Cuvitada zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade …😭
Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄
proslo je veselo… u 39 tjednu lagani trudovi u 6 ujutro. tek od 17ipo popodne onako pravo da se osjete u boks u 21 odmah na drip radi temperature…vodenjak probili u 2 u noci… maleni stigao tek u 6… 9 sati dripa koji je navodno trebao ubrzati stvari al izgleda da nije pomogao… malac se rodio 4300. bez rezanja zahvaljujuci dobroj babici 💪💪
Ajme svaka ti cast😥

ja vec spavala i razbude me glupi bolovi noge kukovi stidna kost trtica ne nisam ljuta 😤😤😤😤😤
ena ajme vjerujem da si uzbudena,sutra ces ga upoznati napokon😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Samo da se javim drage moje ,ak od ovog silnog čačkanja i druge amnioskopije danas ne dođu jači trudovi od ovih onda idem ujutro u 6 na indukciju,sad je dogovoreno😀,u svakom slučaju sutra u neko doba je Mihael samnom😉😍🤗😘
Super Ena! Još malo i Mihael je tu 😊😍😍😘😘😘 Sretno i nek prođe sve lagano i bezbolno kolko je moguće!
Ja se probudila oko 3 sa porivom na wc pa se odma išla otuširati i uzeti uzorak za urinokulturu i odtad nikak zaspati 😆

💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena jos malo i krece akcija!
Hrabro i sretno! Nek bolni dio cim prije prodje i da zajedno s tobom docekamo novi smotuljak srece!
Uz tebe u mislima 😚

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗ljubim vas sve,eto dočekala 41 tjedan, dolaze po mene za pol sata😀,idem po svoju ljubav najveću 😍😍😍😍😘😘😘
Draga Ena, puno srece ti zelim i da bude brzo gotovo! Budi hrabra! Mislim na vas 😘😘😘😘😘
Evo ja obavila i prvo tusiranje, solo i super sam. Dobila cimericu, koja bas ne prica hrvatski, a ni engleski 😂😂😂😂😂.
Cekam vizitu i svoju malu ljubav.

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena sretno 😘😘 želim ti da bude čim brže i sa čim manje bolova ❤️🙏🙏❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji