Natar,sad sam tek skužila da smo terminuše,jedan dan razlike .Di buš rodila?Da se morti sretnemo u rodilištu,ja inače ranije rodim,ti imaš bliziće pa će ranije doć,taman da se nađemo
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
cure kod maksića, morat ćemo na kavu. Znak prepoznavanja, trbušina i otečene noge
Drage TRUDNICE, buduće mame...iskoristite priliku i dođite na besplatnu trudničku radionicu sutra, u SUBOTU 9.6.2018 (18:30) te saznajte iz prve ruke kako pružiti temelj za pravilan rast i razvoj svojeg djeteta u pogledu TRUDNIČKE PREHRANE, kako se opustiti uz specijalno kreirane VJEŽBE ZA TRUDNICE te kako održati pravilnu kondiciju za lakši porod. Uz savjete naše nutricionistice, magistrice trudničke prehrane Kristine Aralice Tušek zasladit ćete se jednim zdravim ZALOGAJEM, a uz savjeta certificirane YOGA trenerice za trudnice Ivane Crnčić opustit ćete se kako to i zaslužujete. Ostalo je svega par mjesta, pa rezervirajte svoje mjesto što prije na broj telefona 0989806059...više detalja na www.annikababy.com
cure kod maksića, morat ćemo na kavu. Znak prepoznavanja, trbušina i otečene noge
Da, da😂😂😂 prepoznat cemo se na kilometar sa svojim lopticama😁
Da, da😂😂😂 prepoznat cemo se na kilometar sa svojim lopticama😁
dokotrljat ćemo se na kavu
Puno ste pisale, ja slabo zapamtila. Sparno je za poluditi. Ja jos klimu nemam, ali Morat cemo u kupnju. Ena sinčić ti je presladak!!!!
Nadam se da je Mladamamica sad sa svojim malim suncem. Nove Curke dobrodošle!
Nasdva dobrodošla 😊😊
Ena maleni je presladak,nemoguce je skinuti pogled s njega 😍😍😍
Pahuljice i vi uživajte domeka ❤️
Kod mene je bila dosta jaka kiša,kod mojih i tuča..vani je malo svježiji zrak,ali u stanu još sparno..dobila sam danas još robice za curku,upravo se pere 😁 ne znam kad će dijete to sve uopće obuci koliko se tog skupilo 😂 ali neka,bar neću morati prati svakih dan-dva 😁
Hvala na dobrodošlici.
Ena junior je bonbon.
Kod nas pada tuča s kišom i sad je tako super napravila sam propuh i zakon.
Sortiraj odgovore
Najstariji