Samo da se javim drage moje ,ak od ovog silnog čačkanja i druge amnioskopije danas ne dođu jači trudovi od ovih onda idem ujutro u 6 na indukciju,sad je dogovoreno😀,u svakom slučaju sutra u neko doba je Mihael samnom😉😍🤗😘
Super Ena! Još malo i Mihael je tu 😊😍😍😘😘😘 Sretno i nek prođe sve lagano i bezbolno kolko je moguće!
Ja se probudila oko 3 sa porivom na wc pa se odma išla otuširati i uzeti uzorak za urinokulturu i odtad nikak zaspati 😆
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Ena jos malo i krece akcija!
Hrabro i sretno! Nek bolni dio cim prije prodje i da zajedno s tobom docekamo novi smotuljak srece!
Uz tebe u mislima 😚
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗ljubim vas sve,eto dočekala 41 tjedan, dolaze po mene za pol sata😀,idem po svoju ljubav najveću 😍😍😍😍😘😘😘
Draga Ena, puno srece ti zelim i da bude brzo gotovo! Budi hrabra! Mislim na vas 😘😘😘😘😘
Evo ja obavila i prvo tusiranje, solo i super sam. Dobila cimericu, koja bas ne prica hrvatski, a ni engleski 😂😂😂😂😂.
Cekam vizitu i svoju malu ljubav.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ena sretno 😘😘 želim ti da bude čim brže i sa čim manje bolova ❤️🙏🙏❤️
Jutro Curke!!! Ena sretnoooooooo!!!! Neka ti sve bude brzo i lako!😘😘😘😘😘😘
Sretno svima koji imaju pregled!
Jutro!
Ena, sretno, nek bu brzo!
Proud, upraf ti zavidim ❤️😂
Sretno svima ko ima pregled!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
😍😍😍😘😘😘🤗🤗🤗ljubim vas sve,eto dočekala 41 tjedan, dolaze po mene za pol sata😀,idem po svoju ljubav najveću 😍😍😍😍😘😘😘
Ljubimo i mi tebe 😘😘😘😘
Izvjestavaj nas kad budes mogla.
Zelim ti od srca da bude sto brze i bezbolnije i da se uskoro mazis sa svojim Mihaelom ❤❤❤❤❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
Sretno Ena, neka Mihael izadje sto brze i bezbolnije i da se sto prije skupa mazite!! 😍😍😍😍💕💕💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji