ena super da idete kuci 😙😙
PAG dobro nam dosla 😙😙
razmisljam kako bih mogla natopiti noge pa ih fino srediti i nalakirsti nokte a nemam pojma hocu li moci to izvesti haahahahahahaaahah

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
PhotoArtGirl dobrodosla... slobodno das malo vise informacija 😁
Bojana, super za dogovor 😁 mozes odahnuti!
Proud, bude se smirilo malcu s vremenom, al naravno, zao nam je sto im ne mozemo pomoci skroz. Susjeda mi je rekla da decki imaju vece probleme s grcevima, sad je li to istina 🤔
Mateya, ja sam si kupila dvije ljetne jos u H&M-u za 300 kn. Ok su, al nisam skuzila da imaju sa strane prorez, a celulita imam za poklanjanje. Nikad nisam tolko imala, al kad sad samo lezim i jedem 😐

26.8. Ivan 💙💙
PhotoArtGirl dobrodosla… slobodno das malo vise informacija 😁
Bojana, super za dogovor 😁 mozes odahnuti!
Proud, bude se smirilo malcu s vremenom, al naravno, zao nam je sto im ne mozemo pomoci skroz. Susjeda mi je rekla da decki imaju vece probleme s grcevima, sad je li to istina 🤔
Mateya, ja sam si kupila dvije ljetne jos u H&M-u za 300 kn. Ok su, al nisam skuzila da imaju sa strane prorez, a celulita imam za poklanjanje. Nikad nisam tolko imala, al kad sad samo lezim i jedem 😐
Ma imam i ja celulita sad više nego inače, ali se ne zamaram uopće. Kome smeta nek me ne gleda Prevruče je da sam u dugim hlačama haha.
Bude se to istopilo nakon poroda

💖 Nikol -12.08.2018💖
Pregledala sam slikice, sve redom top modeli :)
PAG dobro nam došla :)
Franova i Barbara čestitke na ulazu u zadnji mjesec . Nadam se da ćete uskoro i vi držati svoje ljubavi u naručju ...
Evo ja skuhala ručak i pojela(to je bitno) Hihi , sklonila veš i bas gledam kako moram ormar presložiti jer je stvarno vec u kaosu , usisati i pobrisat pod .a kasnije se prati naravno utakmica . 😂🤭

21.08.💞🎀
Imali su super pamučne duge haljinice u lidlu za 59kn. Kad sam ja došla jučer bili još veliki brojevi samo. Ali baš to neda mi se bacat više novaca za nekaj kaj cu nosit jos 1 mjesec.. poslije se namjeravam vratiti u svoj konfekcijski broj 😁

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pa i ja hodam skroz u kratkom, briga me, nek gledaju. Vidi se da sam trudna, kitić 🐳🐳🐳
A isto tak, planiram natrag do 60 kg jer se udajem druge godine u 5.mjesecu 😁 no, ali i zbog sebe i tone garderobe u koju ne stanem 🤤🤤

26.8. Ivan 💙💙
PhotoArtGirl, dobro nam dosla🤗...
Ena, super kaj idete domeka, doma je sve lakse 😊... Sad uzivajte u novom clanu! Sjecam se kad sam ja prvi put rodila i dosle mi doma, par dana mi je bilo tak cudno... Onak, bila sam navikla da smo muz i ja sami i bas mi je bio cudan osjecaj.
Eto, opet sam sve zaboravila...
Rubia, ti si imala eserihiju? Evo je ja imam sad na cervixu, do sad je bila 2 mj u urinu 😠. Kaj si ju od prve rijesila?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma vrijednice moje tipkacice!! 😊 Hvala na pohvalama i sviiiima 😘 ali i mi smo na cca. +13kg!
Bas me zanima koliki je on sada! Na sljedecem pregledu ce bit malo manje od mjesec dana od zadnje procjene, a tad je bio skoro 2200!!
I terminuso moja ozbilja, a lijepa 😍 strija nemam, bar ne jos, al zato celulita od dupeta do peta valjda! 😝
Ivy ne moram ja 2x spremat, neda mi se toliko ga cekat 🙈
A ti si znaci veceras gotova sa spremanjem i taman odmoris nocas i put pod noge i bolnica 😊
Ena 🤗😚
PhotoArtGirl dobro dosla! Sad se fino ustani i jasno i glasno svima pokoju o sebi 😊
E sad cu ja ko baba iz bolesti vezano za grcice.. Sta je sa cajem od kima? On je isto za to, ne?

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
PAG dobrodošla!
Ena super da idete kući. Ja sam išla po haljinice ali ih više nema.
Dobro barbara onda još 10 dana dobiješ pa kad Sebastian osluči ti spremna. Ja još podove moram oprati i pregledati torbu jer više ne znam kaj imam unutra. Eto u pon (ako izdržim) imam pregled pa ćemo vidjeti kaj teta doktorica veli.
Ljubim idem kuhat pire klinci gladni

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma vrijednice moje tipkacice!! 😊 Hvala na pohvalama i sviiiima 😘 ali i mi smo na cca. +13kg!
Bas me zanima koliki je on sada! Na sljedecem pregledu ce bit malo manje od mjesec dana od zadnje procjene, a tad je bio skoro 2200!!
I terminuso moja ozbilja, a lijepa 😍 strija nemam, bar ne jos, al zato celulita od dupeta do peta valjda! 😝
Ivy ne moram ja 2x spremat, neda mi se toliko ga cekat 🙈
A ti si znaci veceras gotova sa spremanjem i taman odmoris nocas i put pod noge i bolnica 😊
Ena 🤗😚
PhotoArtGirl dobro dosla! Sad se fino ustani i jasno i glasno svima pokoju o sebi 😊
E sad cu ja ko baba iz bolesti vezano za grcice.. Sta je sa cajem od kima? On je isto za to, ne?
Kim i komorač su protiv grčeva,ali mislim da bi ih kod dojenja trebala piti mama pa da beba dobije preko mlijeka..inače bude mu čaj napunio trbuščić i ne bude dovoljno mjesta za mlijeko

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji