Hvala curke na dobrodoslici..trbuscic je bas sladak,koji je to tjedan?kakav caj pijes?ja sam trenutno na uvinom 😌 mali pritisce mjehur kao blesav pa me boli 🤔 ali jos malooo..ma strahovi ce uvijek postojati.nekako otpocetka nije krenulo kako treba,od samog starta..cijelu trudnocu sam provela u zivciranju..te nema ploda,odumrlo jajasce,te posteljica nisko..sve do 33.tjedna kad napokon znam da je sve uredu i da mogu odahnuti..a u pocetku mi se velicina ploda nije poklapala sa zadnjom menstruacijom,razlika bila oko 2 tjedna..sad na zadnjih par uzv,sve se izjednacilo..nadam se da se termin ipak nece produzit jos ta dva tjedna 😌
Mladenka ma kakav strah. Sve bu to ok. Buš vidla.
Pharma bušek raste a ti idalje fit. 😍😍😍😍. Skroz ste slatki.
Ja umorna i neću se više seksati jer me sve boli. Nikad više 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
😂😂😂😂 A sad bas nikad vise?! 😱😂😂😂
Neka, neka, mozda je malo poguralo 😃
Pharma bas sladak trbuh fit mamice 😍😍

De ne lazi 😂😂😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Opet morske fotkice 😍😍😍🤗
Mladamamica, drago mi je da te ne boli previse, samo da se cim prije oporavis...doma ce vam biti sigurno ljepse 😁
Maldenka, dobrodosla... pa ti si vec skoro u terminu, najgore je proslo. Sad do kraja uzivaj.
I kod nas je uzasno vruce, ja sam sad dosla doma, moram se malo leci jer ne mogu nit na lezaljki biti u istom polozaju stalno.

26.8. Ivan 💙💙
mladenka dobro nam dosla,pa to je ok tezina bebe za te tjedne i moj je tako bio☺
pharma slatka i ti i buso bas si fit 😍
ivy ma kome ti lazes sutra si vec opet aktivna 😂😂😂😂
mladamamica 😙😙 za tebe i slatkisa maloga...
ja popila kavu s mojom najdrazom legicom,kumom nakon cegs mi je obrijala noge i nalakirala nokte na nogama...ah divna je ☺

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Đe ste frajerice kokice!
Koj pito za mene? Niko? Nea veze eo me! 😁😂
NellaM eo bili i vratili se! Uh malo sam si umorna, ali i nebila od jutros u pokretu. Mislim da cu se sutra pokocit pa cu se ko onaj Limenko iz Carobnjaka iz Oza morat podmazivat samo ne znam s cim! 🤣 Al vrijedilo je!
Franova divno li ti je bilo nedjeljno jutro! Guska! Jesi ista bolje tokom dana??
Cokice sta ste nahopingirali? 🛍️😎
Mina04 isto pitanje! 😁
Nivami glupa ti je slika! Mislim ono..🙄 Hahah uuuuuzivaj! Prekrasno!
Yvone nemoj ti ko Pahuljica. S faksa u radjaonu!
Ivy nam najkvalitetnije provodi vikend! Hihi! Kad ides na pregled?
Mladenka velkom! 😎
Pharmamma vidi nje! Jel to neka slika iz 25.tj.? Loptice zgodna!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Đe ste frajerice kokice!
Koj pito za mene? Niko? Nea veze eo me! 😁😂
NellaM eo bili i vratili se! Uh malo sam si umorna, ali i nebila od jutros u pokretu. Mislim da cu se sutra pokocit pa cu se ko onaj Limenko iz Carobnjaka iz Oza morat podmazivat samo ne znam s cim! 🤣 Al vrijedilo je!
Franova divno li ti je bilo nedjeljno jutro! Guska! Jesi ista bolje tokom dana??
Cokice sta ste nahopingirali? 🛍️😎
Mina04 isto pitanje! 😁
Nivami glupa ti je slika! Mislim ono..🙄 Hahah uuuuuzivaj! Prekrasno!
Yvone nemoj ti ko Pahuljica. S faksa u radjaonu!
Ivy nam najkvalitetnije provodi vikend! Hihi! Kad ides na pregled?
Mladenka velkom! 😎
Pharmamma vidi nje! Jel to neka slika iz 25.tj.? Loptice zgodna!
Nismo pitali za tebe ali smo mislili na tebe 😘..
Sutra pregled iako mi se muž prijeti sa sexićem navečer pa da me odmah nakon odvede u rađaonu, očito mu se svidio datum 😂.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
barbara terminuso ma dobro mi je kad lezim i namjestim se nekako ali ni pomisliti sjesti ne smijem ...vjerujem da ce biti bolje 😊
kad ti imas pregled reko da vidim pratimo li se u korak ? 😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
mladenka dobro nam dosla,pa to je ok tezina bebe za te tjedne i moj je tako bio☺
pharma slatka i ti i buso bas si fit 😍
ivy ma kome ti lazes sutra si vec opet aktivna 😂😂😂😂
mladamamica 😙😙 za tebe i slatkisa maloga…
ja popila kavu s mojom najdrazom legicom,kumom nakon cegs mi je obrijala noge i nalakirala nokte na nogama…ah divna je ☺
Stvarno divna kuma ima da si odmah ljepša i koju godinu mlađa kad te netko tako uredi...
Franova nećwmo pretjerivati već.sutra 😂ipak sam u39 tt i nisam više mlada 😂

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji