Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
Ivy, sretno na pregledu i javi kako je proslo!
Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
Sve curke na slikicama prezgodne😍
Confused, nadam se da ce i kod tebe sto prije krenuti
Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁

Jutro.
Evo ja maloprije stigla doma. Bila na zadnjem vađenju krvi i urina. Živa sam se skuhala. Kod nas je tako sparno od jutra. Nemam volje za ništa. Baš mi je raspoloženje koma.
Franova- ajme nemogu vjerovat da su te tako zajebali. Oporavi nam se čim prije
Vidim ima novih slikica, sve ste redom lijepe mamice 😍
Idem pit kavicu da dođem k sebi,pa onda kuhati ručak.
Ljubim vas sve

💖 Nikol -12.08.2018💖
Jutro curke, citala sam vas preko vikenda, ali nisam bas bila aktivna, nemojte zamjeriti:D
Meni je danas termin tako da sam u laganoj panici, sutra kontrola pa cemo vidjeti u kojem smjeru idemo:)
Franova, nadam se da ces se sto prije rijesiti boljki i docekati spremna porod. Naravno da si psihicki pala obzirom na sve, ali do poroda si kao nova:)
Eto, drzim nam svima fige jer ovo cekanje je najgore, mislim da kad krene nemas vise vremena za razmisljanje😁
Nemoras na plodnu vodu danas?
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
jutro cure i hvala vam svima 😙 antibiotik nisam odmah podigls jer sam pitala na hitnoj to sad odmah ili kaze ne sutrs u smjeni kod svog doktora..pa cu danas otici..mogu vam reci da mi je cak bolje al ne smijem se prerano veseliti...
slikice su vsm divne bas ste mi sve prekrssne 😙😙
confused zeno pa sta raaaadis ces jos s tim vratom tako ici roditi,sad to rijesi i miruj drzim fige da sto prije prode..
ivy sad kad kazu otvorena toliko i toliko probijanje vodenjaka i aaaaaaajmo 😀 ajde i vi ostale u terminu pokrenite se ☺
barbara pitala si za datum ? 😀hm sto se mene tice neka Bog samo da da mi ovo zaraste i mozemo ici...😙 cca 10tak dana pa ne moramo prenjeti neee? 😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Confused i Sunce jako ste zgodne!
Franova jako mi je zao zbog boli 😣 znam da je tesko ali probaj sada izdrzati i koncentrirat se na ljepse stvari, vjerujem da ce antibiotik pomoci i da ce brze proc.
Ivy javi kako je proslo!
Pozdrav svima!

Cure evo jedna prigodna slika 😂😎😁
Mi smo u srijedu na pregledu onda idemo u TA...sretno svima sa pregledima a ovima kojima se približili termini što bezbolnije porode ako do njih dođe 😘

💕💕💜💜👶😍
E pa tako kraaasnu 😆 poruku napisem i zatvorim krivi prozor! Idem sad nest razbit!
E bas nec ispocetka!
Terminuso jucerasnje stanje necu ni komentirat, bitnije je da je danas bolje, a za 10ak dana i meni pase. Tak sam si nekako i smislila! 😊
Mia789 nam se nekako iz prikrajka priblizila terminuuu.. Sutra ce bit veselo znaci! 5 pregleda!
Ivy cekamo vijesti od tebe😁
NellaM aj ti na jos jednu kavulju!
Joj dalje sad ne znam, a svasta sam procitala! Luda glava! Confused, Cokica i Sunce25 sve mi redom sjajite ☀️🤩

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Nemoras na plodnu vodu danas?
Za sutra su me narucili, sta inace mora biti bas na termin?

Jutro zgodnice...
Franova i Confused nadam se da boljke cim prije prolaze.... 😘
Ivy sretno, javljaj 😘
Mia usla u 40tj... eto bebice ❤️
Evo i nas za puni 🤩

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji