Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinchyca
    04. Lipanj 2018. 21:14

Ma bez brige te njihove procjene su se više puta pokazale netočne. A i kad dođe vrijeme bude se vidjelo kolika je beba i da li može vaginalni porod ili ne.  Vjenčana kuma rodila bebu od 4,6 kg prirodno bez pol beda 😉

💙30.06.2018 💙 Noa💙

Mladamamica1911
    04. Lipanj 2018. 21:17

Tinchyca

Ma bez brige te njihove procjene su se više puta pokazale netočne. A i kad dođe vrijeme bude se vidjelo kolika je beba i da li može vaginalni porod ili ne. Vjenčana kuma rodila bebu od 4,6 kg prirodno bez pol beda 😉

U sloveniji ni ne pokusavaju bebe iznad 4 kile kod mama sa secerom vaginalno tjerat zato je stiska s vremenom 😊

franovamamita
    04. Lipanj 2018. 21:34

nema vam uvijek velicina bebe i tezina poroda neku poveznicu ima zena koje lakse rode bebu preko 4kile a namuci ih beba od 2,5...nema pravila...

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Sunce25
    04. Lipanj 2018. 21:38

Maja82

Super Proudy da je tako dobro proslo, cestitam jos 1 od srca!!!
    Ena kad se malac odvazi zelim ti da i tebi tako brzo prodje 😁
    Svima nama zapravo 😁😁😁
    Sunce dobrodosla! Mozes sigurno na more i u tim tjednima, ja sam bila sad prosli tj znaci 31 tj i ak bu ok sve na pregledu s 34 tj idem jos onda 10 dana, lakse je podnijet vrucinu.. Jel ti radio cervikometriju? Meni je cerviks bio 40mm i rekla je da je to super, unutarnje usce na uzv je zatvoreno bilo i da mogu ic.. zapravo onda nema potrebe za vag pregledom. Samo se odmah presvuci iz mokrog badica, a meni je gin preporucila da na moru koristim Lactogyn vaginalete svaki 2-3dan jos kao za svaki sl..

Nisu mi mjerili cerviks , to me malo i muči.. u četvrtak imam kontrolu pa mogu pitati .. a bas se veselim moru i beztezinskom osjecaju kad ću plutati u vodi 🤣🤭🤭

21.08.💞🎀

04. Lipanj 2018. 21:41

Sunce25,  ja se ispricavam,  nisam ti pozeljela ni dobrodoslicu!
    Dobro dosla 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 21:44

Ma naravno da su na prvom mjestu i mama i beba to uopće nije dvojbeno. Mene je najviše strh carskog ali da moram i da smo životno ugroženi naravno da bi išli. Zato postoje doktori koji znaju x puta više nego ja što je najbolje za nas i uvijek ću poslušat doktora.
    Želim nam svima porod kakav si žele bez ikakvih osudivanja.
    Slažem se s franovom da sve ovisi i o položaju bebe, spremnosti maminog tijela i još puno faktora i da nije uvijek problem težina.
    Ena mislim da ni meni neće više gledati težinu bebe. Zadnje procjene kod sva tri su u 37 tt i naravno na dan poroda. 
    Sretno svima sutra tko ima pregled/cervikometriju...
    Proud uživaj sa malim smotuljkom mislim da sve jedva čekamo svoj bez obzira na strahove 😊.
    Ljubi vas ja hormonalna trudnica 😘😘😘
    Noćica

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 21:46

ProudMomy

Sunce25, ja se ispricavam, nisam ti pozeljela ni dobrodoslicu!
    Dobro dosla 😁

Htjela sam te pitati jel Aleks čelavko ili ima kosice obzirom an žgaravice/ne žgaravice... 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

04. Lipanj 2018. 21:52

Ivy ima kose,  nije celavac 😂😂😂😂
    I btw cure zaboravih rec da mi je dijete izlazilo s laktom na glavi van! Nije dosta pupcana oko vrata,  ovako se izlazi sa stilom 😂😂😂😂.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ivymicek
    04. Lipanj 2018. 21:54

ProudMomy

Ivy ima kose, nije celavac 😂😂😂😂
    I btw cure zaboravih rec da mi je dijete izlazilo s laktom na glavi van! Nije dosta pupcana oko vrata, ovako se izlazi sa stilom 😂😂😂😂.

Mali frajerko... Nije bila dosta glava evo ti i ruka skupq s glavom 😂😂😂 😂😂😂

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

Mya
    04. Lipanj 2018. 21:55

ivymicek

Ma naravno da su na prvom mjestu i mama i beba to uopće nije dvojbeno. Mene je najviše strh carskog ali da moram i da smo životno ugroženi naravno da bi išli. Zato postoje doktori koji znaju x puta više nego ja što je najbolje za nas i uvijek ću poslušat doktora.
    Želim nam svima porod kakav si žele bez ikakvih osudivanja.
    Slažem se s franovom da sve ovisi i o položaju bebe, spremnosti maminog tijela i još puno faktora i da nije uvijek problem težina.
    Ena mislim da ni meni neće više gledati težinu bebe. Zadnje procjene kod sva tri su u 37 tt i naravno na dan poroda.
    Sretno svima sutra tko ima pregled/cervikometriju…
    Proud uživaj sa malim smotuljkom mislim da sve jedva čekamo svoj bez obzira na strahove 😊.
    Ljubi vas ja hormonalna trudnica 😘😘😘
    Noćica

Upravo to,ovisi o x faktora,bitno da procijene sta i kako u datom trenutku.zaboravih sunce25 dobrodošla☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.