Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2018. 14:59

Evo ja kasnije stavim s mora jednu 😁 sad nisam za slikanje, sva nikakva. A i danas je zapravo okruglih 30 tt 😁😁

• MalaPlava1209
    10. Lipanj 2018. 15:02

Pozdrav cure.nova sam na forumu 😝 termin 5.7.,prva trudnoca,deckic je u pitanju..jako me strah trudova i bolova..strah me je i prijevremenog poroda..ma valjda me svega strah 😌😌😌 nadam se da ce sto prije proci ovo sve jer mi je vec dosta,pogotovo radi vrucina..imala sam valjda sve moguce trudnicke tegobe,jucer se pojavile strije na trbuhu kao tocka na i...😄😄😄

natar
    10. Lipanj 2018. 15:15

Pozdrav Mladenka, dobro nam dosla 🤗
    Ako je termin 5.7. onda si vec skoro u finisu, usla u zadnji mjesec, jos koji dan i sluzbeno si u terminu (37tt). Prema tome, mislim da se slobodno mozes osloboditi straha od prijevremenog poroda..
    A ovi strahovi za bolove, trudove.. Sve se bojimo istoga pa te sve i razumijemo.. Ali sve se to podnese i sve je lakse kad stignu smotuljci u narucje 😍😍😍
    Ne znam kako vama zene danas moze biti lakse, meni je bas koma i tezak dan.. 😫😫😫

pharmamma
    10. Lipanj 2018. 15:29

Drage moje,pročitala sam ali nisam bas puno zapamtila 🙈 jedva sam se digla u 12,sad se vratili s ručka i opet jedva gledam..vani je vruće za popizditi tako da zavidim do neba na ovom morskom pogledu 😍 
    Mladamamica uzivaj u malom princu i nadam se da ubrzo idete doma..a bol će proći 
    Sunce znaci nisam jedina s grloboljom i šmrcanjem 😞
    Curke u finalu,drzim fige da smotuljci budu ubrzo u vašim rukama 😘😘
    Mladenka dobrodošla 😁
    Šaljem slikicu buše i idem piti čaj i ležat 😘

• MalaPlava1209
    10. Lipanj 2018. 15:31

Ja iskreno jedva cekam vidjeti svog malisana..u srijedu idem na zadnji pregled kod svog ginekologa,pa ce mi dati uputnicu za ctg i radjaonu..jedva cekam da vidim na sljedecem uzv koliko je napredovao..inace sam jako niska,a u trudnoci sam dobila 9kg zasad..mali je u 33.tjednu procijenjen na 2150gr..nadam se da ce jos dobiti na kilazi.vec se namjestio za porod,glavom prema dolje..a imala sam dva dana neke jace bolove dolje i u zdjelici,pa mislim da mi se tad spustao dolje..sve se nekako priblizilo kraju..trta 😝😊😊😊😊

6xmama
    10. Lipanj 2018. 15:57

Mladenka,dobrodošla i čestitke na dečku!Kakvi strah,pa ti slobodno i sad rodiš i sve bu ok sa bebom...
    Pharma,tvoj buško je mali i ispupčeni ....zgodna fit mama .
    Ajmo dalje,đe su slike 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• MalaPlava1209
    10. Lipanj 2018. 16:23

Hvala curke na dobrodoslici..trbuscic je bas sladak,koji je to tjedan?kakav caj pijes?ja sam trenutno na uvinom 😌 mali pritisce mjehur kao blesav pa me boli 🤔 ali jos malooo..ma strahovi ce uvijek postojati.nekako otpocetka nije krenulo kako treba,od samog starta..cijelu trudnocu sam provela u zivciranju..te nema ploda,odumrlo jajasce,te posteljica nisko..sve do 33.tjedna kad napokon znam da je sve uredu i da mogu odahnuti..a u pocetku mi se velicina ploda nije poklapala sa zadnjom menstruacijom,razlika bila oko 2 tjedna..sad na zadnjih par uzv,sve se izjednacilo..nadam se da se termin ipak nece produzit jos ta dva tjedna 😌

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 16:24

Mladenka ma kakav strah. Sve bu to ok. Buš vidla. 
    Pharma bušek raste a ti idalje fit. 😍😍😍😍. Skroz ste slatki.
    Ja umorna i neću se više seksati jer me sve boli. Nikad više 😂😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

natar
    10. Lipanj 2018. 16:46

ivymicek

😂😂😂😂 A sad bas nikad vise?! 😱😂😂😂
    Neka, neka, mozda je malo poguralo 😃
    Pharma bas sladak trbuh fit mamice 😍😍

Confused
    10. Lipanj 2018. 16:48

ivymicek

De ne lazi 😂😂😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.