Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pharmamma
    09. Lipanj 2018. 23:35

Vidim da ste mi sve danas nekako loše volje,nadam se da će sutra biti bolje 😘 i sa sto manje bolova 🤞
    Proud super da se dobro snalazite ❤️
    Mi upravo došli s fešte,već jedva gledam..i još sam si navukla prehladu jer smo uz ono nevrijeme i vjetar prošlu noć spavali kraj otvorenih prozora 😭 naravno da je najbolje doba za grlobolju i curenje nosa kad je vani +30 😩😩 
    Laku noć vam želim i da se čim bolje naspavate 😘😘

Confused
    10. Lipanj 2018. 00:18

Jel moguce da beba ovako podivlja pred porod?Znaci ne mogu vam opisat sta je ovo trenutno,ona se rasteze na sve strane,a doli me tako upire da imam osjecaj da ce samo izletit van i svako 5 min.trcim na wc,nikad ovakav pritisak na mjehur mi nije bija...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    10. Lipanj 2018. 00:31

pharma ajoj bas te sad snaslo,drzim fige ds brzo prode...
    confused a tako joj doslo da te malo šeta,eto i moj je zivahan unazad sat vremena isla 3 puta na wc😀 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Confused
    10. Lipanj 2018. 00:36

franovamamita

pharma ajoj bas te sad snaslo,drzim fige ds brzo prode…
    confused a tako joj doslo da te malo šeta,eto i moj je zivahan unazad sat vremena isla 3 puta na wc😀

Ja sam zeno bila 4 ili 5 puta u pola sata.
    I boli me kako upire doli...uzas

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

franovamamita
    10. Lipanj 2018. 02:02

nesanica 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Mladamamica1911
    10. Lipanj 2018. 06:10

Jutro curke 😊
    Mina jao sto bi sjeo kolac 😍😍
    Franova zao mi je da ti je tako koma nadam se da ces uskoro bit bolje 😙
    I zapamtila sam neciji ananas 😍😍😍😍😍
    A kaj se cicanja tice i mi sesiric imamo i super nam ide samo navala mljeka jos nije dosla pa sisa cesto al dobro je 😊

6xmama
    10. Lipanj 2018. 06:54

Jutro, cure! 
    Mladamamica, kak si? Boli kaj manje rez? 
    Super, samo se vi mazite i cikite ❤️. 
    Confused, pravo je vrijeme za delozaciju ja mislim 😁. Eto te, punih 39!
    Franova, sretno danas s trticom, da ti ne guraju gazu vise nutra. 
    Sad odo prat zube i Utrice stavit. Vratim se kad se skupite. Ugodan dan svima!  

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bojana27
    10. Lipanj 2018. 07:32

Jutro , vidim svima jucer bio neki los dan ..ja sam ujutro morala na ctg , koji je bio besprjekoran ☺️ , u utorak opet ctg i kontrola :) ..pa smo isli kod vjencanih kumova muzic je nesto morao radit i bome se to otegnulo do pola 11 navecer ..tako da smo se kumica i ja bas lijepo podruzile , danas planiram oprat sve deke da se posuse i sredit i ostatak dana i sutra cijeli dan provest u krevetu 💪🏻💪🏻 Za rucak je srneci gulas i njoki a ja to necu njupat pa cu sebi nesto lagano pripremit 😆 i desert bi mi super dosao al nemam snage nista mutit i pripremat 😶

bojana27
    10. Lipanj 2018. 07:34

I Franova brz oporavak zelim :) 
    Mladamamica kada se ide u Slo doma nakon sc? 
    Ivy i confused sad cete i vi ovaj tjedan 😁😁

nasdva
    10. Lipanj 2018. 07:36

Proudmomy super za Maksa kaj nije ljubomoran.
    Pahuljice ja sam dojila na šeširići jer imam uvučene bradavice. Neobično i nezgodno bar nama bilo na kraju sam se isključivo izdvajala jer se on više umorio sisanjem i potrošio više energije nego je dobio.
    6xmama i ja imam dvogodišnjaka koji je u fazi da će mu sve mama pomoć i nitko drugi ne smije. Zadnjih tjedan dana me zove mamica. Prije 2 tjedna smo se riješili pelena jer je on veliki i sad nosi gaće, a pelene je ostavio za bebu.
    Confused i moja je jučer cijeli dan divlja, pa izazove Bh kontrakcije, a rez od carskog mislim da će mi se otvorit.
    Franova sretno na previjanju, nadam se da će to lijepo zarast do poroda.
    Ako sam nešto zaboravila sorry.
    Ja sam u fazi laktacije pila čaj za dojenje da se mi se količina mlijeka stabilizira i povrća. S obzirom na planirani carski i izdajanje. Navodno onaj od Velede iz Millera ima neku travu u sebi koji ostali nemaju.
    Ugodnu nedjelju vam želim. Mi danas na dječiji rođendan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.