Bojana, ovo stvarno gadno izgleda😓
Ne znam gdje ta kisa pada, ali nadam se da ce doci i do zg jer je danas neozdrzivo sparno. Isto sam blizu Maksimira i ni kapi kise nije bilo.
Ena31 na ljubav mala velika!!! 🤗💙 Savrsen je!
Cudno mi je "vec" gledat bebice na temi. Naviknula na trbuscice.. Hahaha!
KAKO SI TI? Jesi barem malo ojacala? Imas snage? Papaj nam, nek te svi tetose da se cim prije oporavis!! 😘😘😘😘😘
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ena predivan je ❤️❤️
Joj ne znam za vas al mene sad vec panika hvata😅
bojana ajoj pa to ko se zatekao vani mogso je biti posteno ozljeden 😯 A paniku mi neeee spominji,kontam kad se nesto krene dogadati da cu past u nesvijest 😤😤😤
ena ajme divan li je mali covjek ☺ 😍😍kako se tata ponasa nosa li ga i cuva?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ena - malac je prekrasan 😍😍😍
Ajms Bojana, koja tuca 😣😣😣 Ja sam isto blizu Maksimira i nikako to rashladjenje docekati, danas klima nije stala od 10h
bojana ajoj pa to ko se zatekao vani mogso je biti posteno ozljeden 😯 A paniku mi neeee spominji,kontam kad se nesto krene dogadati da cu past u nesvijest 😤😤😤
ena ajme divan li je mali covjek ☺ 😍😍kako se tata ponasa nosa li ga i cuva?
Hahahah, ajme tocno je tako i meni. Kao jedva cekam da nesto krene, a sve me strah da kad krene cu biti neuracunjiva😂 a zasad sam kao skulirana😅
Ena presladak je decko 😍😍😍
Bojana ajme koja tuca 😱😱 pa to je strasno..
Tu kod mene (Medvescak) malo puhne, palo par kapi, polumracno.. Al sve u svemu nista od osvjezenja.. 😫😫
Ena, prekrasni je malac 😁 nek samo uziva!
To je bila negde postena tuca... kod nas, VZ, sparno uzas!
26.8. Ivan 💙💙
Nasdva,dobro nam došla!
Ja pak jedva čekam taj 36.tjedan i da dalje mogu rodit,nema frke kod mene,bit će da sam mazohist .
Bojana,ovo je jače nek kod mene,kod mene je padala s kišom i ne tak debela,al se čulo kak lupa po gelenderu na balkonu.
Al nutra je i dalje sparno,klima se ne gasi
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Kod mene ima panike ali u smislu zasto nije vec krenilo?!🐬😜🙄😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji