Proud, ma super se ti snalazis...
Ene nam nema nikako, oni su u fazi adaptacije 😊.
Mina, slatki skembic i preslatka oblekica ❤️.
Ivy, sretno sa čučofrizom 😂.. Ja to vec sad napamet delam, za koji tjedan ne gine mužu friziranje 😂
Barbara, bas me zanima kaj ce ti rec u utorak, kakvo je sad stamje bez Utrica...
Sretno svima ko ima sutra pregled!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
proud bas lijepo ds ste uspijeli kavicu popiti samo uzivajte 😙😙
Jel tebi sta bolje?
ma kakvi eto obukla se idem sad kod dr nema smisla vise ovak jos sam si cudna bils kad izmjerim temp 37,5
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Večer cure, nemozem vas popratit- nije da moram Al volim pa samo ovo sto sam uspjela.. drago mi da ste bolje, vidim vesele i da je bolji dan 🤗
Barbara ženo kako nitko ne pita pa ja pito 😕..😄 I drago mi da je vrijedilo! ❤️
Ivy svaka čast da imaš snage i možeš izvest- i seks i dizanje noge na lavabo 😆
Nema confused ili mi je promaklo?
Zgodnice ste trudnice sa lijepim busicama ❤️
I da, Mladenka dobrodošla! 😘
Nema nema ali na ročkasu je a netko joj je najavio da će danas roditi pa je svašta moguće.
FRANOVA pa hebemu još i temperatura na to... Ajd ti lijepo nek oni tebe lijepo pregledaju i možda daju i kakvu terapiju. Nadam se da ćeš brzo buti gotova i da te neće previše mučiti. Obavezno se javi. Šaljem poz vibre 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Mina super ulov sve slatko i slatka bušica 😊
Pharma slatkička ti je ta tvoja buša samo ona raste 😍
Meni muž napravio večeru fina rebrica pečena baš se najela ko prasica sad nemrem disati 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Joj Franova, sretno! Pa kak sad i temperatura, jebemu misa! Javi kaj je bilo.
6xmama trudim se, al jos nam je sve kaoticno, znas kak to ide. 😁 ovaj puta nema onoga spavaj kad beba spava, mislim mogla bi ja spavat, al bi mi srce puklo da i ovom drugom cudu ne posvetim bar malo vremena. Pa onda kad mali cori, koristim da se s ovim poigram malo. I tako.
Al evo uspjela sam maloprije i 2 masine vrsa speglat, sretna sam ko malo dijete!
Ivy sretno ti! 😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Divne buse, slikice robice i mora. Btw i ja imam onakvu plavu tetru na ovce kupljenu u pepcu 😊
Mladamamica - prica kao iz horora ali bitno da sad drzis bebicu u rukama i odmaraj, zasluzila si 😘😘
Franova - hebemu, tebe kad nece onda stvarno nece, boljke i temp iššš iššš
Mladenka - dobrodosla, blizu smo s terminima. Meni je 3.7. 😊
Pridruzujem se curama s prehladama, ne mogu piti caj po ovim vrucinama (osim ujutro ili navecer), a ni hladno 😢 i takoder imam pregled u utorak, zadnji kod moje gin.
04.07. Matija 💜
Franova,moje skromno medicinarsko mišljenje je da su ti trebali dat antibiotik,či su ti radili inciziju i cim je nutra bilo gnoja...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivy, koje ti muz ima prijetnje 😁😄 ja kad sam svojem rekla da ce moci kad dođem do 37tt je rekel da si nebude dijete u glavu pikal 🤣🤣🤣
Mina, lijepa robica 😁
Barbara, i ja imam pregled u utorak 😁
Pharma, lijepa buskica 😁😍
Danas mu više nedam ni blizu… Možda sutra ak me nekim čudom naruče na indukciju 😂.
Mina 😍😍😍😍 oblekica je totalno će će a i tetrice su prejeftine i prekjut!
Btw ova haljinica ti je totalno zgodna a i vas dvije u njoj 😍…
Proud oba na maminoj glavi, a gle Maks mora da znaš da je tu a s A nemaš izbora. Super za kavicu i za druškanje sa susjedima.
Idem sredit čučicu ili za rodilište ili za doktoricu. Treba biti uvijek lijep i sređen 😂.
Ak bum mogla naravno. Nije više lako dić nogu na lavabo 😝.
Tipkamo se kasnije 😘
Hvala draga na kompilmentima 😘😘
Sretno sutra i jedva cekamo da nam javis!
Sinoc jeli lubenicu poslije rostilja, a ja bi je tako sada isto a nemas di kupit 😭😭 bem ti želje 😅
All of God’s grace in one tiny face 💟
Znaci u uto.triple date! Za sada!
Proud znas da sam ja dezurni klaun ovdje E a sta bi ti falilo da ti se muz nakacio na ledja! Pa bas bi bila fora onda!
Velika maza se pozelila mame, a sad je i buraz u konkurenciji pa ne prepusta situaciju slucaju!
Aj Franova jel biramo datum?
A misa mu i temperaturu!! To bas u tom svemu nije dobro! A i sto 6xmama kaze trebali su ti odma dat antibiotik! Javi sta je bilo!!
NellaM ISTINA!!! Sorry! A vidis da ja to cirkuski sve pisem pa mi se omaklo!! Evo ti sad dvije
za ispriku!
6xmama joj i mene bas, bas zanima! Sad prvi puta nakon dugo vremena idem bas s nekim veseljem na pregled jer me skoro pa nije briga sta ce reci!! U smislu stanja tog C, naravno! A bebolino je, nadam se dobro kao i do sada!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Neka i tebe Barbara u sigurnim vodama! Vidis koliko pozitiva znaci, ako za nista drugo za psihicko zdravlje 😂😂😂😂😂.
Izdrzat ces ti jos, bez brige! Evo vidis ja uz sve borbe na kraju rodila na 40+4.
Omg cure sutra je ponedjeljak, znaci sutra mi mis ima vec tj dana! E sutra cu vam okaicit one week postpartum 😁, naivkla ja keljit slike s trbuhom na puni tj, mos ga jebat! 😂😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji