jesu vama pričali priče da curke dođu ranije, a dečki nakon termina?
O yes,u mom slucaju tocno...zasad 😂
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Confused, beba je šef 😁😁 jos malo pa gotovo 😁
Ja se tjesim, jos 7 tjedana mirovanja i onda idem kam hocu... on sam nek lijepo raste ko i do sad pa nebi smjelo biti problema. U utorak pregled, jedva cekam da ga vidim i cujem stanje 😁
26.8. Ivan 💙💙
Ja sam svoju kcer prenijela 12 dana i na kraju zavrsila na hitnom carskom zbog abrupcije placente. Nakon nje sam rodila 4 decka i svi su se ranije rodili(jedan cak i 25 dana prije termina), tak da kod mene obrnuto 😂. Sad je opet curka, al s obzirom na moju povijest vise mi ne daju prenijet da bas i ima ona tu namjeru
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo curke oprostite al nisam jucer bila u stanju..
Dakle nakon 11 sati trudova pod dripom koji su bili nemoram vam ni rec kakvi(s tim da sam dobila epiduralnu koja je upalila djelomicno,dakle nemogu rec ni da nije pomogla jer nesto je al daleko od toga da nije boljelo) smo stigli na 7cm i to je bilo to zadnja 2 sata su trudovi bili svakih minutu i bili su jaki tolko da sam se malo i gubila od njih ali nismo napredovali s otvaranjem i spustanjem u zdjelicu i u jednom trenu mi je predlozeno da posto je uredan ctg nastavimo cekat jos neko vrijeme i nadat se ili da odem na carski ..u tom trenu me uhvatils veliks panika i nervoza al sam nakom jos nekih 10 trudova pristala jer sam mislila da cu umrijet 😂 sestra i doktor koji su bili pored mene su bili super razumljivi s tin da sam plakala i vikala ..i tako su me uspavali opcom anestezijom i u 17 55 napokon stize moj princ tezak 3950gr i 52cm dug ..ja sam se probudila tj oni su me budili i rekli mi da je s Noom sve super i da je bio kod tate i mojih staraca koji su cekali i da ce me za par minuta kad mi izvade kateter od epiduralne i kad se razbudim posteno odvest na odjel i donjet ga …tako je i bilo misic mi je stigao oko pola 9 i spavao je samnom cjelu noc bio je jako dobar cicao je 3 puta vec ko mala piranja je kad se dohvati 😁 ne place uopce osim kad cuje cimera u sobi da urlice onda solidarno place i on 😁😁
Mene rez boli necu lagat i necu vam rec da se sve to odma zaboravi jer cu to sanjat jos neko vrijeme ali vrijedno je sad kad je samnom i jos 100 puta bi prosla kroz sve to…al najvise me smeta kateter koji mora ostat do sutra ujutro 😱
Mladamamice čestitke od 💜 kako je lijepo slušati da rastemo polako hehe 😁😎
💕💕💜💜👶😍
Sasvim logično da ti je dosta, treća trudnoća, umorna i fizički i psihički, već danima nešto kreće Al ne kreće i još si prve dvije rodila prije termina 😬 Al kako god okreneš još malo pa je treća sreća u rukama, ja ti držim fige da bude brzo i sto manje bolno, i nek misica sretno stigne 😘❤️
Sasvim logično da ti je dosta, treća trudnoća, umorna i fizički i psihički, već danima nešto kreće Al ne kreće i još si prve dvije rodila prije termina 😬 Al kako god okreneš još malo pa je treća sreća u rukama, ja ti držim fige da bude brzo i sto manje bolno, i nek misica sretno stigne 😘❤️
Hvala ti od ❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Hvala ti od ❤
❤️❤️😘😘😘
Cure jel netko koristio sesirice za dojenje? Sad gledam to i one neke mam komprese, ne znam kaj bi uzela, umirem od boli kad mali cica😥 uspjeli smo cicat i imam mlijeka al meni oci iskacu
💙 A.L.
Ja sam koristila, dobra stvar i olakša dosta tj ublaži tebi bol.. Al mi je babica tad rekla da ih pokušam izbjeći da se beba ne navikne..
Sortiraj odgovore
Najstariji