Ena sretno!!! Držim fige da sve prođe što bezbolnije i brže. U svakom slučaju danas se maziš sa svojim dugo očekivanim Mihaelom!!!
Kada stigneš javi se s mi ćemo mantrati i slati pozitivne vibre.
Ljubim!
Dobro jutro duplićima i Proud i Aleksu.bravo za tuš majko.
Sretno danas na ptegledima.
Idem piti kavicu 😘😘😘Ivymicek jos nek nam Ena rodi,onda cemo ja i ti 😁
Sta ti je ludost,ja sinoc googlam sve i svasta kako potaknuti otvaranje i trudove 😂 Jer posto moj gospodin suprug nece da pomogne,moram trazit alternative 😁😁
😂😂😂😂 A sirota… Ništa pilates lopta, hodanje, ananas 😂😂😂 eto moj doprinos.
Ja bum o tom razmišljala ako dodem do 40+. Opet si ak bu spremniji u bushi da bu lakši porod.
Htjedoh reć opet si mislim… Ovak rečenica nema nikakvog smisla 😂
Ma iskreno,ja mislim da nema tu pomoci dok dijete samo ne odluci van i da je najbolje da se sve to desi prirodno,ali eto ovaj put sam bas prenestrpljiva...A i mojoj prvorodenoj je rodendan na termin i slavlje smo pomakli za 20.6.da stignemo dok ja rodim i izadem,tako da mi je mozda najvise to nekakvo psihicko opterecenje radi nje i da sve ispadne kako treba.
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Jutro ekipica :) sretno svima na pregledima danas 🤗🤗
Ja se tako slabo naspavam , grcevi me muce u nogama groznoo 😶
Evo robica 😁 Pitala me žena ako ću i prekrivač al mislim da to stvarno neće biti potrebno
Evo robica 😁 Pitala me žena ako ću i prekrivač al mislim da to stvarno neće biti potrebno
Cokica, slatko skroz na skroz!!!! Evo me opet kmeeeeee
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro jos jednom!
Ena 🤗.. Cekamo vas🍿🐣👶🏻😊
Proud super ti je cima😂 Odakle je jadna ne bila?
Kako si ti??
Ni ja nisam u cijeloj gunguli jucer pozelila dobrodoslicu Suncu25 pa dobro dosla 😉
Sta jos htjedoh reci..🤔 E da, koliko sam zapamtila Rubia ima pregled danas! Sretno!
Bojana jel pijes jos mg?
Cokica slatko! 🤗 I meni se cini da je dovoljno debelo da prodje bez dekice.
Ivy hormonjaca, a? 😊
Dalje ne znam..mogla bi kad docekamo Mihu objavit puniji popis da vidimo koja bi mogla 🍿 sljedeca!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Jutro zene..Ena sretno!! Jedva cekamo da se javis..🤗
Ko ima pregled danas sretno.
Mala me prije dva dana ubila udaranjem, evo danas i jutros tako slabo 😶 radije bi ja da ona mene boksa nego da je ovak mirna. Cijelu noc sam ju malo bockala samo da me koji put pozdravi.
All of God’s grace in one tiny face 💟
Dobro jutrooooo! Nakon 4-5 odlaska na pisanje u noci, pa bolnog grča koji me prvi put uhvatio u gležnju ???? To mi se jos nikad Nije dogodilo . Imam osjećaj da mi moja doza magnezija vise nije dovoljna . Ena , sretnoooooooo , a možda vec i držiš svog anđela na rukicama 😊
21.08.💞🎀
Pobjegao mi komentar , ocito ni to ne pomaze vise , sad imam jos 4 pa necu ni pit vise pitat cu sutra na kontroli zapravo
Sortiraj odgovore
Najstariji