Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    11. Lipanj 2018. 08:59

Confused i Sunce jako ste zgodne! 
    Franova jako mi je zao zbog boli 😣 znam da je tesko ali probaj sada izdrzati i koncentrirat se na ljepse stvari, vjerujem da ce antibiotik pomoci i da ce brze proc.
    Ivy javi kako je proslo!
    Pozdrav svima!

• Maja82
    11. Lipanj 2018. 09:01

Cokica slike s mora su mrak i izgledas super! Uzivaj 😎😎😎

• tinanema00
    11. Lipanj 2018. 09:10
    Jedna prigodna 😂😁😎
    Jedna prigodna 😂😁😎

Cure evo jedna prigodna slika 😂😎😁
    Mi smo u srijedu na pregledu  onda idemo u TA...sretno svima sa pregledima a ovima kojima se približili termini što bezbolnije porode ako do njih dođe 😘

💕💕💜💜👶😍

baarbaraa29
    11. Lipanj 2018. 09:13

E pa tako kraaasnu 😆 poruku napisem i zatvorim krivi prozor! Idem sad nest razbit!
    E bas nec ispocetka!
    Terminuso jucerasnje stanje necu ni komentirat, bitnije je da je danas bolje, a za 10ak dana i meni pase. Tak sam si nekako i smislila! 😊
    Mia789 nam se nekako iz prikrajka priblizila terminuuu.. Sutra ce bit veselo znaci! 5 pregleda!
    Ivy cekamo vijesti od tebe😁
    NellaM aj ti na jos jednu kavulju!
    Joj dalje sad ne znam, a svasta sam procitala! Luda glava! Confused, Cokica i Sunce25 sve mi redom sjajite ☀️🤩

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Mia789
    11. Lipanj 2018. 09:29

Confused

Mia789

Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
    Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
    Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
    Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
    Sve curke na slikicama prezgodne😍
    Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
    Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁

Nemoras na plodnu vodu danas?

Za sutra su me narucili, sta inace mora biti bas na termin?

Rubia
    11. Lipanj 2018. 09:32

Jutro zgodnice...
    Franova i Confused nadam se da boljke cim prije prolaze.... 😘
    Ivy sretno, javljaj 😘
    Mia usla u 40tj... eto bebice ❤️
    Evo i nas za puni 🤩

natar
    11. Lipanj 2018. 09:44

Jutro 🤗
    Franova a misa mu vise, kad netko ne zna radit svoj posao..😬😬 Nadam se da krece na bolje i da ce za cas proci..
    Confused, Sunce, Cokica, Rubia prekrasne ste 😍😍😍, divne busice 😍😍😍😍 Valjda nisam koju divnu busu preskocila..
    Sretno svima na pregledima danas 😘😘😘
    I di je zapelo sa kokicama 🍿🍿?! Mia, Confused, Ivy.. ima jos kokica u finisu.. Ajmoooooo 😃😃😃
    Ja danas slavim, usla u zadnje tromjesecje 🎉🎉🎉

Confused
    11. Lipanj 2018. 09:46

Mia789

Confused

Mia789

Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
    Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
    Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
    Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
    Sve curke na slikicama prezgodne😍
    Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
    Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁

Nemoras na plodnu vodu danas?

Za sutra su me narucili, sta inace mora biti bas na termin?

Kod nas bude bas na dan termina.Ali ocito ne mora biti 😉

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• NellaM
    11. Lipanj 2018. 09:46

Sunce zgodnicka trudnica! ☀️😍
    Barbara evo pijem ju upravo, stavi i ti jednu pa pijemo skupa 🤗 nemerem majkemi oci mi ispadaju 😳 Al sad mi palo na pamet, možda bolje otic opet u krevet Confused ionako naručila da ponovim san a meni će dobro doc 🤔😄
    Ena kako ste vas dva? 
    Mia čestitke za termin! 🤗🎉❤️ 
    Aaaa Rubia bas si mi zgodna, lijepi buso 😍🤗
    Ja uspjela doći do onog doktora jutros, idući utorak ćemo ic vidjet šta kaže.. moj idealan scenarij je, joj šta ste vi dolazili pa beba se okrenula ja vam radim samo porode na zadak 🤔🙈

Confused
    11. Lipanj 2018. 09:47

Rubia

Jutro zgodnice…
    Franova i Confused nadam se da boljke cim prije prolaze…. 😘
    Ivy sretno, javljaj 😘
    Mia usla u 40tj… eto bebice ❤️
    Evo i nas za puni 🤩

Jako zgodna trudnica 😍

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.