NellaM nesto sam u zadnje vrijeme par puta naisla na iskustva tog okretanja pa pitam iako citajuc ka bi iskreno rekla neka fala samo vi rezite! 😬
Ma mozda bebac iznenadi jos pa se bas i okrene!
Confused mene znatizelja + sveznajuci Google (cesto losa kombinacija 😂) naveli pogledat taj cep pa ono..pogledaj imas svih vrsta i nijansi 🙈 a i ti ces bolje znat usporedit po prijasnjem iskustvu!
Cuj ti Mie Ona bi za Njima, a ona najmanje broji! 😆
Zezam se! Samo nek svima sve bude u redu!
natar super za momcice!! 🤗 A zasto si ni vamo ni tamo? 😕
Svi govore postepeno se skidat s progesteterona, ja od danas sa 3x1 na 0 pa me malo frka da se kaj ne desi. A opet me i frka da se ne razvije kolestaza. To mi bas ne bi trebalo, a nisam daleko od toga po nalazima.. Zato ni sim ni tam.. A s momcima sam prezadovoljna 😍😍, neka mi samo oni rastu i razvijaju se!!

Natar ma dok sam ja nazobala sva slova (na kompu sam puno brza 🙂) i poslala vidila sam da si odgovorila 6xmami.
Vjerujem da ti je cudno, ali mozda ipak bolje bez sve te kemije pa u krajnjem slucaju da na sljedecem pregledu bude nesto drugacije propisat ce ti opet terapiju i super. Ma vec ste vi veliki i snazni i bit ce to sve super!! 💪🏻💙💙

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Evo i nas sa pregleda. Danas smo 30+ 5 tj , teška je moja djevojčica 1455 g i duga 40 cm. Kaže doktor da će biti sitnija beba , ali duga :) i okrenula sam se sa glavicom prema dolje :) uglavnom , sve super , hvala Bogu 💜💜

21.08.💞🎀
Curke ja idem spavat polako sutra u 5 i 30 krecem javljat cu se kako cu stic 😊
Budite mi dobre i drzite fige da sve bude uredu 😍😍

NellaM nesto sam u zadnje vrijeme par puta naisla na iskustva tog okretanja pa pitam iako citajuc ka bi iskreno rekla neka fala samo vi rezite! 😬
Ma mozda bebac iznenadi jos pa se bas i okrene!
Confused mene znatizelja + sveznajuci Google (cesto losa kombinacija 😂) naveli pogledat taj cep pa ono..pogledaj imas svih vrsta i nijansi 🙈 a i ti ces bolje znat usporedit po prijasnjem iskustvu!
Cuj ti Mie Ona bi za Njima, a ona najmanje broji! 😆
Zezam se! Samo nek svima sve bude u redu!
natar super za momcice!! 🤗 A zasto si ni vamo ni tamo? 😕
Barbara moja, ja bi odmah da se mene pita😂 ali kod mene nit sluznog cepa, nit kontrakcija, nista. Ocito ovoj mojoj bebolinki lijepo unutra😁

Curke ja idem spavat polako sutra u 5 i 30 krecem javljat cu se kako cu stic 😊
Budite mi dobre i drzite fige da sve bude uredu 😍😍
Sreeetnoooo sutra!! 🤞🤞🤞😙😙😙

Di nam je Ivymicek?Da nije osla rodit zena 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mladamamica sretno i hrabro sutra, želim ti sve naj!!! Natar bit ce sve ok, velike su to već bebe, nadam se da te neće zakačit kolestaza iš,briš! Sad kad nam Ivy javi za koji sat da je rodila 😀 Nekog sam zaboravila😯Al nemrem sve pohvatat

Drage zene majke 👑
Pratim vas uredno ali mi fb nije dao da se prijavim na forum, izbacivao neki error 🤷♀️ ali evo uspila san
Prvo da cestitam napokon...
Proudy cestitke jos jednom, nadam se da uzivas sa svoja 3 musketira kuci 😊
Ena i Pahuljice cestitke od srca, ljubite se i mazite sa svojim smotuljcima 🤗😍
Franova svaka cast na hrabrosti, i voznji nakon tog kopanja po trtici 😳
Mladamamica sretno sutra i da ti tvoj princ sto brze i lakse stigne u narucje 🤗
Sve ostalo san popratila, nista bas puno zapantila 🙄
I sorry za duzi post, morala sam ovo glavno ispisat 😁

Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Mia789 e taman jos da se tebe pita!! Svasta🙄
☺️😉😉
Sunce25 super za djevojcicu manekenku! Laste i ona!
Sve duplicke pred razdupliravanje 💕 sretno!
Mozda nas do jutra doceka neka nova vijest 🤰🏻🍿🐣
Laku noc, suborke! 💪🏻 🌛🌟

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji