Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    10. Lipanj 2018. 20:13

Proud, ma super se ti snalazis... 
    Ene nam nema nikako, oni su u fazi adaptacije 😊. 
    Mina, slatki skembic i preslatka oblekica ❤️. 
    Ivy, sretno sa čučofrizom 😂..  Ja to vec sad napamet delam, za koji tjedan ne gine mužu friziranje 😂
    Barbara, bas me zanima kaj ce ti rec u utorak, kakvo je sad stamje bez Utrica... 
    Sretno svima ko ima sutra pregled! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

franovamamita
    10. Lipanj 2018. 20:29

ProudMomy

franovamamita

proud bas lijepo ds ste uspijeli kavicu popiti samo uzivajte 😙😙

Jel tebi sta bolje?

ma kakvi eto obukla se idem sad kod dr nema smisla vise ovak jos sam si cudna bils kad izmjerim temp 37,5 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 20:36

NellaM

Večer cure, nemozem vas popratit- nije da moram Al volim pa samo ovo sto sam uspjela.. drago mi da ste bolje, vidim vesele i da je bolji dan 🤗
    Barbara ženo kako nitko ne pita pa ja pito 😕..😄 I drago mi da je vrijedilo! ❤️
    Ivy svaka čast da imaš snage i možeš izvest- i seks i dizanje noge na lavabo 😆
    Nema confused ili mi je promaklo?
    Zgodnice ste trudnice sa lijepim busicama ❤️
    I da, Mladenka dobrodošla! 😘

Nema nema ali na ročkasu je a netko joj je najavio da će danas roditi pa je svašta moguće.
    FRANOVA pa hebemu još i temperatura na to... Ajd ti lijepo nek oni tebe lijepo pregledaju i možda daju i kakvu terapiju. Nadam se da ćeš brzo buti gotova i da te neće previše mučiti. Obavezno se javi. Šaljem poz vibre 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Tinchyca
    10. Lipanj 2018. 20:37

Mina super ulov sve slatko i slatka bušica 😊
    Pharma slatkička ti je ta tvoja buša samo ona raste 😍
    Meni muž napravio večeru fina rebrica pečena baš se najela ko prasica sad nemrem disati 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙

10. Lipanj 2018. 20:38

Joj Franova,  sretno! Pa kak sad i temperatura,  jebemu misa! Javi kaj je bilo.
    6xmama trudim se,  al jos nam je sve kaoticno,  znas kak to ide. 😁 ovaj puta nema onoga spavaj kad beba spava,  mislim mogla bi ja spavat,  al bi mi srce puklo da i ovom drugom cudu ne posvetim bar malo vremena. Pa onda kad mali cori,  koristim da se s ovim poigram malo. I tako.
    Al evo uspjela sam maloprije i 2 masine vrsa speglat,  sretna sam ko malo dijete!
    Ivy sretno ti! 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Majda23
    10. Lipanj 2018. 20:43

Divne buse, slikice robice i mora. Btw i ja imam onakvu plavu tetru na ovce kupljenu u pepcu 😊
    Mladamamica - prica kao iz horora ali bitno da sad drzis bebicu u rukama i odmaraj, zasluzila si 😘😘 
    Franova - hebemu, tebe kad nece onda stvarno nece, boljke i temp iššš iššš
    Mladenka - dobrodosla, blizu smo s terminima. Meni je 3.7. 😊 
    Pridruzujem se curama s prehladama, ne mogu piti caj po ovim vrucinama (osim ujutro ili navecer), a ni hladno 😢 i takoder imam pregled u utorak, zadnji kod moje gin. 

04.07. Matija 💜

6xmama
    10. Lipanj 2018. 20:48

Franova,moje skromno medicinarsko mišljenje je da su ti trebali dat antibiotik,či su ti radili inciziju i cim je nutra bilo gnoja...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mina04
    10. Lipanj 2018. 20:49

ivymicek

Marijaa29

Ivy, koje ti muz ima prijetnje 😁😄 ja kad sam svojem rekla da ce moci kad dođem do 37tt je rekel da si nebude dijete u glavu pikal 🤣🤣🤣
    Mina, lijepa robica 😁
    Barbara, i ja imam pregled u utorak 😁
    Pharma, lijepa buskica 😁😍

Danas mu više nedam ni blizu… Možda sutra ak me nekim čudom naruče na indukciju 😂.
    Mina 😍😍😍😍 oblekica je totalno će će a i tetrice su prejeftine i prekjut!
    Btw ova haljinica ti je totalno zgodna a i vas dvije u njoj 😍…
    Proud oba na maminoj glavi, a gle Maks mora da znaš da je tu a s A nemaš izbora. Super za kavicu i za druškanje sa susjedima.
    Idem sredit čučicu ili za rodilište ili za doktoricu. Treba biti uvijek lijep i sređen 😂.
    Ak bum mogla naravno. Nije više lako dić nogu na lavabo 😝.
    Tipkamo se kasnije 😘

Hvala draga na kompilmentima 😘😘
    Sretno sutra i jedva cekamo da nam javis! 
    Sinoc jeli lubenicu poslije rostilja, a ja bi je tako sada isto a nemas di kupit 😭😭 bem ti želje 😅

All of God’s grace in one tiny face 💟

baarbaraa29
    10. Lipanj 2018. 21:20

Znaci u uto.triple date!  Za sada!
    Proud znas da sam ja dezurni klaun ovdje  E a sta bi ti falilo da ti se muz nakacio na ledja! Pa bas bi bila fora onda! Velika maza se pozelila mame, a sad je i buraz u konkurenciji pa ne prepusta situaciju slucaju!
    Aj Franova jel biramo datum?
    A misa mu i temperaturu!! To bas u tom svemu nije dobro! A i sto 6xmama kaze trebali su ti odma dat antibiotik! Javi sta je bilo!!
    NellaM ISTINA!!! Sorry! A vidis da ja to cirkuski sve pisem pa mi se omaklo!! Evo ti sad dvije   za ispriku!
    6xmama joj i mene bas, bas zanima! Sad prvi puta nakon dugo vremena idem bas s nekim veseljem na pregled jer me skoro pa nije briga sta ce reci!! U smislu stanja tog C, naravno! A bebolino je, nadam se dobro kao i do sada!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

10. Lipanj 2018. 21:30

Neka i tebe Barbara u sigurnim vodama! Vidis koliko pozitiva znaci,  ako za nista drugo za psihicko zdravlje 😂😂😂😂😂.
    Izdrzat ces ti jos,  bez brige! Evo vidis ja uz sve borbe na kraju rodila na 40+4.
    Omg cure sutra je ponedjeljak,  znaci sutra mi mis ima vec tj dana! E sutra cu vam okaicit one week postpartum 😁,  naivkla ja keljit slike s trbuhom na puni tj,  mos ga jebat! 😂😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.