Nazoves ginica , kazes kad ti je bila zadnja menga i on te naruci cim prije misli da treba :) imala sam spontani i kiretazu taki da znam sta to je i drzim fige da plusic bude ok ❤️
Buy bihac, cestitam i nek bude sad sve u redu! Zao mi je zbog prethidnjih iskustva!
6xmama, drago mi je da je malcu bolje 😉 bude se to povuklo do kraja.
Mislim da cemo danas se napisati...vec sad je puno stranica ispisano... a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁
26.8. Ivan 💙💙
Nazoves ginica , kazes kad ti je bila zadnja menga i on te naruci cim prije misli da treba :) imala sam spontani i kiretazu taki da znam sta to je i drzim fige da plusic bude ok ❤️
Jesam kontaktirala sam ga ❤ kad si imala ? U kojoj sedmici. Joj ja sam tako boljezljiva bas me strah :( hvala ti punoo
Buy bihac, cestitam i nek bude sad sve u redu! Zao mi je zbog prethidnjih iskustva!
Mislim da cemo danas se napisati…vec sad je puno stranica ispisano… a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁
Hvala vam puno nadam se da ce sve biti ureduuu ❤
popila kavu i zgaravica ubiiii 😤
hvala curke 😙😙
6×mama drago mi je da je miseku bolje,ljubi ga 😙
ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
buy bihac cestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
mladamamica kako si ti danas nemas bolove?
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Mislim da cemo danas se napisati…vec sad je puno stranica ispisano… a tek je pocelo razdoblje ljetnih beba 😁
Neka bebicaaa neka novog zivotaaa ❤
hvala curke 😙😙
ivy +9? nemoj vise da si spomenula da jedes puno covjece ti gladujes i drzis djetu a nama podvaljujes pricu😂😂😂
buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
Nadam se i ja :* javim se kad prode kontrolaa
hvala curke 😙😙
buy bihaccestitam,nszovi dr i vjerujem da ce ovaj puta biti sve ok ☺
Pa znas kako nekako me zaboli malo i par sati nis i tak u krug 🙄
Buy bihac sretno i javi se, ali imas i temu Zimske bebe, tamo ste sve na pocetku pa cete imat vise zajednickih tema nego s nama 😚
Koja je meni muka majke ti 🤢 Ko da sam na pocetku trudnoce!
Et terminuso opet u slicnim problemima!
Jos se danas moram opet ici lomit po podu i lopti na tecaju, a najradje nebi da ne moram!! 😒
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Sortiraj odgovore
Najstariji