Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Lipanj 2018. 11:22

Jutro žene moje drage 🙂 da se malo javim, mi se noćas oko 1 vratili iz Italije, još sam krepana. Al sretna jer smo obavili Ikeu i HM i ubila se od hrane da nisam mogla cijeli dan jest. A kad smo kod hrane, teleportirala bi se kod Bojane na srneći gulaš i njoke 😍😍😍
    Vi koje ste blizu kraja želim puno sreće i da bebice krenu pomalo van 😁
    Ostalima s raznim tegobama želim da vam sve što prije prođe i da uživate 😘😘
    A sad idem dalje pit kavicu i kasnije na more 😁😁😘😘

Mladamamica1911
    10. Lipanj 2018. 11:34

Hvala vam svima za ljepe zelje 😊 tek sam sad uspjela pohvatat sve 😊
    Sav me boli ali nista strasno to nije kako su me trudovi zadnjih 3 sata bolili ovo prakticki ni ne osjecjetim ...makli su mi kateter upravo i dobila sam cepic za ic na zahod da mi se nebi crijeva zapetljala i inekcije u trbuh si dajem za ugruške 😊 malo sam dobila tableta za zeljezo i to jer sam pogubila malo krvi ali nisra strasno ja mislim 5 dana sa cemo biti 😊

mina04
    10. Lipanj 2018. 12:02

NellaM

Jutro klokanice! 😊
    Jel bolje dan počeo danas? Vidim ima udaraca i živahnih bebica 😍 Ovaj moj malac koda pleše slow motion nešto, samo se vrpolji Al rijetko bas sora ☺️
    Kod nas noć standard, tri pipi, neću se žaliti 🙈
    Pharmamma bas mi zao za prehladu, da sto prije prođe 😘
    Marija kako je danas?
    Mina proći će sigurno Al vjerujem da ti je dosta već, tebe bas svega snašlo..Al evo idu dani i sve bliže si svojoj mrvici ❤️
    Bojanasuper za ctg 🤗
    Nasdvauživajte na rodendanku 🎉
    I vi confused, i neka vas s rođendana ravno u rodilište 🤞🏻🤗😘
    E i bas me ste me confuse s tim profilnima 😂
    Barbara jel idete danas? ☺️
    Dva taba, malo memoriram i ide to sada.. a valjda vas ne davim s dugim postovima 😆🙊

💜💜💜 ma sve bi ja ponovno pretrpila zbog svoje mrvice, koju jedva cekamo 🤗
    Ja isla sa sestrama na hrelic, u 9 sati je bilo imam osjecaj preko 30°C 😧 jedva sam cekala doci pod klimu doma. Zao mi je zbog prehlada koje vas muce, nadam se da nece dugo. Moj muzek vec 2 tjedna isto kise i smrce. 
    Franova drzim fige da cim prije prođe bol 😘
    Zelim svima lijepu i ugodnu nedjelju 😘😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

nivami
    10. Lipanj 2018. 12:46

Dan mame 
    Bojana super za ctg😘 
    Ivy i Confused koja ce prije 🤔
    Franova da sto prije prode🤞🤞🤞
    Za mladumamicu i sve ostale 😘😘😘
    Saljem vam morske pozdrave

mina04
    10. Lipanj 2018. 13:26

nivami

Dan mame
    Bojana super za ctg😘
    Ivy i Confused koja ce prije 🤔
    Franova da sto prije prode🤞🤞🤞
    Za mladumamicu i sve ostale 😘😘😘
    Saljem vam morske pozdrave

Nivami 😍😍😍😍😍 joj da mi je sad biti tam 😁

All of God’s grace in one tiny face 💟

Yvone
    10. Lipanj 2018. 13:41

Samo da se nakratko javim.Danas imam zadnje vađenje krvi za profile, sutra nosim na V.V. I idem na pregled bebinog srca na Srebrenjak. Ali nije to problem, nego moram stisnuti zube i učiti za kolokvij u utorak. Pa sam sva u tome. Vidim neke uživaju, prekrasna slika mora...ajme...i ja bi odmah!!! Neke boljke su jos tu, Franova i Pharma, nek sto prije prođe. Proud i Mladamamica drago mi je da ste dobro i da to sve ide svojim tokom! Ena nadam se da si i ti dobro i da se oporavljaš. Ostalima puse😘😘😘 sigurno sam nešto i zaboravila. Svima vam ugodna nedjelja i sto ljepše ju provedite!!!

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 13:55

Nivami uh i ja bih..  buć u more i u hlad. 
    Obavimo muž i ja seksić i sad me šorkaju kontrakcije, možda se kaj do sutra i otvorim..
    Ja si nekak mislim da ću noćas a muž misli sredinom tjedna 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 13:56

Yvone

Samo da se nakratko javim.Danas imam zadnje vađenje krvi za profile, sutra nosim na V.V. I idem na pregled bebinog srca na Srebrenjak. Ali nije to problem, nego moram stisnuti zube i učiti za kolokvij u utorak. Pa sam sva u tome. Vidim neke uživaju, prekrasna slika mora…ajme…i ja bi odmah!!! Neke boljke su jos tu, Franova i Pharma, nek sto prije prođe. Proud i Mladamamica drago mi je da ste dobro i da to sve ide svojim tokom! Ena nadam se da si i ti dobro i da se oporavljaš. Ostalima puse😘😘😘 sigurno sam nešto i zaboravila. Svima vam ugodna nedjelja i sto ljepše ju provedite!!!

Sretno s učenjem.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    10. Lipanj 2018. 14:11

Ženske, kakvo je to štrajkanje sa slikama za puni tjedan?!?! 😁

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 14:21

6xmama

Ženske, kakvo je to štrajkanje sa slikama za puni tjedan?!?! 😁

Bome 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.