Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamica ima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo

💙 A.L.
Pozdrav, čitam vas od početka, ali sam se nećkala pisat.
Druga trudnoća sad sam 36+2, imam dvogodišnjaka doma. Ovaj put je navodno cura. Prvi porod bio carski beba na zadak, sad bi trebao bit prirodni porod.
Čitam prekjučer ste pisale o posjetima u rodilištu. Ja sam prije 2 god rodila na Sv. Duhu posjete su bile u sobi jedan posjetilac po krevetu djecu ne broje. Išla sam doma 3 dan bez obzira na carski.
Danas je netko pitao za koštice. Ja imam mali termofor punjen košticama trešnje koji se grije u mikrovalci i kupila u Mulleru odlično mi je to.
Sorry na dugom postu 😉

Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamicaima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo
Pahuljice - uzivajte doma 😚

Ne znam kak je kod vas, al kod mene je upravo pala tuca 😳

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamicaima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
Tak su točno i nama rekli u vinogradskoj na tečaju, tek kad se rodi fizijatrica pogleda i ako treba tek tad kupiti steznik.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ne znam kak je kod vas, al kod mene je upravo pala tuca 😳
Kod mene nevrijeme zasad. Zvao me brat da idem kod njega pokrit mu auto jer je on u donjoj zdenčini i tamo pada tuča ko luda.

💙30.06.2018 💙 Noa💙
pahuljica super da ste doma i uzivate 😙kako se ti osjecas?
6xmama kod nas je takva sparina da se ne moze zivjeti, ali svaki tren ce nesto poceti padati
a blago vama mi u osijeku ocito toliko zaostajemo kakav fizijatar i pregled pih...da pitam zs to u bolnici kontam da bih mi se poceli smijati

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ostale sam čitala, vidim da je sve manje više u redu i pod kontrolom, neka nastavi tako i dalje, ili po vašim željama

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji