Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    11. Lipanj 2018. 07:52

NellaM

Jutro! 😊☀️
    Kako ste cure danas? Kod nas losa noć, malena se budila ne znam koliko puta.. 👀😴
    Franova kako si jutros?
    Ajme confused ja sanjala da si ti rodila nocas, a ti borbe po vratu 🙁 Držim fige da to prođe samo kroz dan bez inekcija 🤞🏻
    Sretno na pregledima danas, veselim se nekim lijepim vijestima ☺️
    Idem pit kavu Pokušat doc na sebe 🙈

Aaa draga moja 😘
    Samo ti sanjaj,mozda se brze ostvari 😁
    Ja sanjala da sam se keksala haha,sta ti je kriza 😜

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

6xmama
    11. Lipanj 2018. 07:59

Jutro, klokančice! 
    Confused,drzim fige da pusti vrat, a da primi tam di treba 😁. 
    Sunce, zgodni ste mladi par 😊. 
    Franova, kak si? 
    Ajde donesite nam lijepih vijesti s pregleda! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nasdva
    11. Lipanj 2018. 08:00

Jutro
    Franova no koment, nadam se da će ti od antibiotika bit bolje.
    Slikice su 😍
    Mene je jučer cijeli dan glava rasturala.
    Nadam se da će te imati ugodan dan bez boljki.

mamica1985
    11. Lipanj 2018. 08:04

Franova - bas mi je zao kaj moras prolaziti taj teror, pogotovo u stanju u kojem jesi 😣 Neki ljudi ne bi trebali lijeciti puzeve, a kamoli ljude 😠 Drzim fige da ti bude sto prije bolje! 😘
    Kod mene doma radovi u foto finisu, muzek je namontirao kuhinju i ovaj tjedan se igram s njenim namjestanjem 😁
    Od iduceg tjedna se bacam u pripremu stvari za bebu i mene 🎉
    Svima zelim lijepi dan i sretno na pregledima tko ima. Moj dejt s malenom je u srijedu i jedva cekam! 😃

ivymicek
    11. Lipanj 2018. 08:22

Jutro.
    Ja u trudničkoj čekam CTG. 
    Malo sam umorna jer od pol 2 do 4 nisam spavala. Em djeca em beba u trbuhu. Toliko je divljao u trbuhu da mw u dva navrata probudio. 
    Sunce totalno ste će će. 😍😍😍
    Confused potpisujem kaj je 6xmama rekla da te otkoči vrat i prime trudovi.
    Mene frka da će me ostaviti i inducirati (to nikako nebih).
    Eto javim se nakon.
    Franova 😘😘😘😘
    Ena 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mladamamica1911
    11. Lipanj 2018. 08:28

Franova ajme koma citam i be vjerujem...tocno bi je posjetila da je nene tak sjebala ..
    Sunce prekrasni ste 😊
    Sretno svima danas na pregledima 😁🤞

• Mia789
    11. Lipanj 2018. 08:44

Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
    Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
    Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
    Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
    Sve curke na slikicama prezgodne😍
    Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
    Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁

mateya1993
    11. Lipanj 2018. 08:45

Jutro.
    Evo ja maloprije stigla doma. Bila na zadnjem vađenju krvi i urina. Živa sam se skuhala. Kod nas je tako sparno od jutra. Nemam volje za ništa. Baš mi je raspoloženje koma.
     Franova- ajme nemogu vjerovat da su te tako zajebali. Oporavi nam se čim prije 
    Vidim ima novih slikica, sve ste redom lijepe mamice 😍
    Idem pit kavicu da dođem k sebi,pa onda kuhati ručak.
    Ljubim vas sve 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Confused
    11. Lipanj 2018. 08:54

Mia789

Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
    Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
    Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
    Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
    Sve curke na slikicama prezgodne😍
    Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
    Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁

Nemoras na plodnu vodu danas?

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    11. Lipanj 2018. 08:59

jutro cure i hvala vam svima 😙 antibiotik nisam odmah podigls jer sam pitala na hitnoj to sad odmah ili kaze ne sutrs u smjeni kod svog doktora..pa cu danas otici..mogu vam reci da mi je cak bolje al ne smijem se prerano veseliti...
    slikice su vsm divne bas ste mi sve prekrssne 😙😙
    confused zeno pa sta raaaadis ces jos s tim vratom tako ici roditi,sad to rijesi i miruj  drzim fige da sto prije prode..
    ivy sad kad kazu otvorena toliko i toliko probijanje vodenjaka i aaaaaaajmo 😀 ajde i vi ostale u terminu pokrenite se ☺ 
    barbara pitala si za datum ? 😀hm sto se mene tice neka Bog samo da da mi ovo zaraste i mozemo ici...😙 cca 10tak dana pa ne moramo prenjeti neee? 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.