Imali su super pamučne duge haljinice u lidlu za 59kn. Kad sam ja došla jučer bili još veliki brojevi samo. Ali baš to neda mi se bacat više novaca za nekaj kaj cu nosit jos 1 mjesec.. poslije se namjeravam vratiti u svoj konfekcijski broj 😁
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Pa i ja hodam skroz u kratkom, briga me, nek gledaju. Vidi se da sam trudna, kitić 🐳🐳🐳
A isto tak, planiram natrag do 60 kg jer se udajem druge godine u 5.mjesecu 😁 no, ali i zbog sebe i tone garderobe u koju ne stanem 🤤🤤
26.8. Ivan 💙💙
PhotoArtGirl, dobro nam dosla🤗...
Ena, super kaj idete domeka, doma je sve lakse 😊... Sad uzivajte u novom clanu! Sjecam se kad sam ja prvi put rodila i dosle mi doma, par dana mi je bilo tak cudno... Onak, bila sam navikla da smo muz i ja sami i bas mi je bio cudan osjecaj.
Eto, opet sam sve zaboravila...
Rubia, ti si imala eserihiju? Evo je ja imam sad na cervixu, do sad je bila 2 mj u urinu 😠. Kaj si ju od prve rijesila?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ma vrijednice moje tipkacice!! 😊 Hvala na pohvalama i sviiiima 😘 ali i mi smo na cca. +13kg!
Bas me zanima koliki je on sada! Na sljedecem pregledu ce bit malo manje od mjesec dana od zadnje procjene, a tad je bio skoro 2200!!
I terminuso moja ozbilja, a lijepa 😍 strija nemam, bar ne jos, al zato celulita od dupeta do peta valjda! 😝
Ivy ne moram ja 2x spremat, neda mi se toliko ga cekat 🙈
A ti si znaci veceras gotova sa spremanjem i taman odmoris nocas i put pod noge i bolnica 😊
Ena 🤗😚
PhotoArtGirl dobro dosla! Sad se fino ustani i jasno i glasno svima pokoju o sebi 😊
E sad cu ja ko baba iz bolesti vezano za grcice.. Sta je sa cajem od kima? On je isto za to, ne?
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
PAG dobrodošla!
Ena super da idete kući. Ja sam išla po haljinice ali ih više nema.
Dobro barbara onda još 10 dana dobiješ pa kad Sebastian osluči ti spremna. Ja još podove moram oprati i pregledati torbu jer više ne znam kaj imam unutra. Eto u pon (ako izdržim) imam pregled pa ćemo vidjeti kaj teta doktorica veli.
Ljubim idem kuhat pire klinci gladni
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma vrijednice moje tipkacice!! 😊 Hvala na pohvalama i sviiiima 😘 ali i mi smo na cca. +13kg!
Bas me zanima koliki je on sada! Na sljedecem pregledu ce bit malo manje od mjesec dana od zadnje procjene, a tad je bio skoro 2200!!
I terminuso moja ozbilja, a lijepa 😍 strija nemam, bar ne jos, al zato celulita od dupeta do peta valjda! 😝
Ivy ne moram ja 2x spremat, neda mi se toliko ga cekat 🙈
A ti si znaci veceras gotova sa spremanjem i taman odmoris nocas i put pod noge i bolnica 😊
Ena 🤗😚
PhotoArtGirl dobro dosla! Sad se fino ustani i jasno i glasno svima pokoju o sebi 😊
E sad cu ja ko baba iz bolesti vezano za grcice.. Sta je sa cajem od kima? On je isto za to, ne?
Kim i komorač su protiv grčeva,ali mislim da bi ih kod dojenja trebala piti mama pa da beba dobije preko mlijeka..inače bude mu čaj napunio trbuščić i ne bude dovoljno mjesta za mlijeko
Mladamamice nadam se da si do sad rodila,javi nam se 😉
Ja sam se nadala da cu danas proc bez bolova,jer obicno pocnu vec ranom zorom,ali evo pocelo me sad bolit,ko menstrualni bolovi,a sad kad sam legla evo i donji dio leda 🙄 Ja bi najrade nekako prespavala i da me netko probudi i kaze e danas ces rodit,today is the day,jer ovo vec granici sa zdravim razumom 😜😥
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
Proudomy jel ta bio gaia pomogne, bar malo?
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve
Confused,ta mala zbilja zeza ...moj ovaj drugi je isto tak-imala sam trudove majke ti tjedan dana prije onih za ozbač...izludilo me to dete.
Mladamamica,nadam se da dobro napredujete ili da se već u najboljem slučaju mazite .
Mene pere žgaravica cijelo popodne .
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ivymicek možeš mi reći gdje se te koštice za grijanje i masažu trbuščića mogu kupiti? (ono što si spominjala za grčiće, kako to izgleda?)
Proudomy jel ta bio gaia pomogne, bar malo?
I još me zanima onaj steznik poslije poroda , jel to treba nosit il ne treba, pomaže li to ičemu?
Pozdravljam vas sve
To i mene zanima za steznik. Vidjela sam u bubamari chicco steznike,imaju ih po veličinama. Neznam koji da si uzmem M ili L ako bi kupovala.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji