Franova, pa naravno da si psihički loše. Bolilo te i pristala si čak i na veću bol, samo da bi ti bilo bolje, da bi onda vidjela da te netko zeznuo. Pa to je da čovjek ne zna jel bi išao razbit nekoga ili nešto od bijesa ili bi plakao od boli i jada. Ako ti se plaće, plači, jauči, razbij nešto, gledaj u jednu točku, ispucaj se na bilo koji način.
Sutra će već sve bit bolje
Franova, drzi se! Ne mogu ni zamisliti kako te boljelo i kako to i dalje boli! Pa glavu bi nekom s vrata skinula, uzas!
Fotku s plaze ignoriram.😜
Confused ti po rodjendanima umjesto po radjaonama 😂😂😂😂
Ivy a mogla bi ti sutra ha? Pa nije nitko dugo! 😉
Laku noc bez pisanja vam zelim duplicke moje! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sve redom lijepe trudnice ❤️.
Franova, zakaj nisi odma digla lijek u dezurnoj apoteci, da cim prije pocnes pit, nije to za zezanciju i prevec su ti vec po tome kopali, mogli su jos samo nekaj dodatno naselit...
Nocka, cure... I da se kaj pokrene do sutra u terminusa 🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Uf, Franova bas mi te zao... tocno se vidi kolko im je stalo do pacijenata.. pa znaju kak to boli i onda ne naprave kak spada, a jos si pred porod...
Nadam se da ce uz lijek brzo proci.
Ja opet ne mogu zaspati, muci me noga 😐
Confused, lijepa busika! 😁
26.8. Ivan 💙💙
Franovamamita nadam se da će što prije proć, možda sad po antibiotiku bude malo bolje, sretno 😘😘
Proud nek si ti malo uživala, i ajme već tjedan dana prošlo
Dobrodošle nove mamice, nisam popamtila još imena 😘😘
Barbara ma malo se samo šopingiralo po ikei, ciljano išla za dječje stvari, neke plastike za okačit na prematalicu, neke krpice/ručnike za bebu, lampa za dječju sobu i par još gluposti. I u hm-u dvije haljine za sebe 😁 i Sephora koju obožavam, počastila se s gelom za tuširanje, skup al lijepo miriši i priuštim si dvaput godišnje za svoj gušt 😁
A moja slikica od danas nije neka i baš sam skužila da je trbuhu ogroman, doduše i ubijali smo se u hrani ovaj vikend pa se tješim 😂😂
I sorryte na dugom postu i svemu što sam zaboravila spomenuti 😘😘
Morska fotkica 🙄🙄🙄🙄
Lijepa haljina, lijepa busika 😎
Znaci, u utorak nas je 4 na dejtu 😁
26.8. Ivan 💙💙
Ajme franova tako mi je zao.. bas su jadni! Nije ni čudo da si psihički gotova.. od srca ti želim da prođe zaista sto prije, dobro da si išla i taj antibiotik da su dali pametnjakovici..možda sto kaže 6xmama sto prije po to..
Barbara draga puse primljene, sad mogu s mirom (ne računam pis-dizanja) na spavanje 😴😘
Ostalo oslo, jebga! 🙈
Sretno na pregledu tko sutra ima i lijepo spavanje vam želim trudnice lijepe i mamice naravno ❤️😘
Franova drzi se , grozno ..al nazalost ima nekih koji nikako ne rade svoj posao 🤮 nadam se da ce nakon antb bit bolje 😘😘
Svima koje imate preglede danas sretno 😃😃
Ja isto idem sutra , sve mi muka vec sad od cekanja pa na dalje 😆
Jutro macke 🙂
Sretno svima na pregledima danas 😘😘
Ja sam imala grozni noc,ali ovaj put ne zbog cari trudnoce,nego jer me boli vrat uzasno.Cistila i odmrzavala jucer frizider i kako sam dugo stala u istom polozaju sa glavom u frizideru doslovno,tako mi se cili vrat ukocia i boli.U dva navrata sam popila jucer lekadole u kombinaciji s normabelom,ali nije pomoglo...Toliko boli da cu ic popodne zicat svog doktora opce medicine neku inekciju ili nesto jace za bolove,ako mi bude smija i tija dat.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro! 😊☀️
Kako ste cure danas? Kod nas losa noć, malena se budila ne znam koliko puta.. 👀😴
Franova kako si jutros?
Ajme confused ja sanjala da si ti rodila nocas, a ti borbe po vratu 🙁 Držim fige da to prođe samo kroz dan bez inekcija 🤞🏻
Sretno na pregledima danas, veselim se nekim lijepim vijestima ☺️
Idem pit kavu Pokušat doc na sebe 🙈
Dobro jutro ! Kod mene isto neprospavane noć.. žgaravica me uništila , čim spustim glavu na jastuk imam osjećaj da će mi svi organi izgoriti koliko peče .
Ja sam dužna slikicu od prekjučer za punih 31 tj.
21.08.💞🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji