to se ja pripremam za porod ahahahahahahahahahah
jbt zivot dosla maloprije kuci lezim i ne mrdam nemam snage vise nista sad me i kontrakcije soraju ajme al kontam od tog svega danas...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ajme franova svaka tebi čast!! Pa dok čitam se stresem, ma svaka ti čast! 😆💪🏼
Barbara draga bome eto me nenadano i nerado u toj kategoriji 👀 Al ko sto sam rekla, nije bitno ako je to najbolje za oboje tako ćemo 🤷🏻♀️ Spomenula je dok to okretanje Al da nije bas pouzdana ni najsigurnija metoda 😕 Ma ne znam, nemam ništa protiv kad se mora i tko želi Al ja nekako bas to nisam htjela-zato će me i zapast 😆
E cure da baaaar bude beba nocas, sutra kad se probudimo da budu lijepe novosti 🤗 Ove dosadašnje ljetnice sa bebama su me rastopile veeec 😍😍
Ivymicek kakav je tvoj cep 😂 Ja iz prve trudnoce pamtim prozirni s krvnim zilicama prosaran,ovaj sad mi je skroz drugaciji...
Btw.meni je termin po zadnjoj mengi 17.6.a po uzv ispada par dana ranije.Drzim ti fige da sutra rodis 🙂🙂🙂 Pa cu ja iza tebe 😁
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Citam kaj je,kaj se događa,ajme franova kapa do poda,svaka čast,odmaraj se,zaslužila si
Ajmeee cure moje, pa to je opasno krenulo🙈 drzim vam svima fige da ide brzo i nadam se da cu slijediti vase primjere🤗
Jeee Ivy 😀 jesi spremna? Bit ce to sve sada jedna za drugom. Franova cestitke na hrabrosti, ne zvuci nimalo lako.
Procitala sve, zapamtila skoro nista 🙈
Najvaznije nema jos 🍿🍿😂, al mogle bi svaki cas 😊🖒
Proud ide doma, odlicno, Ena ce za njom. Uzivajte kad dodjete doma s bebacima😍
Franova naklon do poda za ovo na zivo
Ja sam dosla s pregleda, Mr.C se skratio sa 37 na 32mm, blago Y usce, zatvorena. Doktor zadovoljan stanjem za ove tjedne pa sam onda valjda i ja. Kaze sve iznad 25 je njemu 👌. Mirovanje i dalje, ali ne strogo.
Vec duze vrijeme su mi poviseni jetreni enzimi, sad i zucne kiseline. Veli da kad bi bilo jos malo vise mogli bi razogovarati i o kolestazi, pas mater 😬😬😬, valjda nece.. Uglavnom, skinuo me sa svih suplemenata (prenatalne tbl, Mg, zeljezo cak i duphaston) da jetra dodje sebi jer suplementi mogu stvarati lezije na jetri.
A decki su super, oba presli 1 kg, 1060g i 1100g, zasad poprecno oba, al se to mijenja stalno, protoci ok.. S njima je sve ok 😊😍💙💙
Kontrola za 3 tj
Malo sam si ni sim ni tam.. 🙁😕
E da, mladamamice, o klistiru sam cula samo najbolje 😂😂
Imam frendicu koja je rekla da bi vrlo rado povremeno otisla na klistir😆😆😁😁, da uopce nije neugodno nego bas olaksavajuce. Tak da vjerujem da nema potrebe za strahom od klistiranja 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji