boli, još više zato što si trudna, a onda ti na kontroli kažu da je netko napravio posao ofrlje. Ja mislim da bih sutra gledala kome ću vratom zavrnut. Alii riješila si se gada, istina ne da se samo tako, ali sad imaš pojačanje sa antibioticima i bit će dobro. Do petka se ne buš ni sjećala da si imala to. Sutra se izviči na nekoga koga ne moraš gledat svaki dan, čisto da ti psihički bude lakše, a onda će i fizički oporavak krenut
cure nisam cotals sad cu prvo ds vam se javim…opet me rezali na zivo…naci nemam rijeci pukls sam vise psihicki…bas mi je tesko…kaze da mi se prerano rana zatvorila a to jer mi ova na previjanju nije dren dobro stavila nego tek toliko gazu maltene naslonila ili je rez bio premal svakako sutra cu se poklati…dobila i antibiotike sutrs moram po to…zelim vjerovati ds ce ovaj puta ipak biti dobro….
Joj zeno draga,muka mi samo sto sam procitala.Joj sto bi im se mamice najebala,tj.toj kravi koja to nije odradila kako treba.Nadam se da ce ovaj put bit sve u redu 😘😘
pa ja imam inace kratak fitilj i mogls bih jos svasta reci ali gle ona je kriva nakon nje danas jos jedna sestra i jedna doktorica koja se nije udostojila uopce pogledati me...nabijem ih na k i onds se zale fuj gamad...cast izuzetcima ali malo ih je...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mandrina hvala ti draga,ma psihicki sam pala trebam ici roditi a gle u kakvoj sam situaciji...a zs oporavak iz tvojih usta u bozje usi...😙
Franovamamita nadam se da će što prije proć, možda sad po antibiotiku bude malo bolje, sretno 😘😘
Proud nek si ti malo uživala, i ajme već tjedan dana prošlo
Dobrodošle nove mamice, nisam popamtila još imena 😘😘
Barbara ma malo se samo šopingiralo po ikei, ciljano išla za dječje stvari, neke plastike za okačit na prematalicu, neke krpice/ručnike za bebu, lampa za dječju sobu i par još gluposti. I u hm-u dvije haljine za sebe 😁 i Sephora koju obožavam, počastila se s gelom za tuširanje, skup al lijepo miriši i priuštim si dvaput godišnje za svoj gušt 😁
A moja slikica od danas nije neka i baš sam skužila da je trbuhu ogroman, doduše i ubijali smo se u hrani ovaj vikend pa se tješim 😂😂
I sorryte na dugom postu i svemu što sam zaboravila spomenuti 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji