Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    09. Lipanj 2018. 14:46

Probaj... Meni je to bilo jos gore prek tog sesirica. Mozda koja ima bolja iskustva... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    09. Lipanj 2018. 15:01

Ena dečkić je predivan, vidim da uživa doma i jako mu je lijepo. 

Mladamamica čestitam na dečkiću, bitno da je on dobro, žao mi je što si se toliko napatila , želim ti brzi oporavak i nadam se da ćeš imati pomoć kad dođete doma. 

baarbaraa29
    09. Lipanj 2018. 15:10

Ej Cokice bude update danas vec ak hocete 🤓
    Upisujem ja stalno promjene samo ne stavljam nakon svake. 
    Noemi, ami25 🤗😘
    Ami25 ma ne gnjavite me, ja to s gustom upisujem iako kad mi dodjemo na red bit ce bolje mozda da nekom sibnem tablicu (ili bi ju sam pravio) ko je pred kraj popisa ili i ne mora bit pa ju opet kasnije prosljedi jer ko zna koliko cu uspjet pratit nove princeve i princezice 😊 barem u pocetku.
    Franova aj super onda, bar nesto😉 A jadna ti jos s tim i hodat okolo moras 😕

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

mina04
    09. Lipanj 2018. 15:17

Pahuljica

Cure jel netko koristio sesirice za dojenje? Sad gledam to i one neke mam komprese, ne znam kaj bi uzela, umirem od boli kad mali cica😥 uspjeli smo cicat i imam mlijeka al meni oci iskacu

Ja sam cula da su te komprese odlicne..sestrinu prijateljicu su spasile..probaj ih, ne mogu odmoci.

All of God’s grace in one tiny face 💟

mamica1985
    09. Lipanj 2018. 15:36

Mladamamice - ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, zao mi je sto si se tako napatila, nema toga kaj mame lavice nisu sposobne za odraditi! 😗😗😗
    Franova - drzim fige da boljke prodju sto prije! 😗
    Confused - drzim fige da porod krene sto prije i da se uskoro mazis sa svojom bebicom, vjerujem da ti je vec dosta. 😗
    Pahuljice - ja sam koristila samo za lijevu bradavicu i super mi je bilo, ali samo tjedan - dva dok se beba nije naucila sama vuci kak treba. 👍
    Ja sam si tako teska ovih dana, samo bi jela i spavala 😏

pharmamma
    09. Lipanj 2018. 15:45

Pahuljice i moju seku su multi mam komprese spasile,ona je bas ragade imala
    Drugo nisam popamtila jer sam danas od jutra 100 na sat..svašta nešto obavljala,onda mi još seka dovela nećaka na čuvanje jer frajer nije htio ostati s bakom,a za sat vremena moramo na krštenje 🙈 još mi je tlak izgleda nizak i skroz sam si smušena..odoh se spremiti brzo 😘😘😘

Marijaa30
    09. Lipanj 2018. 15:46

Ja sam danas neka nervozna.... sama sam, hodam skroz na wc, dosadno mi je... 
    Nadam se da ce me brzo proci 🤔🤔🤔

26.8. Ivan 💙💙

• NellaM
    09. Lipanj 2018. 17:14

Marija danas je dan tako težak, uopće se ne čudim da je i kod tebe nervoza.. možda jedan sladoled, mene često oraspoloži 😄 I nadam se sa će brzo proc nervozica 🤞🏻❤️

Confused
    09. Lipanj 2018. 17:21

Izgleda da nam je svima tezak dan danas...Sparina,ne moze se disat.Jedino pod tusem osjetim olaksanje,najrade bi cili dan provela pod mlazom hladne vode.Od klime sam se cak malo i prehladila,ali bas nam je neizdrzljivo bez nje...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• NellaM
    09. Lipanj 2018. 17:28

Joj klima mi nužno zlo bas jer se nerijetko od nje prehladim, u autu nakon 5 min boli grlo.. razmišljamo već neko vrijeme stavit ju ili ne bas iz tih razloga a opet ne znam poludit ćemo sad bez nje 🤷🏻‍♀️
    A sparina ubija danas majkemi za poludit 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.