Rubia sexy mama! Zgodna wow!
Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Eo i na ovo naisla pa da solidarno s udaljenosti od 1000 km podjelim 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Rubia sexy mama! Zgodna wow!
Natar cestitke na zadnjem tromjesjecju! Eto i vas jos malo na sigurnom!
NellaM super za termin kod dok.,ali ja mantram da ti kaze nesto po zeljenom scenariju. Tipa gospodjo tko je vas poslao meni? Imate sve predispozicije za normalan porod! 😊
Ivymicek jel pregled i nalaz mogao bit bolji! Super! 👏🏻
Confused nadam se da ce sve bit dobro 🙏🏻 Javi nam!
Majda23 suosjecam s bolovima! Meni super pase ona vjezbica sve 4 na pod, koljena i ruke. I onda brada na prsa i dupence prema unutra jedan potez, a drugi brada i glava van istovremeno s guzickom.
Moje dopodne u stilu Besposlen pop i jarice krsti 😂
Sutra gospodnu coeku mom rodjendan i godisnjica braka, a zena jos uvijek vise staticna nego aktivna i sta's, nest moram! 12 razloga zasto ga voljam, 12 jokera, ALI đe ce kod mene bit normalno pa ima i 1 TAN! TAN! TAAAAN! Bankrot!!
Ja odo malo ucit, a veceras opet ono sjedenje na lopti 🙄 al danas idemo s muskicima pa bi moglo bit zanimljivo!
Ljubi vas ludaca 🤓😚
Barbara nije moglo bolje 😊. Ja happy.
Nella mantramomda se okrenuo i da ćw te samo poslati kući.
Natar woohooo za treće tromjesjećje sad ćeš vidjeti kako vrijeme leti 😂....
Barbara sretno danas na loptama 😊 i sretna vam sutra godišnjica i mužiću ročkas sretan sutra 💕💕💕💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Hvala vam ❤️ Posložila sam se nakon prvotnog soka, sve opcije prihvaćam, samo da sve dobro prođe Al se još uvijek nadam, nikad se ne zna 🙏🏻☺️
Barbara ti si divna, neka vam je sretna godišnjica i muzu sve najbolje za rođendan sutra! 🎉
Ajme veselim se bebicama, mogu samo zamisliti vas cure u finalu koji miks emocija 😍
Baka je imala jaki mozdani...ovo joj je drugi vec...ne nadamo se iskreno da ce bit dobro,doveli su je u bolnicu u nesvjesnom stanju i jedva dise.Muz i sveki su isli tamo.Javim cim budem sta znala.Eto sta je zivot.Sad mi je drago da nisam jos u rodilistu,da mogu bit s dicom.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Baka je imala jaki mozdani…ovo joj je drugi vec…ne nadamo se iskreno da ce bit dobro,doveli su je u bolnicu u nesvjesnom stanju i jedva dise.Muz i sveki su isli tamo.Javim cim budem sta znala.Eto sta je zivot.Sad mi je drago da nisam jos u rodilistu,da mogu bit s dicom.
Oh jooj nadam se da će ipak sve biti dobro. Ti samo polako još da ne potakneš trudove. Sreća u nesreći je što možeš biti sa svojim curkama doma.
Šaljem puno pozitivnih vibri i baki i vama. Uz vas smo 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Confused žao mi je za baku 😣 Nadam se da su stigli na vrijeme i da nije bio jaki. I moja mama imala 2 moždana. Srećom lakša i sad je dobro.
Barbara ovo sa popom i jaricama istina. Tak i ja ne znam kaj bi od dosade pa stalno neke kerefeke doma izvodim. 😁
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Heej!
Proslo je vec tjedan dana od kad mi je stigao mali mis, ne vjerujem kak to vrijeme ide.
Obecala sam sliku, pa evo je, imam ja i dalje busu 😂😂😂
Dakle one week postprtum 😁
Bila mi je patronazna danas. Sve je super, rekla je da ju zovem kad otpadne pupak ili se svakako vidimo krajem tjedna da mi ga dodje izvagt. I samo kaj je otisla ja idem mijenjat pelenu i otpadne pupak, sad ju sutra opet moram zvat 😂😂😂.
Ugl ljubimo vas sve moj Aleks i ja! I ajmoooo bebice sta se ceka??? Da jos jace upece 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Confused,žao mi je radi bake...
Proud,a je ti buša u pm ...ko da nisi rodila,jebote
...
Enice,nađi minuticu za nas bar da nam javiš kak ste...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Confused drzi se, saljem pozitivne vibrice! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji