Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
Proudomy jel ta bio gaia pomogne, bar malo?
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve
Evo ja sam ti 5x rodila i nijedno nisam nosila taj steznik...mislim da to moras jedinokad iaš onu dijastazu nakon poroda.Ja krenem vježbat i stisne se to nazad...a višak kože ne može ni sa steznikom otić
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve
To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.
E vidjela ih i ja u Bubamari, one na čičak isto nisam sigurna za veličinu,
ali neznam što je bolje onaj steznik kao gaćice ili ovaj kao pojas? i nakon koliko se to dana/tjedana nakon poroda smije koristiti ?
ima li tko da je to koristio?
6xmama, da imala eserijihu u 14tj zajedno sa hematomom, rijesila sam je se kroz dva mjeseca sa nystatin vaginaletama i tonama i tonama caja od brusnice... i evo hvala joj ne vraca se 😁😊😇
Chicco pojas sa cickom sam i ja kupila i savjetovali su me da uzmem velicinu koju sam nosila prije trudnoce, tako da sam ja hrabro kupila S... bar je bio od pomoci par cura koje znam 🤗
Gacice steznik tek nakon sto prodju lohije.
Ja sam koristila taj na cicak prvi put, pa cu i sada, s tim da nisam ja to bas pobozno nosila nego kad bi se sjetila. I nosi se samo dok hodas i stojis, dok lezis i sjedis, ne.
Bio gaia je probiotik, moze samo pomoc, odmoc ne moze, al evo recimo sad je bio poceo urlikat nakon podoja, dala mu espumisan i samo se ugasio. Ne znam jel slucajno, tak da cemo jos vidjet.
Mladamamica mi se javila oko 3, bila je na 7cm, drzite fige da se sad vec maze!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeej za Mladumamicu, nadam se da se maze!!! 😉
Proudy - znaci, dajes i BioGaia i Espumisan? Onda se i ja opskrbljujem s time jer mi je prva curka urlikala od grceva svaki dan 19h-22h do 3.mj.zivota
Pozdravljam vas sve
Jooj ja sam ti to dobila na tečaju i od patronažne. Ali na mojem piše hipp pa možda da njima pišeš. Ali vjerujem da ima u ljekarni, treba pitati 😊.
Joooj super za mladumamicu.. sada bi se već mogla maziti sa malim smotuljkom.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamica ima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo
💙 A.L.
Pozdrav, čitam vas od početka, ali sam se nećkala pisat.
Druga trudnoća sad sam 36+2, imam dvogodišnjaka doma. Ovaj put je navodno cura. Prvi porod bio carski beba na zadak, sad bi trebao bit prirodni porod.
Čitam prekjučer ste pisale o posjetima u rodilištu. Ja sam prije 2 god rodila na Sv. Duhu posjete su bile u sobi jedan posjetilac po krevetu djecu ne broje. Išla sam doma 3 dan bez obzira na carski.
Danas je netko pitao za koštice. Ja imam mali termofor punjen košticama trešnje koji se grije u mikrovalci i kupila u Mulleru odlično mi je to.
Sorry na dugom postu 😉
Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamicaima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo
Pahuljice - uzivajte doma 😚
Ne znam kak je kod vas, al kod mene je upravo pala tuca 😳
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji