Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    10. Lipanj 2018. 07:48

Dobro jutro klokanice 😊.
    Mi bolje spavali.
    Pharma žao mi što si se prehladila ali i ja sam tamo negdje u 34/35 tt navukla upalu sinusa. Češnjak i fiziološka u nos 😊 te lupocet prije spavanja.
    Franova nek ti izvade gazu i ne boli toliko.
    Mladamamica sad će mlijeko samo što nije. Samo neka on vuče prije će navuć.
    Nas dva i ja sam pila čaj za dojilje, nekad hipp nekad babylove ovisi kak mi se koji pio.
    Ma bit će to ok s malcima malo će možda biti ljubomorni (moja nina se rodila kad je luka imao 22 mj).. malo je bio dosadan i htio ji ke non stop pipkati ali i tući ali sumsada najbolji frendovi i ne mogu jedan bez drugog.
    Confused i moj divljao jučer i u četvrtak tak da sam mislila da će ili pokrenut trudove ili će mi probit vodenjak. Danas očekujem mirnije ali sutra opet divljanje.
    Bojana bravo za CTG i za druškanje. Neka neka tako treba. He he vidjet ćemo sutra što kaže teta dokica. U petak nam je termin. Hoćemo li prenjeti ili ne 😂.
    Eto to je to od mene za ujutro.
    Idem složiti doručak i piti kavicu.
    Ljubim 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 07:49

Confused posudujem ti profilnu ja uskoro moram mijenjati 😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Confused
    10. Lipanj 2018. 08:08

ivymicek

Confused posudujem ti profilnu ja uskoro moram mijenjati 😂

A bas ti hvala 😁 
    Ja sam sinoc jedva zaspala,jutros opet od rane zore budna,nemogu spavat.Danas tih slavnih 39,a moj najveci dosadasnji domet 39+1,pa cemo da vidimo 😂
    Popodne smo malom kumu na 1.rodendanu,zezala me kuma nekidan da bi mogla bas na njegov rockas rodit 😜 A ja je uvjeravala da nema mene na rockasu,da cu garant bit u rodilistu,ali moja Veronika je vec sad zajebala sefa i stanicu,tako da vise ne virujen u nikakva predvidanja 😁😜 E da i sveki i sestra su predvidile da cu najkasnije danas rodit.Blago meni sa mojim vidovnjakinjama 😂😂😂

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

ivymicek
    10. Lipanj 2018. 08:11

Eh lele kad bi to tak bilo 😂. Beba će kad ona odluči. Možda i preneseš iako ti to ne želim 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    10. Lipanj 2018. 08:26

Jutro cure..koja noc,svako malo na wc-e,deset puta valjda,udara,a kontrak.ne staju,mislila sam to je to,ovo necu izdržati,probit ce me..nadam se da ce vama danas biti bolje i bez boljki😊

• NellaM
    10. Lipanj 2018. 09:07

Jutro klokanice! 😊
    Jel bolje dan počeo danas? Vidim ima udaraca i živahnih bebica 😍 Ovaj moj malac koda pleše slow motion nešto, samo se vrpolji Al rijetko bas sora ☺️
    Kod nas noć standard, tri pipi, neću se žaliti 🙈
    Pharmamma bas mi zao za prehladu, da sto prije prođe 😘
    Marija kako je danas?
    Mina proći će sigurno Al vjerujem da ti je dosta već, tebe bas svega snašlo..Al evo idu dani i sve bliže si svojoj mrvici ❤️
    Bojana super za ctg 🤗
    Nasdva uživajte na rodendanku 🎉
    I vi confused, i neka vas s rođendana ravno u rodilište 🤞🏻🤗😘
    E i bas me ste me confuse s tim profilnima 😂
    Barbara jel idete danas? ☺️
    Dva taba, malo memoriram i ide to sada.. a valjda vas ne davim s dugim postovima 😆🙊

franovamamita
    10. Lipanj 2018. 09:10

stigla kuci doruckujem pa cu malo leci jer sam spavala svega 3 sata...doktorica ni pogledals ranu sestra je samo promrmljals da je ok rana i da ne curi,mene i dalje jednako boli mozds dok to ne pocne lijepo zarastati...nemam pojma...to sam si mogla sama i doma al bitmo da je u cekaopnici bio neki lik s virozom i povraca aaaaaa u pm nadam se da nisam pobrala virus jer sam pobjegla odma na drugi kraj hodnika 😂😂
    ugpdan dan bez boljki vam zelim 😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Rubia
    10. Lipanj 2018. 10:03

Jutrooo... 
    Evo jos jedna utjesna za vas u 39.t

Sunce25
    10. Lipanj 2018. 10:10

Dobro jutrooo cure , želim svima ugodnu i mirnu nedjelju  a nekima koje su vec na cilju ili prošle cilj da im danas bude sretan dan i da dođu njihova sunasca na ovaj svijet :) evo vec par dana mi curi nos i bolucka me grlo , nadam se da će proci . Nisam sigurna jel prehlada ili kakva alergija . Pijem kavu i gledam u čisto plavo nebo , nadam se da će tako i ostati da neće opet grmiti i pljuštati... puno pusa od mene 💋💋

21.08.💞🎀

Marijaa30
    10. Lipanj 2018. 11:11

Jutro cure :)
    danas je bolji dan, puuuno bolji dan... naspavala sam se pošteno, samo 2 put sam išla na wc. danas idem na proštenje, kod dečkovih roditelja, ležaljka me čeka....
    Bojana, super za ctg :)
    curke, snašle su vas sad neke tegobe, prehlade, al skoro pa ste gotove...brzo će proći :)
    svima želim lijepu nedjelju :)

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.