Ma bez brige te njihove procjene su se više puta pokazale netočne. A i kad dođe vrijeme bude se vidjelo kolika je beba i da li može vaginalni porod ili ne. Vjenčana kuma rodila bebu od 4,6 kg prirodno bez pol beda 😉
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ma bez brige te njihove procjene su se više puta pokazale netočne. A i kad dođe vrijeme bude se vidjelo kolika je beba i da li može vaginalni porod ili ne. Vjenčana kuma rodila bebu od 4,6 kg prirodno bez pol beda 😉
U sloveniji ni ne pokusavaju bebe iznad 4 kile kod mama sa secerom vaginalno tjerat zato je stiska s vremenom 😊
nema vam uvijek velicina bebe i tezina poroda neku poveznicu ima zena koje lakse rode bebu preko 4kile a namuci ih beba od 2,5...nema pravila...
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Super Proudy da je tako dobro proslo, cestitam jos 1 od srca!!!
Ena kad se malac odvazi zelim ti da i tebi tako brzo prodje 😁
Svima nama zapravo 😁😁😁
Sunce dobrodosla! Mozes sigurno na more i u tim tjednima, ja sam bila sad prosli tj znaci 31 tj i ak bu ok sve na pregledu s 34 tj idem jos onda 10 dana, lakse je podnijet vrucinu.. Jel ti radio cervikometriju? Meni je cerviks bio 40mm i rekla je da je to super, unutarnje usce na uzv je zatvoreno bilo i da mogu ic.. zapravo onda nema potrebe za vag pregledom. Samo se odmah presvuci iz mokrog badica, a meni je gin preporucila da na moru koristim Lactogyn vaginalete svaki 2-3dan jos kao za svaki sl..
Nisu mi mjerili cerviks , to me malo i muči.. u četvrtak imam kontrolu pa mogu pitati .. a bas se veselim moru i beztezinskom osjecaju kad ću plutati u vodi 🤣🤭🤭
21.08.💞🎀
Sunce25, ja se ispricavam, nisam ti pozeljela ni dobrodoslicu!
Dobro dosla 😁
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ma naravno da su na prvom mjestu i mama i beba to uopće nije dvojbeno. Mene je najviše strh carskog ali da moram i da smo životno ugroženi naravno da bi išli. Zato postoje doktori koji znaju x puta više nego ja što je najbolje za nas i uvijek ću poslušat doktora.
Želim nam svima porod kakav si žele bez ikakvih osudivanja.
Slažem se s franovom da sve ovisi i o položaju bebe, spremnosti maminog tijela i još puno faktora i da nije uvijek problem težina.
Ena mislim da ni meni neće više gledati težinu bebe. Zadnje procjene kod sva tri su u 37 tt i naravno na dan poroda.
Sretno svima sutra tko ima pregled/cervikometriju...
Proud uživaj sa malim smotuljkom mislim da sve jedva čekamo svoj bez obzira na strahove 😊.
Ljubi vas ja hormonalna trudnica 😘😘😘
Noćica
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sunce25, ja se ispricavam, nisam ti pozeljela ni dobrodoslicu!
Dobro dosla 😁
Htjela sam te pitati jel Aleks čelavko ili ima kosice obzirom an žgaravice/ne žgaravice...
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivy ima kose, nije celavac 😂😂😂😂
I btw cure zaboravih rec da mi je dijete izlazilo s laktom na glavi van! Nije dosta pupcana oko vrata, ovako se izlazi sa stilom 😂😂😂😂.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ivy ima kose, nije celavac 😂😂😂😂
I btw cure zaboravih rec da mi je dijete izlazilo s laktom na glavi van! Nije dosta pupcana oko vrata, ovako se izlazi sa stilom 😂😂😂😂.
Mali frajerko... Nije bila dosta glava evo ti i ruka skupq s glavom 😂😂😂 😂😂😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma naravno da su na prvom mjestu i mama i beba to uopće nije dvojbeno. Mene je najviše strh carskog ali da moram i da smo životno ugroženi naravno da bi išli. Zato postoje doktori koji znaju x puta više nego ja što je najbolje za nas i uvijek ću poslušat doktora.
Želim nam svima porod kakav si žele bez ikakvih osudivanja.
Slažem se s franovom da sve ovisi i o položaju bebe, spremnosti maminog tijela i još puno faktora i da nije uvijek problem težina.
Ena mislim da ni meni neće više gledati težinu bebe. Zadnje procjene kod sva tri su u 37 tt i naravno na dan poroda.
Sretno svima sutra tko ima pregled/cervikometriju…
Proud uživaj sa malim smotuljkom mislim da sve jedva čekamo svoj bez obzira na strahove 😊.
Ljubi vas ja hormonalna trudnica 😘😘😘
Noćica
Upravo to,ovisi o x faktora,bitno da procijene sta i kako u datom trenutku.zaboravih sunce25 dobrodošla☺
Sortiraj odgovore
Najstariji