Ukljucujem se kao padobranac, mi smo tek dosli doma, pa da cekiram kaj ima, samo sam ovu stranicu procitala, ostalo nadoknadujem malo poslije, nadam se da mladamamicaima vec svoj smotuljak😍 i da je sve proslo u najboljem redu😊
A evo nama je u bolnici dosla fizio i pogledala nam koliki je razmak na trbusnim misicima i kao do 2cm je okej i ne treba nista nositi jer to samo odmaze, tak nam je bar ona rekla i ima vjezbica plitkih trbusnjaka koja se moze raditi da se to vrati sto prije kak je bilo
Tak su točno i nama rekli u vinogradskoj na tečaju, tek kad se rodi fizijatrica pogleda i ako treba tek tad kupiti steznik.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ne znam kak je kod vas, al kod mene je upravo pala tuca 😳
Kod mene nevrijeme zasad. Zvao me brat da idem kod njega pokrit mu auto jer je on u donjoj zdenčini i tamo pada tuča ko luda.
💙30.06.2018 💙 Noa💙
pahuljica super da ste doma i uzivate 😙kako se ti osjecas?
6xmama kod nas je takva sparina da se ne moze zivjeti, ali svaki tren ce nesto poceti padati
a blago vama mi u osijeku ocito toliko zaostajemo kakav fizijatar i pregled pih...da pitam zs to u bolnici kontam da bih mi se poceli smijati
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ostale sam čitala, vidim da je sve manje više u redu i pod kontrolom, neka nastavi tako i dalje, ili po vašim željama
Bucko mali, kak se on nama sunča 😍❤️
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kod nas je samo kiša pala ništa od tuče.
Ena koja uživancija, ha? Nekako je sve lakše kući.
Pahuljice kako si ti? Kako ste se snašli?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Kod mene pada lagana kisica al zato kod tate kod metlike ovakvo stanje 🤦🏻♀️
ajme Bojana
kod mene, zgb, maksimir, mračno već 3 sata, ne moze se disat, lagani povjetarac počeo prije 15ak minuta, nadam se da će uskoro počet padat nešto.
Sortiraj odgovore
Najstariji