Ona mi jos nije bila:) znas li mozda tko je sutra? :)
Ma ja ti iskreno drzim fige da samo krene do cetvrtka. Iako mi je jucer frendica rodila, inducirani porod i kaze da je bas zadovoljna. U 7 joj dali drip i epiduralnu u 14 je vec rodila, tako da ni to nuzno ne mora biti lose ;)
Opet sam zaboravila uslikati raspored. Stoji na vratima TA. Kad sam bila gotova začas.
Ma moj prvi porod je induciran. Došla sam na pola otvorena i to pola sam se otvarala 14h 😂. Ali ajde to je prvi porod beba u nepravilnom položaju. Sva sreća na epi 😂.
Lijepo mi je bilo prirodno rodit
Odradim doma koji trud tamo dok odradim pregled i dok dodem u box mogu tiskat. E to mi je ideal 😊.
Uopće nisam zahtjevna 😂
Tako bi i ja nekako😂 fino doma lagani trudovi, otusiram se, pripremim, lagano u bolnicu i super😁 a vidjet cemo, samo neka sve sto brze i bezbolnije prodje:)

Ivy - pa to moze svaki cas 😃😃😃 Sad se jos malo na muzeka baciti i ajmoooo 🎉

Jutroooo
Franova - jos odes po antibiotik i bude to dobro, drzim fige da sto prije prode
Proud - cekamo sliku 😊
Confused - mozda pomogne da muz malo izmasira pa mozda pokrene jos nesta 😂😂😂 valjda ce hitna stici, drzim fige
Cokica, Rubia, Sunce preslatke buse 😍
6xmama - dobro si to iskombinirala, brzo ce proci tih 9 tj, hop hop i vec u terminu 😊
Ivy - lijepe vijesti, jos malo i stize beba 🎉🎉
Cokica - ne bih ti bila u kozi, dovoljno je vruce i bez centralnog 😥
Mi pijemo caj i jedemo mafine. Sve me boli, u sub smo napokon sredili spavacu i od tad sam na mukama. Svaka kost me boli, a najvise prepone i leda, hodam kao pingvin 😂 🐧

04.07. Matija 💜
Ma bit će kako će biti... Samo treba to hrabro od disati i sve bude lakše. Najvažnije ih je slušati.
Danas mi svi pišu bebica će još malo a ja ko tuka cmoljim jer kao tek sad mi je narastao trbuh i tek sad je postalo stvarno 😂.
6xmama s tobom odbrojavamo i mantramo za što brži prolazak tjedana.
Franova neka je bolje i neka antibiotila hebate baš kaj veliš trebaš rodit a onda tw ovak zeznu... Uf uf barem će na vrijeme zarast ❤️💕😘.
Ena ako nas čitaš znaj da mislimo na tebe i tvog smotuljka sreće 💕.
Ljubim i idem kuhat ručak aka stavit lazanne od lidla u pečnicu 😂...
Ljubim

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Rubia sexy mama! Zgodna wow!
Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Eo i na ovo naisla pa da solidarno s udaljenosti od 1000 km podjelim 😉

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Rubia sexy mama! Zgodna wow!
Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂
Sutra gospodnu coeku mom rodjendan i godisnjica braka, a zena jos uvijek vise staticna nego aktivna i sta's, nest moram! 12 razloga zasto ga voljam, 12 jokera, ALI đe ce kod mene bit normalno pa ima i 1 TAN! TAN! TAAAAN! Bankrot!!
Ja odo malo ucit, a veceras opet ono sjedenje na lopti 🙄 al danas idemo s muskicima pa bi moglo bit zanimljivo!
Ljubi vas ludaca 🤓😚
Barbara nije moglo bolje 😊. Ja happy.
Nella mantramomda se okrenuo i da ćw te samo poslati kući.
Natar woohooo za treće tromjesjećje sad ćeš vidjeti kako vrijeme leti 😂....
Barbara sretno danas na loptama 😊 i sretna vam sutra godišnjica i mužiću ročkas sretan sutra 💕💕💕💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam ❤️ Posložila sam se nakon prvotnog soka, sve opcije prihvaćam, samo da sve dobro prođe Al se još uvijek nadam, nikad se ne zna 🙏🏻☺️
Barbara ti si divna, neka vam je sretna godišnjica i muzu sve najbolje za rođendan sutra! 🎉
Ajme veselim se bebicama, mogu samo zamisliti vas cure u finalu koji miks emocija 😍

Baka je imala jaki mozdani...ovo joj je drugi vec...ne nadamo se iskreno da ce bit dobro,doveli su je u bolnicu u nesvjesnom stanju i jedva dise.Muz i sveki su isli tamo.Javim cim budem sta znala.Eto sta je zivot.Sad mi je drago da nisam jos u rodilistu,da mogu bit s dicom.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Baka je imala jaki mozdani…ovo joj je drugi vec…ne nadamo se iskreno da ce bit dobro,doveli su je u bolnicu u nesvjesnom stanju i jedva dise.Muz i sveki su isli tamo.Javim cim budem sta znala.Eto sta je zivot.Sad mi je drago da nisam jos u rodilistu,da mogu bit s dicom.
Oh jooj nadam se da će ipak sve biti dobro. Ti samo polako još da ne potakneš trudove. Sreća u nesreći je što možeš biti sa svojim curkama doma.
Šaljem puno pozitivnih vibri i baki i vama. Uz vas smo 💕

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji