Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    10. Lipanj 2018. 20:48

Franova,moje skromno medicinarsko mišljenje je da su ti trebali dat antibiotik,či su ti radili inciziju i cim je nutra bilo gnoja...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mina04
    10. Lipanj 2018. 20:49

ivymicek

Marijaa29

Ivy, koje ti muz ima prijetnje 😁😄 ja kad sam svojem rekla da ce moci kad dođem do 37tt je rekel da si nebude dijete u glavu pikal 🤣🤣🤣
    Mina, lijepa robica 😁
    Barbara, i ja imam pregled u utorak 😁
    Pharma, lijepa buskica 😁😍

Danas mu više nedam ni blizu… Možda sutra ak me nekim čudom naruče na indukciju 😂.
    Mina 😍😍😍😍 oblekica je totalno će će a i tetrice su prejeftine i prekjut!
    Btw ova haljinica ti je totalno zgodna a i vas dvije u njoj 😍…
    Proud oba na maminoj glavi, a gle Maks mora da znaš da je tu a s A nemaš izbora. Super za kavicu i za druškanje sa susjedima.
    Idem sredit čučicu ili za rodilište ili za doktoricu. Treba biti uvijek lijep i sređen 😂.
    Ak bum mogla naravno. Nije više lako dić nogu na lavabo 😝.
    Tipkamo se kasnije 😘

Hvala draga na kompilmentima 😘😘
    Sretno sutra i jedva cekamo da nam javis! 
    Sinoc jeli lubenicu poslije rostilja, a ja bi je tako sada isto a nemas di kupit 😭😭 bem ti želje 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    10. Lipanj 2018. 21:20

Znaci u uto.triple date!  Za sada!
    Proud znas da sam ja dezurni klaun ovdje  E a sta bi ti falilo da ti se muz nakacio na ledja! Pa bas bi bila fora onda! Velika maza se pozelila mame, a sad je i buraz u konkurenciji pa ne prepusta situaciju slucaju!
    Aj Franova jel biramo datum?
    A misa mu i temperaturu!! To bas u tom svemu nije dobro! A i sto 6xmama kaze trebali su ti odma dat antibiotik! Javi sta je bilo!!
    NellaM ISTINA!!! Sorry! A vidis da ja to cirkuski sve pisem pa mi se omaklo!! Evo ti sad dvije   za ispriku!
    6xmama joj i mene bas, bas zanima! Sad prvi puta nakon dugo vremena idem bas s nekim veseljem na pregled jer me skoro pa nije briga sta ce reci!! U smislu stanja tog C, naravno! A bebolino je, nadam se dobro kao i do sada!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

10. Lipanj 2018. 21:30

Neka i tebe Barbara u sigurnim vodama! Vidis koliko pozitiva znaci,  ako za nista drugo za psihicko zdravlje 😂😂😂😂😂.
    Izdrzat ces ti jos,  bez brige! Evo vidis ja uz sve borbe na kraju rodila na 40+4.
    Omg cure sutra je ponedjeljak,  znaci sutra mi mis ima vec tj dana! E sutra cu vam okaicit one week postpartum 😁,  naivkla ja keljit slike s trbuhom na puni tj,  mos ga jebat! 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Mya
    10. Lipanj 2018. 21:44

Lijepi trbuscici,robica,more...joj jedva ga cekam.proud se vidim ufurala,ene nam nema,franova tebi drzimo fige i sretno,bas ti se zaredalo,vrijeme je da svima boljke vise stanu🙏i te prehlade issssss..

Confused
    10. Lipanj 2018. 22:28

Evo me,taman dosli s rodendana i evo slikice da ne ostanem duzna za punih 39 😉

I jedna koja to nije 😁
    I jedna koja to nije 😁

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Confused
    10. Lipanj 2018. 22:29

I ispod prve slike je trebalo pisat-evo jedna kamuflazna 😜

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

franovamamita
    10. Lipanj 2018. 22:31

cure nisam cotals sad cu prvo ds vam se javim...opet me rezali na zivo...naci nemam rijeci pukls sam vise psihicki...bas mi je tesko...kaze da mi se prerano rana zatvorila a to jer mi ova na previjanju nije dren dobro stavila nego tek toliko gazu maltene naslonila ili je rez bio premal svakako sutra cu se poklati...dobila i antibiotike sutrs moram po to...zelim vjerovati ds ce ovaj puta ipak biti dobro....

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 22:32

Confused

Evo me,taman dosli s rodendana i evo slikice da ne ostanem duzna za punih 39 😉

Confused wow zeno ti blistaš!!! Fakat ti trudnoća stoji 😍😍😍😍...
    Nadam se da ste uživali na ročkasu!
    Franova 😘😘😘.
    Proud😘😘
    Počela me glavurda bubati pa idem leć. Javim se sutra nakon TA.
    U utorak i Mia ide na pregled tak da vas je četiri 😝.
    Ljubim.
    Noćica 😴😴😴😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    10. Lipanj 2018. 22:35

franovamamita

cure nisam cotals sad cu prvo ds vam se javim…opet me rezali na zivo…naci nemam rijeci pukls sam vise psihicki…bas mi je tesko…kaze da mi se prerano rana zatvorila a to jer mi ova na previjanju nije dren dobro stavila nego tek toliko gazu maltene naslonila ili je rez bio premal svakako sutra cu se poklati…dobila i antibiotike sutrs moram po to…zelim vjerovati ds ce ovaj puta ipak biti dobro….

Joj zeno draga,muka mi samo sto sam procitala.Joj sto bi im se mamice najebala,tj.toj kravi koja to nije odradila kako treba.Nadam se da ce ovaj put bit sve u redu 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI