Samo da se javim drage moje ,ak od ovog silnog čačkanja i druge amnioskopije danas ne dođu jači trudovi od ovih onda idem ujutro u 6 na indukciju,sad je dogovoreno😀,u svakom slučaju sutra u neko doba je Mihael samnom😉😍🤗😘
Sreeeetno sutra 😘😘😘😘
💗Baby E💗
Hvala cure😘🤗😍,ma sad malo trudovi,na cca oko 50,al i od čačkanja više..vidjeti ćemo...nije mi rekel dal' sam se kaj otvorila još...u svakom slučaju da,još malo😍😍😍😍. Ljubim vas sve,hvala na svemu,vibranju i podršci,javim se kad dođem sebi😘😘🤗🤗
Ena sretno, brzo se druzis sa Mihaelom
🤞🤞🤞😘😘😘
ProudMomy bas mi je drago sto je porod bio ekspresan i sto je sve super
Moj drugi je trajalo doslovce 35 min s tim da su mi oni bušili vodenjak i dobro je sta sam dan ranije ostala u rodilištu jer da sam bila kuci nebi sigurno dosla do rodilišta nego bi rodila putem
Sretno Ena, sutra u ovo vrijeme uzivas sa svojim zlatom❤
Drzim fige da sve prodje sto brze i bezbolnije😘
Sretno Ena, sutra u ovo vrijeme uzivas sa svojim zlatom❤
Drzim fige da sve prodje sto brze i bezbolnije😘
Cuvitada zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade …😭
Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄
proslo je veselo... u 39 tjednu lagani trudovi u 6 ujutro. tek od 17ipo popodne onako pravo da se osjete u boks u 21 odmah na drip radi temperature...vodenjak probili u 2 u noci... maleni stigao tek u 6... 9 sati dripa koji je navodno trebao ubrzati stvari al izgleda da nije pomogao... malac se rodio 4300. bez rezanja zahvaljujuci dobroj babici 💪💪
Cuvitada zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade …😭
Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄
proslo je veselo… u 39 tjednu lagani trudovi u 6 ujutro. tek od 17ipo popodne onako pravo da se osjete u boks u 21 odmah na drip radi temperature…vodenjak probili u 2 u noci… maleni stigao tek u 6… 9 sati dripa koji je navodno trebao ubrzati stvari al izgleda da nije pomogao… malac se rodio 4300. bez rezanja zahvaljujuci dobroj babici 💪💪
Ajme svaka ti cast😥
ja vec spavala i razbude me glupi bolovi noge kukovi stidna kost trtica ne nisam ljuta 😤😤😤😤😤
ena ajme vjerujem da si uzbudena,sutra ces ga upoznati napokon😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji