NellaM nesto sam u zadnje vrijeme par puta naisla na iskustva tog okretanja pa pitam iako citajuc ka bi iskreno rekla neka fala samo vi rezite! 😬
Ma mozda bebac iznenadi jos pa se bas i okrene!
Confused mene znatizelja + sveznajuci Google (cesto losa kombinacija 😂) naveli pogledat taj cep pa ono..pogledaj imas svih vrsta i nijansi 🙈 a i ti ces bolje znat usporedit po prijasnjem iskustvu!
Cuj ti Mie Ona bi za Njima, a ona najmanje broji! 😆
Zezam se! Samo nek svima sve bude u redu!
natar super za momcice!! 🤗 A zasto si ni vamo ni tamo? 😕
Barbara moja, ja bi odmah da se mene pita😂 ali kod mene nit sluznog cepa, nit kontrakcija, nista. Ocito ovoj mojoj bebolinki lijepo unutra😁
Curke ja idem spavat polako sutra u 5 i 30 krecem javljat cu se kako cu stic 😊
Budite mi dobre i drzite fige da sve bude uredu 😍😍
Sreeetnoooo sutra!! 🤞🤞🤞😙😙😙
Di nam je Ivymicek?Da nije osla rodit zena 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Mladamamica sretno i hrabro sutra, želim ti sve naj!!! Natar bit ce sve ok, velike su to već bebe, nadam se da te neće zakačit kolestaza iš,briš! Sad kad nam Ivy javi za koji sat da je rodila 😀 Nekog sam zaboravila😯Al nemrem sve pohvatat
Drage zene majke 👑
Pratim vas uredno ali mi fb nije dao da se prijavim na forum, izbacivao neki error 🤷♀️ ali evo uspila san
Prvo da cestitam napokon...
Proudy cestitke jos jednom, nadam se da uzivas sa svoja 3 musketira kuci 😊
Ena i Pahuljice cestitke od srca, ljubite se i mazite sa svojim smotuljcima 🤗😍
Franova svaka cast na hrabrosti, i voznji nakon tog kopanja po trtici 😳
Mladamamica sretno sutra i da ti tvoj princ sto brze i lakse stigne u narucje 🤗
Sve ostalo san popratila, nista bas puno zapantila 🙄
I sorry za duzi post, morala sam ovo glavno ispisat 😁
Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Mia789 e taman jos da se tebe pita!! Svasta🙄
☺️😉😉
Sunce25 super za djevojcicu manekenku! Laste i ona!
Sve duplicke pred razdupliravanje 💕 sretno!
Mozda nas do jutra doceka neka nova vijest 🤰🏻🍿🐣
Laku noc, suborke! 💪🏻 🌛🌟
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Svi govore postepeno se skidat s progesteterona, ja od danas sa 3x1 na 0 pa me malo frka da se kaj ne desi. A opet me i frka da se ne razvije kolestaza. To mi bas ne bi trebalo, a nisam daleko od toga po nalazima.. Zato ni sim ni tam.. A s momcima sam prezadovoljna 😍😍, neka mi samo oni rastu i razvijaju se!!
E da i natar, super za dobar nalaz 👌 a sta se tice Duphastona.. ja isto imam granicne jetrene enzime (ali meni je jetra od osnovne skole u komi zbog tableta za epilepsiju) i pijen 3x1 Duphaston od 21 tt zbog kontrakcija.. u svakom slucaju meni je dr rekao da se postepeno skinem sa njih (da prvo smanjin na 2x1 pa 1x1 pa onda stanem) pocevsi od 30 tt 😕
Ljubav se zove imenom tvojim 💗
Mladamamica, sretno sutra, drzimo fige i cekamo novosti 🤞🤞🤞🤞
Sunce, bravo za dobar pregled!
Natar, pa imas valjda par tbl Dufastona jos pa da ga postepeno skines...
Stvarno, di je Ivy? Mozda nas ona doceka sa bebicom ujutro 😊.
Nocka i pusa svima 😘
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Laku noc svima 😘😘
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Curke pa kaj jos nitko nije rodio?! Hahah
Mi tu pozurili pa ajd sad netko mora za nama 😁 hvala na cestitkama, malac je super ja malo manje al cekam bolje dane😅 mi smo u vinogradskoj pa je bebica stalno samnom a gospon zna da je mama skroz njegova pa se tak i ponasa-citaj mala piranica je stalno na cicki, kaj je dobro, al eto bradavice bole ful😔 oka nisam sklopila, al to su cari mog malog princa😍 sutra bi trebali ici doma kaj me jako veseli, ipak mi je tamo ugodnije i blize wc 😂
💙 A.L.
Sortiraj odgovore
Najstariji