Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    08. Lipanj 2018. 18:24

Pahuljica

Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamicaima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
    A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo

Tak su točno i nama rekli u vinogradskoj na tečaju, tek kad se rodi fizijatrica pogleda i ako treba tek tad kupiti steznik. 

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Tinchyca
    08. Lipanj 2018. 18:26

6xmama

Ne znam kak je kod vas, al kod mene je upravo pala tuca 😳

Kod mene nevrijeme zasad. Zvao me brat da idem kod njega pokrit mu auto jer je on u donjoj zdenčini i tamo pada tuča ko luda.

💙30.06.2018 💙 Noa💙

franovamamita
    08. Lipanj 2018. 18:30

pahuljica super da ste doma i uzivate 😙kako se ti osjecas? 
    6xmama kod nas je takva sparina da se ne moze zivjeti, ali svaki tren ce nesto poceti padati
    a blago vama mi u osijeku ocito toliko zaostajemo kakav fizijatar i pregled pih...da pitam zs to u bolnici kontam da bih mi se poceli smijati

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

08. Lipanj 2018. 18:43
    Evo nas😍
    Evo nas😍
  • mandrina
    08. Lipanj 2018. 18:46

Ena
    koji sećer

• mandrina
    08. Lipanj 2018. 18:51

Ostale sam čitala, vidim da je sve manje više u redu i pod kontrolom, neka nastavi tako i dalje, ili po vašim željama

6xmama
    08. Lipanj 2018. 18:52

Bucko mali, kak se on nama sunča 😍❤️

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ivymicek
    08. Lipanj 2018. 18:59

Kod nas je samo kiša pala ništa od tuče. 
    Ena koja uživancija, ha? Nekako je sve lakše kući.
    Pahuljice kako si ti? Kako ste se snašli?

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    08. Lipanj 2018. 19:00

Kod mene pada lagana kisica al zato kod tate kod metlike ovakvo stanje 🤦🏻‍♀️

• mandrina
    08. Lipanj 2018. 19:12

ajme Bojana
    kod mene, zgb, maksimir, mračno već 3 sata, ne moze se disat, lagani povjetarac počeo prije 15ak minuta, nadam se da će uskoro počet padat nešto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.