Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamica1985
    08. Lipanj 2018. 20:46

mandrina

Mia789

mandrina

cure kod maksića, morat ćemo na kavu. Znak prepoznavanja, trbušina i otečene noge

Da, da😂😂😂 prepoznat cemo se na kilometar sa svojim lopticama😁

dokotrljat ćemo se na kavu

Mislim da ce Mia s kolicima, a Mandrina i ja s trbusim 😂😂😂

PhotoArtGirl
    08. Lipanj 2018. 20:46

Rubia

Danas puno divnih trbuscica i zgodnih trudnica 😍😍
    PhotoArtGirl dobro dosla, cestitke na drugom deckicu… 😍
    Ena nadam se da izlazite, a cicke ce proci ❤️
    Bojana super za carski ❤️

Stigao i moj nalaz brisa, sve uredno, sad mi je jos lakse da je i to ok, jer smo se na pocetku mucili sa eserihijom pa me bio strah da se bestija ne vrati 🤪

Hvala 

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 20:50

Nas dva dobro došla!
    Kod mene nije panika, možda bude kada krene. Nemam pojma kad ne znam kaj me čeka kad saznam onda budem ili nebudem paničarila.
    Danas mi je iskočio hemeroid s čim da si pomognem??? Valjda neće smetati na porodu 😱.
    Bojana ajme koja tuča 😱😱 katastrofa.
    Jedva čekam da se mladamamica javi.
    Barbara i meni je čudno da smo već.došle na red i da imamo bebice kojima se divimo 😍. Kmeeeee
    Znam da je danas (ili jučer 🤔) netko javio (možda čak i par trudničica) da im je bris za streptokok negativan pa sam happy zbog vas... Nemojte se ljutiti kaj nisam zapamtila..
    Valjda ću s mužićem gledati seriju pa u krpe.
    Ako što krene javim no za sad nema naznaka.
    Ljubim 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

PhotoArtGirl
    08. Lipanj 2018. 20:50

Ne znam kak to ide ovdje, al evo kako je to sve proteklo 
    Prva trudnoca bila 27.07.2014. (termin bio 02.08.)
    Sluzni čep ispao u 8 ujutro, vodenjak puknuo u 14:30, u 17:05 rodila 

10.09.2016. imala kiretažu - blighted ovium. Plod se nije razvio 

Al sad opet čekamo zdravu bebicu 

Mya
    08. Lipanj 2018. 20:58

ivymicek

Nas dva dobro došla!
    Kod mene nije panika, možda bude kada krene. Nemam pojma kad ne znam kaj me čeka kad saznam onda budem ili nebudem paničarila.
    Danas mi je iskočio hemeroid s čim da si pomognem??? Valjda neće smetati na porodu 😱.
    Barbara i meni je čudno da smo već.došle na red i da imamo bebice kojima se divimo 😍. Kmeeeee
    Znam da je danas (ili jučer 🤔) netko javio (možda čak i par trudničica) da im je bris za streptokok negativan pa sam happy zbog vas… Nemojte se ljutiti kaj nisam zapamtila..
    Ljubim 😘😘😘

I meni je..jucer bas na pregledu gledala,od heferola za željezo i pritiska bebe😩mazem,ali uzalud

• Mia789
    08. Lipanj 2018. 21:44

ivymicek

Nas dva dobro došla!
    Znam da je danas (ili jučer 🤔) netko javio (možda čak i par trudničica) da im je bris za streptokok negativan pa sam happy zbog vas… Nemojte se ljutiti kaj nisam zapamtila..
    Ljubim 😘😘😘

Meni je hemopropin pomogao, istina trajalo je oko tjedan dana, ali na kraju sam ga se rijesila

08. Lipanj 2018. 21:48

Čitala jesam, al zapamtila pol toga nisam 
    Ena Mihael je predivan 😍💙💙 sad lijepo uživajte doma.
    Pahuljica isto tako, sad samo uživanje i upoznavanje s novim bićem 😁😘
    Ja sam krepana, tonu robe popeglala i pospremila  I onda se nagradila tiramisuom i ledenim sokom i sad sam u ležećem položaju, umirem. Kod mene je maloprije taaako grmilo, sijevalo, pljusak. Sad je baš lijepo ugodno.
    I čekamo Mladamamica1911 da se javi sa svojom srećicom 💙💙

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 21:59

Znači nisam jedina s hemeroidima 😱.
    Probati ću hemopropin. Ali da stalno mi je pritisak dolhe 🤔. Sutra kupim pa mažem i onda možda smanji ili nestane.
    Ma užas koliko tih nevremena ima... Loše utječemo na planet.
    Nadam se da je sve ok s Mladamamica i da odmaraju i maze se.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Yvone
    08. Lipanj 2018. 22:15

Ivy, muke s hemeroidima imam sigurno 2 mj. Kako je netko rekao hemopropin. Moze i svinjska mast, neven krema, kantarion ulje ili maslinovo... bitno je mazati. Stalno stalno. Meni se nije povukao a dok kaze da niti nemoze zbog prevelikog pritiska, ali nije upaljen i ne boli. Laku noc vam svima 😘😘😘

Confused
    08. Lipanj 2018. 22:29

Mene sad vec pomalo brine sta nam se Mladamamica ne javlja,davno je bilo 15 h kad je Proudy javila da su se cule...

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.