Natar,bravo za dobar pregled!Cervix je dobar,kaj bi ti,imaš ih dvoje u buški,to je super!Ihhh,kaj bi ja da imam 32 mm
Ivy,Confused koja će se prva odvažit
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Natar,bravo za dobar pregled!Cervix je dobar,kaj bi ti,imaš ih dvoje u buški,to je super!Ihhh,kaj bi ja da imam 32 mmIvy,Confused koja će se prva odvažit
Mogla bi Ivy prva,ja to tako previse zelim da mislim da moja psiha sve koci...
Uglavnom necu vise sirit lazne uzbune,kad budem na putu za rodiliste znat cete ;)
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Natar,bravo za dobar pregled!Cervix je dobar,kaj bi ti,imaš ih dvoje u buški,to je super!Ihhh,kaj bi ja da imam 32 mmIvy,Confused koja će se prva odvažit
Malo me frka kad naglo nakon 6 mj prestanem piti duphaston, al kaze doktor da ne bi trebalo biti nista.. Da oni daju sve te progesterone skoro pa do kraja, ali da nije da su oni bas toliko svemoguci u odgadjanju prijevremenog poroda, mozda za koji dan.. Uglavnom malo sam skepticna, al sam mu odlucila vjerovati 🤷 Sto cu drugo 😅
A i valjda sam se navukla na sve te tablete😂😂😂, od pocetka (IVF je trudnoca) pijem sake tableta i sad sam ostala na suhom 😂😂😂😂
NellaM nesto sam u zadnje vrijeme par puta naisla na iskustva tog okretanja pa pitam iako citajuc ka bi iskreno rekla neka fala samo vi rezite! 😬
Ma mozda bebac iznenadi jos pa se bas i okrene!
Confused mene znatizelja + sveznajuci Google (cesto losa kombinacija 😂) naveli pogledat taj cep pa ono..pogledaj imas svih vrsta i nijansi 🙈 a i ti ces bolje znat usporedit po prijasnjem iskustvu!
Cuj ti Mie Ona bi za Njima, a ona najmanje broji! 😆
Zezam se! Samo nek svima sve bude u redu!
natar super za momcice!! 🤗 A zasto si ni vamo ni tamo? 😕
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Franova ajooj svaka ti cast sto si izdrzala, nadam se da ce ti biti bolje sad.
Natar, super za dobar pregled 🤗
Mladamamica sretno sutra, i da sve prođe sto brze i u redu 😘 jedva cekamo da nam se javis.
I ostale koje cekamo drzim fige da krene kako treba 🤗
Ja danas bila sa muzicem u Austriji, nahodala sam se i sad me dole ubija 😥 imam osjecaj da zadnjih mjesec i po dobivam preko vise kg, uzas. Nije meni zbog kila, samo nek je ona dobro. Al znam da ce me ginek oprati pa mi se ne da slusati 😅 a sta cu kad mi se svasta jede, s obzirom da prva 4 mj nisam skoro nista 😋
All of God’s grace in one tiny face 💟
Noemi prvi glas :) kod nas se bira opca ili spinalna :D Karlovac :) nema sanse da bi im ja pristala na spinalnu 🤗
NellaM nesto sam u zadnje vrijeme par puta naisla na iskustva tog okretanja pa pitam iako citajuc ka bi iskreno rekla neka fala samo vi rezite! 😬
Ma mozda bebac iznenadi jos pa se bas i okrene!
Confused mene znatizelja + sveznajuci Google (cesto losa kombinacija 😂) naveli pogledat taj cep pa ono..pogledaj imas svih vrsta i nijansi 🙈 a i ti ces bolje znat usporedit po prijasnjem iskustvu!
Cuj ti Mie Ona bi za Njima, a ona najmanje broji! 😆
Zezam se! Samo nek svima sve bude u redu!
natar super za momcice!! 🤗 A zasto si ni vamo ni tamo? 😕
Svi govore postepeno se skidat s progesteterona, ja od danas sa 3x1 na 0 pa me malo frka da se kaj ne desi. A opet me i frka da se ne razvije kolestaza. To mi bas ne bi trebalo, a nisam daleko od toga po nalazima.. Zato ni sim ni tam.. A s momcima sam prezadovoljna 😍😍, neka mi samo oni rastu i razvijaju se!!
Natar ma dok sam ja nazobala sva slova (na kompu sam puno brza 🙂) i poslala vidila sam da si odgovorila 6xmami.
Vjerujem da ti je cudno, ali mozda ipak bolje bez sve te kemije pa u krajnjem slucaju da na sljedecem pregledu bude nesto drugacije propisat ce ti opet terapiju i super. Ma vec ste vi veliki i snazni i bit ce to sve super!! 💪🏻💙💙
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo i nas sa pregleda. Danas smo 30+ 5 tj , teška je moja djevojčica 1455 g i duga 40 cm. Kaže doktor da će biti sitnija beba , ali duga :) i okrenula sam se sa glavicom prema dolje :) uglavnom , sve super , hvala Bogu 💜💜
21.08.💞🎀
Curke ja idem spavat polako sutra u 5 i 30 krecem javljat cu se kako cu stic 😊
Budite mi dobre i drzite fige da sve bude uredu 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji