Jutro! 😊☀️
Kako ste cure danas? Kod nas losa noć, malena se budila ne znam koliko puta.. 👀😴
Franova kako si jutros?
Ajme confused ja sanjala da si ti rodila nocas, a ti borbe po vratu 🙁 Držim fige da to prođe samo kroz dan bez inekcija 🤞🏻
Sretno na pregledima danas, veselim se nekim lijepim vijestima ☺️
Idem pit kavu Pokušat doc na sebe 🙈
Aaa draga moja 😘
Samo ti sanjaj,mozda se brze ostvari 😁
Ja sanjala da sam se keksala haha,sta ti je kriza 😜
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro, klokančice!
Confused,drzim fige da pusti vrat, a da primi tam di treba 😁.
Sunce, zgodni ste mladi par 😊.
Franova, kak si?
Ajde donesite nam lijepih vijesti s pregleda!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro
Franova no koment, nadam se da će ti od antibiotika bit bolje.
Slikice su 😍
Mene je jučer cijeli dan glava rasturala.
Nadam se da će te imati ugodan dan bez boljki.
Franova - bas mi je zao kaj moras prolaziti taj teror, pogotovo u stanju u kojem jesi 😣 Neki ljudi ne bi trebali lijeciti puzeve, a kamoli ljude 😠 Drzim fige da ti bude sto prije bolje! 😘
Kod mene doma radovi u foto finisu, muzek je namontirao kuhinju i ovaj tjedan se igram s njenim namjestanjem 😁
Od iduceg tjedna se bacam u pripremu stvari za bebu i mene 🎉
Svima zelim lijepi dan i sretno na pregledima tko ima. Moj dejt s malenom je u srijedu i jedva cekam! 😃
Jutro.
Ja u trudničkoj čekam CTG.
Malo sam umorna jer od pol 2 do 4 nisam spavala. Em djeca em beba u trbuhu. Toliko je divljao u trbuhu da mw u dva navrata probudio.
Sunce totalno ste će će. 😍😍😍
Confused potpisujem kaj je 6xmama rekla da te otkoči vrat i prime trudovi.
Mene frka da će me ostaviti i inducirati (to nikako nebih).
Eto javim se nakon.
Franova 😘😘😘😘
Ena 😘😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Franova ajme koma citam i be vjerujem...tocno bi je posjetila da je nene tak sjebala ..
Sunce prekrasni ste 😊
Sretno svima danas na pregledima 😁🤞
Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
Sve curke na slikicama prezgodne😍
Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁
Jutro.
Evo ja maloprije stigla doma. Bila na zadnjem vađenju krvi i urina. Živa sam se skuhala. Kod nas je tako sparno od jutra. Nemam volje za ništa. Baš mi je raspoloženje koma.
Franova- ajme nemogu vjerovat da su te tako zajebali. Oporavi nam se čim prije
Vidim ima novih slikica, sve ste redom lijepe mamice 😍
Idem pit kavicu da dođem k sebi,pa onda kuhati ručak.
Ljubim vas sve
💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
Sve curke na slikicama prezgodne😍
Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁
Nemoras na plodnu vodu danas?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
jutro cure i hvala vam svima 😙 antibiotik nisam odmah podigls jer sam pitala na hitnoj to sad odmah ili kaze ne sutrs u smjeni kod svog doktora..pa cu danas otici..mogu vam reci da mi je cak bolje al ne smijem se prerano veseliti...
slikice su vsm divne bas ste mi sve prekrssne 😙😙
confused zeno pa sta raaaadis ces jos s tim vratom tako ici roditi,sad to rijesi i miruj drzim fige da sto prije prode..
ivy sad kad kazu otvorena toliko i toliko probijanje vodenjaka i aaaaaaajmo 😀 ajde i vi ostale u terminu pokrenite se ☺
barbara pitala si za datum ? 😀hm sto se mene tice neka Bog samo da da mi ovo zaraste i mozemo ici...😙 cca 10tak dana pa ne moramo prenjeti neee? 😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji