Ja sam danas isto nekak 😶... Onak bzvz, evo se okupala i cekam da prodje dan 😔
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
vecer
i ja sam sva fuj..samo se zelim probuditi bez bolova...pas mater vise...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Curke, samo da pozdravim!
Franova bas mi je zao da te to tak boli. Drzi se!
Vidim svima vam tezak dan, meni je cak i ok, s obzirom na ovaj mali priljepak koji mi se cijeli dan ne skida sa cice.
Danas su nam bili malo moji starci. Veliki sin bio na rockasu. A i tata je malo prosetao malog sina, na 15 minuta.
Sto se tice sesirica za dojnje, nisam probala ni prosli put, necu ni sada, ja radije malo pretrpim nego da si komoliciram da moram jos i te pizdarije sterilizirat i e znam kaj.
Ivy, bila sam slobodna pa sam ti poslala mail.
Vidim da se i dalje sve duplici, nitko se nije odduplao!
Ajmo ekipa, pa da otvaramo novu temu!
Ljubim vas sve 😘😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Proud, bas mi je drago da uzivate svi skupa ❤️..
Kak Maks reagira sad doma na malca? 😘 malom ciconji 😊.
Ena, kak ste vi?
Ajme ovdje pljusnula neka kiša pa malo osvježilo.. fala klincu bar to..
Proud bas mi drago da se vi tako dobro držite, od svih nas ti sa malim sisavcem najbolje raspoložena, a nije ni čudo doduše 😍
Franova od srca ti želim buđenje sa osmijehom i bez bolova 🤞🏻❤️
Pahuljice šta si odlučila isprobat? Proći će to sve, samo hrabro i strpljivo 😘❤️
Lijepo spavajte cure, od nas pusa 😘😴
6xmama, Maks je super, mozda malo naporan cak 😂😂😂😂😂 od silne srece, brige i svega malo prejeruje, stalno bi ga dirao, piokao, budio i tak. 😂😂😂😂😂 Ali jako ga voli. 😍
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Samo da vam pozelim laku noc..
Mi se sad vratili od sogora, zvao nas na rostilj. Ja naumila pravit roladu i napravila sam samo sam 3 puta radila pauze i isla se ispruzit jer sam mislila da cu se onesvijestiti. Tlak mi padne skroz uzas! Jos ova sparina..tak mi je i jucer bilo, mislila sam da je gotovo padam u nesvjest. Imate vi kakvih ideja za tu malaksalost? Mene vec izluduje..danas sam se rasplakala, muci me nemoci i mucnine nikako da stanu 😖😖 valjda jednom hoce 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
Franova hebem mu vipe i ti bolovi... Sutra ideš na previjanje? Daj im reci da te rastura, iako bi možda bilo lakše da se i s majstorima i nabavkama ne moraš bavit al zdurat ćeš.
Mina woow sada bih ja roladu jako ti je super. Meni je isto znala doći malaksalost, odmarala sam i ležala i pila puno tekućine i naravno nadoknadila soli i šećera iz organizma. Meni zadnjih tjedana bude slabo od hodanja na suncu. Drž se i odmaraj.
Pahuljice ja nisam znala dojiti na šeširiće, skroz neprirodno. Što se tiče bolnih cicki probaj ove komprese jer su navodno dobre. Znam da ti je svaki podoj bolan ali proći će samo da bradavice očvrsnu. Nisi zbog tog loša ili da nešto krivo radiš nego cicke nisu navikle. Purelan i luftanje na zraku pomaže. Drž se i uz tebe smo😘
Proud baš si me razveselila 😘😍😍😍😍.
Ena 😘😘😘🙈😘
6xmama i curkice šaljem puno pusa.
Idem spavati jer sam strgana ❤️.
Noćica 😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
e pa cure ne moramo otvsrsti novu temu ne pa to su kjetne bebe,samo nastavimo tipkati ☺
i da hvals vam 😙😙
proud lijepo da stariji aktivno sudjeluje al bas me zanima koliko ih to drzi kontam i moj ce tako pa nakon nekog vremena bjezati hahahahahaah
mina oduvijek imam problema s niskim tlakom 10 min stojim i gotovo nije mi dobro...redove oduvijek izbjegavam...a pomoc je puno tekucine slanija hrana..u tom trenu kad me uhvsti znam na vrh zlicice pojesti soli i zaliti s casom vode ili kole
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
6xmama, Maks je super, mozda malo naporan cak 😂😂😂😂😂 od silne srece, brige i svega malo prejeruje, stalno bi ga dirao, piokao, budio i tak. 😂😂😂😂😂 Ali jako ga voli. 😍
Aj bitno da nije ljubomoran, bar zasad 😁... Kaj cu ja s ovim svojim od 2,5 god-njemu nis ne bu jadno a premali da ga ukljucis u nekaj oko bebe 😳
Sortiraj odgovore
Najstariji