Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ajlo
    04. Lipanj 2018. 11:57
    Evoooo slike :D
    Evoooo slike :D
    bojana27
    04. Lipanj 2018. 12:02

Nazoves ginica , kazes kad ti je bila zadnja menga i on te naruci cim prije misli da treba :) imala sam spontani i kiretazu taki da znam sta to je i drzim fige da plusic bude ok ❤️

Marijaa30
    04. Lipanj 2018. 12:11

Buy bihac, cestitam i nek bude sad sve u redu! Zao mi je zbog prethidnjih iskustva!
    6xmama, drago mi je da je malcu bolje 😉 bude se to povuklo do kraja.
    Mislim da cemo danas se napisati...vec sad je puno stranica ispisano... a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁

26.8. Ivan 💙💙

Ajlo
    04. Lipanj 2018. 12:20

Bojana27

Nazoves ginica , kazes kad ti je bila zadnja menga i on te naruci cim prije misli da treba :) imala sam spontani i kiretazu taki da znam sta to je i drzim fige da plusic bude ok ❤️

Jesam kontaktirala sam ga ❤ kad si imala ? U kojoj sedmici. Joj ja sam tako boljezljiva bas me strah :( hvala ti punoo

Ajlo
    04. Lipanj 2018. 12:22

Marijaa29

Buy bihac, cestitam i nek bude sad sve u redu! Zao mi je zbog prethidnjih iskustva!
    Mislim da cemo danas se napisati…vec sad je puno stranica ispisano… a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁

Hvala vam puno nadam se da ce sve biti ureduuu ❤

franovamamita
    04. Lipanj 2018. 12:26

popila kavu i zgaravica ubiiii 😤
    hvala curke 😙😙
    6×mama drago mi je da je miseku bolje,ljubi ga 😙
    ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
    buy bihac cestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
    mladamamica kako si ti danas nemas bolove?

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Ajlo
    04. Lipanj 2018. 12:27

Marijaa29

Mislim da cemo danas se napisati…vec sad je puno stranica ispisano… a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁

Neka bebicaaa neka novog zivotaaa ❤

Ajlo
    04. Lipanj 2018. 12:28

franovamamita

hvala curke 😙😙
    ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
    buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺

Nadam se i ja :* javim se kad prode kontrolaa 

Mladamamica1911
    04. Lipanj 2018. 12:30

franovamamita

hvala curke 😙😙
    buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺

Pa znas kako nekako me zaboli malo i par sati nis i tak u krug 🙄

baarbaraa29
    04. Lipanj 2018. 12:34

Buy bihac sretno i javi se, ali imas i temu Zimske bebe, tamo ste sve na pocetku pa cete imat vise zajednickih tema nego s nama 😚
    Koja je meni muka majke ti 🤢 Ko da sam na pocetku trudnoce!
    Et terminuso opet u slicnim problemima!
    Jos se danas moram opet ici lomit po podu i lopti na tecaju, a najradje nebi da ne moram!! 😒

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.