Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Confused
    08. Lipanj 2018. 16:13

Mladamamice nadam se da si do sad rodila,javi nam se 😉
    Ja sam se nadala da cu danas proc bez bolova,jer obicno pocnu vec ranom zorom,ali evo pocelo me sad bolit,ko menstrualni bolovi,a sad kad sam legla evo i donji dio leda 🙄 Ja bi najrade nekako prespavala i da me netko probudi i kaze e danas ces rodit,today is the day,jer ovo vec granici sa zdravim razumom 😜😥

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

mandarina
    08. Lipanj 2018. 16:22

Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
    Proudomy jel ta bio gaia pomogne, bar malo?
    I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu? 
    Pozdravljam vas sve 

6xmama
    08. Lipanj 2018. 16:33

Confused,ta mala zbilja zeza ...moj ovaj  drugi je isto tak-imala sam trudove majke ti tjedan dana prije onih za ozbač...izludilo me to dete.
    Mladamamica,nadam se da dobro napredujete ili da se već u najboljem slučaju mazite .
    Mene pere žgaravica cijelo popodne .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mateya1993
    08. Lipanj 2018. 16:34

mandarina

Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
    I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
    Pozdravljam vas sve

To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    08. Lipanj 2018. 16:35

mandarina

Pozdravljam vas sve

Evo ja sam ti 5x rodila i nijedno nisam nosila taj steznik...mislim da to moras jedinokad iaš onu dijastazu nakon poroda.Ja krenem vježbat i stisne se to nazad...a višak kože ne može ni sa steznikom otić

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mandarina
    08. Lipanj 2018. 16:41

mateya1993

mandarina

Pozdravljam vas sve

To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.

E vidjela ih i ja u Bubamari, one na čičak isto nisam sigurna za veličinu,
    ali neznam što je bolje onaj steznik kao gaćice ili ovaj kao pojas? i nakon koliko se to dana/tjedana nakon poroda smije koristiti ?
    ima li tko da je to koristio?

Rubia
    08. Lipanj 2018. 16:50

6xmama, da imala eserijihu u 14tj zajedno sa hematomom, rijesila sam je se kroz dva mjeseca sa nystatin vaginaletama i tonama i tonama caja od brusnice... i evo hvala joj ne vraca se 😁😊😇
    Chicco pojas sa cickom sam i ja kupila i savjetovali su me da uzmem velicinu koju sam nosila prije trudnoce, tako da sam ja hrabro kupila S... bar je bio od pomoci par cura koje znam 🤗

08. Lipanj 2018. 16:52

Gacice steznik tek nakon sto prodju lohije.
    Ja sam koristila taj na cicak prvi put,  pa cu i sada,  s tim da nisam ja to bas pobozno nosila nego kad bi se sjetila. I nosi se samo dok hodas i stojis,  dok lezis i sjedis,  ne.
    Bio gaia je probiotik,  moze samo pomoc,  odmoc ne moze,  al evo recimo sad je bio poceo urlikat nakon podoja,  dala mu espumisan i samo se ugasio. Ne znam jel slucajno,  tak da cemo jos vidjet.
    Mladamamica mi se javila oko 3,  bila je na 7cm,  drzite fige da se sad vec maze!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

mamica1985
    08. Lipanj 2018. 17:02

Jeej za Mladumamicu, nadam se da se maze!!! 😉
    Proudy - znaci, dajes i BioGaia i Espumisan? Onda se i ja opskrbljujem s time jer mi je prva curka urlikala od grceva svaki dan 19h-22h do 3.mj.zivota

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 17:18

mandarina

Pozdravljam vas sve

Jooj ja sam ti to dobila na tečaju i od patronažne. Ali na mojem piše hipp pa možda da njima pišeš. Ali vjerujem da ima u ljekarni, treba pitati 😊.
    Joooj super za mladumamicu..  sada bi se već mogla maziti sa malim smotuljkom.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI