Mladamamice nadam se da si do sad rodila,javi nam se 😉
Ja sam se nadala da cu danas proc bez bolova,jer obicno pocnu vec ranom zorom,ali evo pocelo me sad bolit,ko menstrualni bolovi,a sad kad sam legla evo i donji dio leda 🙄 Ja bi najrade nekako prespavala i da me netko probudi i kaze e danas ces rodit,today is the day,jer ovo vec granici sa zdravim razumom 😜😥
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
Proudomy jel ta bio gaia pomogne, bar malo?
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve

Confused,ta mala zbilja zeza ...moj ovaj drugi je isto tak-imala sam trudove majke ti tjedan dana prije onih za ozbač...izludilo me to dete.
Mladamamica,nadam se da dobro napredujete ili da se već u najboljem slučaju mazite .
Mene pere žgaravica cijelo popodne .

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve
To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Pozdravljam vas sve
Evo ja sam ti 5x rodila i nijedno nisam nosila taj steznik...mislim da to moras jedinokad iaš onu dijastazu nakon poroda.Ja krenem vježbat i stisne se to nazad...a višak kože ne može ni sa steznikom otić

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Pozdravljam vas sve
To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.
E vidjela ih i ja u Bubamari, one na čičak isto nisam sigurna za veličinu,
ali neznam što je bolje onaj steznik kao gaćice ili ovaj kao pojas? i nakon koliko se to dana/tjedana nakon poroda smije koristiti ?
ima li tko da je to koristio?

6xmama, da imala eserijihu u 14tj zajedno sa hematomom, rijesila sam je se kroz dva mjeseca sa nystatin vaginaletama i tonama i tonama caja od brusnice... i evo hvala joj ne vraca se 😁😊😇
Chicco pojas sa cickom sam i ja kupila i savjetovali su me da uzmem velicinu koju sam nosila prije trudnoce, tako da sam ja hrabro kupila S... bar je bio od pomoci par cura koje znam 🤗

Gacice steznik tek nakon sto prodju lohije.
Ja sam koristila taj na cicak prvi put, pa cu i sada, s tim da nisam ja to bas pobozno nosila nego kad bi se sjetila. I nosi se samo dok hodas i stojis, dok lezis i sjedis, ne.
Bio gaia je probiotik, moze samo pomoc, odmoc ne moze, al evo recimo sad je bio poceo urlikat nakon podoja, dala mu espumisan i samo se ugasio. Ne znam jel slucajno, tak da cemo jos vidjet.
Mladamamica mi se javila oko 3, bila je na 7cm, drzite fige da se sad vec maze!

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Jeej za Mladumamicu, nadam se da se maze!!! 😉
Proudy - znaci, dajes i BioGaia i Espumisan? Onda se i ja opskrbljujem s time jer mi je prva curka urlikala od grceva svaki dan 19h-22h do 3.mj.zivota

Pozdravljam vas sve
Jooj ja sam ti to dobila na tečaju i od patronažne. Ali na mojem piše hipp pa možda da njima pišeš. Ali vjerujem da ima u ljekarni, treba pitati 😊.
Joooj super za mladumamicu.. sada bi se već mogla maziti sa malim smotuljkom.

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji