Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bejb23
    04. Lipanj 2018. 22:58

Ena31

Samo da se javim drage moje ,ak od ovog silnog čačkanja i druge amnioskopije danas ne dođu jači trudovi od ovih onda idem ujutro u 6 na indukciju,sad je dogovoreno😀,u svakom slučaju sutra u neko doba je Mihael samnom😉😍🤗😘

Sreeeetno sutra 😘😘😘😘

💗Baby E💗

04. Lipanj 2018. 23:03

Hvala cure😘🤗😍,ma sad malo trudovi,na cca oko 50,al i od čačkanja više..vidjeti ćemo...nije mi rekel dal' sam se kaj otvorila još...u svakom slučaju da,još malo😍😍😍😍. Ljubim vas sve,hvala na svemu,vibranju i podršci,javim se kad dođem sebi😘😘🤗🤗

nivami
    04. Lipanj 2018. 23:04

Ena sretno, brzo se druzis sa Mihaelom
    🤞🤞🤞😘😘😘
    ProudMomy bas mi je drago sto je porod bio ekspresan i sto je sve super
    Moj drugi je trajalo doslovce 35 min s tim da su mi oni bušili vodenjak i dobro je sta sam dan ranije ostala u rodilištu jer da sam bila kuci nebi sigurno dosla do rodilišta nego bi rodila putem

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 23:44

Sretno Ena, sutra u ovo vrijeme uzivas sa svojim zlatom❤
    Drzim fige da sve prodje sto brze i bezbolnije😘

• Mia789
    04. Lipanj 2018. 23:44

Sretno Ena, sutra u ovo vrijeme uzivas sa svojim zlatom❤
    Drzim fige da sve prodje sto brze i bezbolnije😘

• cuvita13
    04. Lipanj 2018. 23:52

Mladamamica1911

Cuvitada zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade …😭
    Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄

proslo je veselo...  u 39 tjednu lagani trudovi u 6 ujutro.   tek od 17ipo popodne onako pravo da se osjete u boks u 21 odmah na drip radi temperature...vodenjak probili u 2 u noci... maleni stigao tek u 6... 9 sati dripa koji je navodno trebao ubrzati stvari al izgleda da nije pomogao... malac se rodio 4300.   bez rezanja zahvaljujuci dobroj babici  💪💪

• cuvita13
    04. Lipanj 2018. 23:53

u splitu ne daju epi ni da ih molis na koljenima 🙄😒😭

Mladamamica1911
    05. Lipanj 2018. 00:11

cuvita13

Mladamamica1911

Cuvitada zato jer nesmijem na indukciju radi astme ljekovi za indukciju izazivaju napade …😭
    Kako je onda na kraju prošlo sa 3900 i drip i bez epi ? 🙄

proslo je veselo… u 39 tjednu lagani trudovi u 6 ujutro. tek od 17ipo popodne onako pravo da se osjete u boks u 21 odmah na drip radi temperature…vodenjak probili u 2 u noci… maleni stigao tek u 6… 9 sati dripa koji je navodno trebao ubrzati stvari al izgleda da nije pomogao… malac se rodio 4300. bez rezanja zahvaljujuci dobroj babici 💪💪

Ajme svaka ti cast😥

franovamamita
    05. Lipanj 2018. 00:11

ja vec spavala i razbude me glupi bolovi noge kukovi stidna kost trtica ne nisam ljuta 😤😤😤😤😤
    ena ajme vjerujem da si uzbudena,sutra ces ga upoznati napokon😙 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

bojana27
    05. Lipanj 2018. 03:41

Sretnoooo Ena 🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.